Araç Bilgileri
Marka PEUGEOT
Model 2005
Tescil Belge Tarihi 38507
Tescil Birimi ÜSKÜDAR
Renk1 ALEV KIRMIZISI
Renk2
Cinsi OTOMOBİL
Çalıntı mı Hayır
Tahdit REHİNLİ (R)(1)
Tahdit Koyan AKBANK KOZYATAĞI ŞB.
Tahdit Tarihi 07/04/2005
Bu gün Tem'de bu aracın sürücüsü tarafından bulsam kafasinda kaski parçalayacak kadar beni sinir eden bir biçimde sıkıştırıldım. Daha sonra 155'i arayıp ihbar ettim ama o sinirle plakayı CU diye vermişim.. _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Motor camiası olarak aslında İstanbul'da adamı buluruz. Benzetiriz.. Ama bilmem ki değer mi ? Yahut şöyle demek lazim.. Sivrisinek avlamakla bu işin sonu gelir mi ?
şöle ışıklarda yakalasan yanına gelip 2 saniyelik bir bakış sonra kaskla sürücü camına vursan cam tuz buz olsa bidaha uğraşmaz motorlarla
arkadaşlar tamamen şakadır böle dangalak insanlara muhattap olmayalım
Cebinde küçük tornavida gibi bişe taşıyacaksın yanından geçerken çizecen bi güzel sonrada bascan gitcen. böyleleri bundan anlar geçmiş olsun _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
Tarih: 17.05.2006 - 06:10 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun... zaten bu polislere delil olsun diye ghostrider gibi arkalı önlü kamera sistemine geçmek lazım sanırım......
var mıdır bu konuda bilgisi olan....
ciddi ciddi düşünüyorum yaw... sürekli çamlıca gebze arası TEM de yim basınca nasıl gidiyo manyak diyorlar .. yavaş gidince sıkıştır babam sıkıştır..... _________________ Mert ?ZUZAR
34 HEE 55
SHADOW
Tarih: 17.05.2006 - 06:50 Mesaj konusu:
gecmiş olsun ante cim sen kolay kolay kızmaz sınırlenmezsın demekı seni bile kızdırıp sınırlendırdıyse bu şerefsiz çok üzmüş seni belli , ante arkadaşımız aslında sakin biridir kolay kızmaz o kadar tehlıkelı kızdıracak seyler yapmış demekki bu 4 tekerlı seytan gerekenı yaparız hemserım sakın oll plaka işlendı hafızaya seni üzen bizide üzmüş sayılır birimiz hepimiz hepimiz birimiz olmak zorundayız bunlara karsı tekrar gecmıs olsun antecim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız