Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - aleee! motorumu aldım! (resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

aleee! motorumu aldım! (resimli)

aleee! motorumu aldım! (resimli)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:23    Mesaj konusu: aleee! motorumu aldım! (resimli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle slm! uzun bi aradan sonra yine geldim Gülümsüyorum ama bu gelişimde daha mutluyum çünkü motorumu aldım! daha doğrusu 1 hafta oluyo ama motorun başındayken zaman nasıl geçiyo anlamıyorum! bilgisayar fln herşeyi unuttum! yemek yemediğim zamanlar bile oluyor! Gülümsüyorum neise buyrun resimleri!! tam bi sürüş keyfi vermiyor ama bunada şükür Gülümsüyorum !!

Başa dön
Trndo-Alp Çevrimdışı Trndo-Alp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mertaltinok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeş güle güle kullan
Başa dön
mertaltinok Çevrimdışı mertaltinok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
paparamotora
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun iyi günlerde
Başa dön
paparamotora Çevrimdışı paparamotora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
otmmotor
Üye
Üye

Nereden: Aydyn

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yas kaç senin bu arada ufak görünüyosun
Başa dön
otmmotor Çevrimdışı otmmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tafa34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bileyim. İst. galiba

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kardeşim. Yaş kaç acaba.? Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tafa34 Çevrimdışı tafa34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hussar_alp, hayırlı olsun alp Dil çıkarıyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı benim ilk zamanlar yaa...ne güzel...hayırlı olsun...motoru ilk aldığım gün eve gece 01 de girmiştimde annem lastiklerini keserim diye kızmıştı... Çok gülüyorum
lasjinir
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ama çooooooook uğraşır bu motorla neyse şevkini kırmayım....
Başa dön
lasjinir Çevrimdışı lasjinir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
forzafirenze
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeşim ama kuşadasında insanlar deli araba kullanıyolar kaldım bilirim.lütfen yaşında genç daha ve sakın ama sakın 1 metre bile olsun korumasız yola çıkma Dil çıkarıyorum
bu arada belediye pasajında ki cep telefonu dükkanı da benimdi bi zamanlar Bravo orada başladı aslında benimde motor merakım çok sevgili kadir abi sayesinde Çok gülüyorum selçuk kuşadası arası gidip gidip gelirdim kadir abinin titanıyla pehhhh hey gidi günler heyyyyy
kazasız belasız yollar dileğimle...
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Başa dön
forzafirenze Çevrimdışı forzafirenze Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kazasız belasız cezasız surusler
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ama plaka göremedim düştümü Çok gülüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız sürüşler bizim yaşlara göre ii ya biz topraktan motorcu olucaz Çok gülüyorum scooter dan büyüyüp
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız surusler Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2006 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun dostum.Ama kısa zamanda kask vb korumalıkları deemin etmen gerekiyor...

kazasız belasız cezasız sürüşler...
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 16.05.2006 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle iyi günlerde kullan kardeşim. Senin yaşındayken ben bisikletimi yeni almıştım.. Oysa sen motora biniyorsun. Çok şanslısın. İyi günlerde kullan.Kazasız belasız.. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal