öncelikle slm! uzun bi aradan sonra yine geldim ama bu gelişimde daha mutluyum çünkü motorumu aldım! daha doğrusu 1 hafta oluyo ama motorun başındayken zaman nasıl geçiyo anlamıyorum! bilgisayar fln herşeyi unuttum! yemek yemediğim zamanlar bile oluyor! neise buyrun resimleri!! tam bi sürüş keyfi vermiyor ama bunada şükür !!
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4355 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 16.05.2006 - 20:43 Mesaj konusu:
aynı benim ilk zamanlar yaa...ne güzel...hayırlı olsun...motoru ilk aldığım gün eve gece 01 de girmiştimde annem lastiklerini keserim diye kızmıştı... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 16.05.2006 - 20:52 Mesaj konusu:
hayırlı olsun kardeşim ama kuşadasında insanlar deli araba kullanıyolar kaldım bilirim.lütfen yaşında genç daha ve sakın ama sakın 1 metre bile olsun korumasız yola çıkma
bu arada belediye pasajında ki cep telefonu dükkanı da benimdi bi zamanlar orada başladı aslında benimde motor merakım çok sevgili kadir abi sayesinde selçuk kuşadası arası gidip gidip gelirdim kadir abinin titanıyla pehhhh hey gidi günler heyyyyy
kazasız belasız yollar dileğimle... _________________ l´empereur
0 rh +
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozu dumanı yutarsın...
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 16.05.2006 - 20:58 Mesaj konusu:
hayırlı olsun kazasız sürüşler bizim yaşlara göre ii ya biz topraktan motorcu olucaz scooter dan büyüyüp _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
güle güle iyi günlerde kullan kardeşim. Senin yaşındayken ben bisikletimi yeni almıştım.. Oysa sen motora biniyorsun. Çok şanslısın. İyi günlerde kullan.Kazasız belasız.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız