Tarih: 18.05.2006 - 11:44 Mesaj konusu: KANNİ RACER 200 ALSAM MI ALMASAM MI
Abiler ne YBR ne HYOSUNG. KANUNİ Almaya Karar Verdim Racer 200 Düşünüyorum Ne Dersiniz Alsam mı bu Yıl bütçe kısıtlı da Bi de bu fiyatlarda (3000-3500 YTL) Racing tarzı motor Önerilerinizi Bekliyorum.BEN TOPİKTE OLMASAMDA(büyük ihtimalle olmam zaten ) siz cevaplarınızı yazın. _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1821 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 18.05.2006 - 11:45 Mesaj konusu:
3ünü birden nasıl alıcanm kardes saka bı yana paran varsa hyosung gtr 250 al guzel alet cın malına fazla gırme _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
ybr ve hyosung dan seni kanuni ye doğru çeken hislerini bizimle paylaşırsan daha fazla yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.
olay fiyat ise ybr ve hyosungun 2. ellerine bak
Tarih: 18.05.2006 - 13:56 Mesaj konusu:
Arkadasım 3000-3.500 ytl demişsin.Madem o kadar vericeksin.Racing istiosun.Bu rakamlara alacağın en güzel motor Honda Cbr 125 R olur.Kanuni'yi inceledinmi bilmiorum ama Mz lere nikelaj giydirmişsin sanki .)) Yada çıkardığı ses bana o izlenimi verdi.
Sadece düşüncem ; Kanuni alacağına ikinci el bi honda almaya bak. _________________
Tarih: 18.05.2006 - 14:21 Mesaj konusu:
Alıntı:
Arkadasım 3000-3.500 ytl demişsin.Madem o kadar vericeksin.Racing istiosun.Bu rakamlara alacağın en güzel motor Honda Cbr 125 R olur.Kanuni'yi inceledinmi bilmiorum ama Mz lere nikelaj giydirmişsin sanki .)) Yada çıkardığı ses bana o izlenimi verdi.
Sadece düşüncem ; Kanuni alacağına ikinci el bi honda almaya bak.
Tarih: 18.05.2006 - 14:48 Mesaj konusu:
racer 200 alırsan.cbr125 yanından jet gibi geçicektir.
sakın racer200 alayım deme.
ben kullandım.100 ü zor görüyo 200cc olmasına rağmen.kalkış hiç yok.
ayrıca çin malı.kanuniye kalkıp %100 türk malı diyenler hayaldedirler.honda bile bütün makinelerini japonya da yapmıyo.
dostum sana tavsiyem uzak dur.görüntüye aldanma.teknik özelliklerine bi bak.hakediyomu o motor o parayı.
bence herkesin dediği gibi cbr125 al.racing olmasada twister de listende olsun. _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız