Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 34SU301-Bir trafik magandasi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

34SU301-Bir trafik magandasi

34SU301-Bir trafik magandasi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 16.05.2006 - 22:45    Mesaj konusu: 34SU301-Bir trafik magandasi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Araç Bilgileri
Marka PEUGEOT
Model 2005
Tescil Belge Tarihi 38507
Tescil Birimi ÜSKÜDAR
Renk1 ALEV KIRMIZISI
Renk2
Cinsi OTOMOBİL
Çalıntı mı Hayır
Tahdit REHİNLİ (R)(1)
Tahdit Koyan AKBANK KOZYATAĞI ŞB.
Tahdit Tarihi 07/04/2005

Bu gün Tem'de bu aracın sürücüsü tarafından bulsam kafasinda kaski parçalayacak kadar beni sinir eden bir biçimde sıkıştırıldım. Daha sonra 155'i arayıp ihbar ettim ama o sinirle plakayı CU diye vermişim.. Şok oldum Şok oldum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2006 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor camiası olarak aslında İstanbul'da adamı buluruz. Benzetiriz.. Ama bilmem ki değer mi ? Yahut şöyle demek lazim.. Sivrisinek avlamakla bu işin sonu gelir mi ?

Eğitim şart diyorum başka bir şey demiyorum. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 16.05.2006 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abi.nıye yakalayıp dıkız aynasını almadın odunun??
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2006 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Ante,adam öldürmeye teşebbüsten yargılanması lazım bu yaratığın.
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lasjinir
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 16.05.2006 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

terbiyesiz,ahlaksızlık,şeref...'ten baska bişey deil bunların yaptıkları..... arkadaşım.... Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
lasjinir Çevrimdışı lasjinir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 16.05.2006 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante dostum geçmiş olsun var işte piyasada bu turlerden takma kafana bişi olmadıgına sevındım .
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: isstanbull///tuzla'da kokmayalym

MesajTarih: 16.05.2006 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, üstad plakayı ben aldım merak etme Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 16.05.2006 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sivrisinek avlamakla bu işin sonu gelir mi ?

:alkış :alkış
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 17.05.2006 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ante abi ister legal ister illegal bişeyler yaparız abi...seni üzen bizide üzer...
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 17.05.2006 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ante abi ister legal ister illegal bişeyler yaparız abi...seni üzen bizide üzer...

Çok gülüyorum Hocam Bıraktığım Gibisin Çok gülüyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hedowich
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.05.2006 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şöle ışıklarda yakalasan yanına gelip 2 saniyelik bir bakış sonra kaskla sürücü camına vursan cam tuz buz olsa bidaha uğraşmaz motorlarla Gülümsüyorum
arkadaşlar tamamen şakadır böle dangalak insanlara muhattap olmayalım Gülümsüyorum
Başa dön
hedowich Çevrimdışı hedowich Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 17.05.2006 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cebinde küçük tornavida gibi bişe taşıyacaksın yanından geçerken çizecen bi güzel sonrada bascan gitcen. böyleleri bundan anlar Öfkeliyim geçmiş olsun

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
shaqshad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.05.2006 - 06:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun... zaten bu polislere delil olsun diye ghostrider gibi arkalı önlü kamera sistemine geçmek lazım sanırım......
var mıdır bu konuda bilgisi olan....
ciddi ciddi düşünüyorum yaw... sürekli çamlıca gebze arası TEM de yim basınca nasıl gidiyo manyak diyorlar .. yavaş gidince sıkıştır babam sıkıştır.....
Başa dön
shaqshad Çevrimdışı shaqshad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FatihYILMAZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Merter - Ystanbul

MesajTarih: 17.05.2006 - 06:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante,

geçmiş olsun arkadaşım, polise ihbar ederek yapman gerekeni yapmışsın (umarım plaka yanlışlığını düzeltmişsindir).

Sakin olmamız lazım, yapacağımız herhangi bir hareket sonucunda zarar gören kuvvetle muhtemel bizler olabiliriz.

Fatih Yylmaz, 2004 Hayabusa unlimited
Başa dön
FatihYILMAZ Çevrimdışı FatihYILMAZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.05.2006 - 06:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun ante cim sen kolay kolay kızmaz sınırlenmezsın demekı seni bile kızdırıp sınırlendırdıyse bu şerefsiz çok üzmüş seni belli , ante arkadaşımız aslında sakin biridir kolay kızmaz o kadar tehlıkelı kızdıracak seyler yapmış demekki bu 4 tekerlı seytan gerekenı yaparız hemserım sakın oll plaka işlendı hafızaya seni üzen bizide üzmüş sayılır birimiz hepimiz hepimiz birimiz olmak zorundayız bunlara karsı tekrar gecmıs olsun antecim Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal