Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KANNİ RACER 200 ALSAM MI ALMASAM MI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KANNİ RACER 200 ALSAM MI ALMASAM MI

KANNİ RACER 200 ALSAM MI ALMASAM MI
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 18.05.2006 - 11:44    Mesaj konusu: KANNİ RACER 200 ALSAM MI ALMASAM MI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abiler ne YBR ne HYOSUNG. KANUNİ Almaya Karar Verdim Racer 200 Düşünüyorum Ne Dersiniz Alsam mı bu Yıl bütçe kısıtlı da Üzgünüm Bi de bu fiyatlarda (3000-3500 YTL) Racing tarzı motor Önerilerinizi Bekliyorum.BEN TOPİKTE OLMASAMDA(büyük ihtimalle olmam zaten Çok gülüyorum ) siz cevaplarınızı yazın.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 18.05.2006 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3ünü birden nasıl alıcanm kardes Çok gülüyorum saka bı yana paran varsa hyosung gtr 250 al guzel alet cın malına fazla gırme Dil çıkarıyorum
ahtapotusdeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.05.2006 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr ve hyosung dan seni kanuni ye doğru çeken hislerini bizimle paylaşırsan daha fazla yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.
olay fiyat ise ybr ve hyosungun 2. ellerine bak
Gülümsüyorum
Başa dön
ahtapotusdeniz Çevrimdışı ahtapotusdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
J_F_N_E
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.05.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alma alma alam Dil çıkarıyorum çin malından uzak dur!!!
J_F_N_E Çevrimdışı J_F_N_E Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 18.05.2006 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadasım 3000-3.500 ytl demişsin.Madem o kadar vericeksin.Racing istiosun.Bu rakamlara alacağın en güzel motor Honda Cbr 125 R olur.Kanuni'yi inceledinmi bilmiorum ama Mz lere nikelaj giydirmişsin sanki .)) Yada çıkardığı ses bana o izlenimi verdi.
Sadece düşüncem ; Kanuni alacağına ikinci el bi honda almaya bak. Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü-YSTANBUL

MesajTarih: 18.05.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

J_F_N_E,
kanuni cin mali degilki %100 yerli bir motor
1 nisan 1975
Başa dön
kilcik Çevrimdışı kilcik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Güzel nokta .)))))) :alkış
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 18.05.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee kımse CBR 125 al demıycek mı... Çok gülüyorum
Başa dön
batuhan35 Çevrimdışı batuhan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2006 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Arkadasım 3000-3.500 ytl demişsin.Madem o kadar vericeksin.Racing istiosun.Bu rakamlara alacağın en güzel motor Honda Cbr 125 R olur.Kanuni'yi inceledinmi bilmiorum ama Mz lere nikelaj giydirmişsin sanki .)) Yada çıkardığı ses bana o izlenimi verdi.
Sadece düşüncem ; Kanuni alacağına ikinci el bi honda almaya bak.

Yorumları okumadan yorum yapmıssın .P.pP. Dil çıkarıyorum

Honda honda hondaaaaaaaaa .. .) Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 18.05.2006 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dur ben diyim, ayıp olmasın, adet bozulmasın... CBR 125 al sen hacı... Çok gülüyorum
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2006 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Dur ben diyim, ayıp olmasın, adet bozulmasın... CBR 125 al sen hacı...

Madd her topic de aynısın hacı Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 18.05.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

J_F_N_E,

Güzel espiriydi :alkış Çok gülüyorum :alkış Çok gülüyorum :alkış Çok gülüyorum
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 18.05.2006 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede al kardeşim boşver diğerleri adi

Son Mesajdan 53 saniye:

pardon yanliş yazmışım cbr125 al derim kesinlikle
Başa dön
Tercuman20 Çevrimdışı Tercuman20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 18.05.2006 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racer 200 alırsan.cbr125 yanından jet gibi geçicektir.

sakın racer200 alayım deme.

ben kullandım.100 ü zor görüyo 200cc olmasına rağmen.kalkış hiç yok.

ayrıca çin malı.kanuniye kalkıp %100 türk malı diyenler hayaldedirler.honda bile bütün makinelerini japonya da yapmıyo.

dostum sana tavsiyem uzak dur.görüntüye aldanma.teknik özelliklerine bi bak.hakediyomu o motor o parayı.

bence herkesin dediği gibi cbr125 al.racing olmasada twister de listende olsun. Dil çıkarıyorum
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 18.05.2006 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vampir, lutfen mesaj basliklarini buyuk harf yazma...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal