Hadi ilk resimler geliyooooor bendensiniiizzzz
Frenlerdeki Radial kaliperlere bir göz atin!!!!!!!!Üc parcali masa!!! Radial frenpompasida var! R6 nin zayif noktasini kaldirmislar sonunda!!!
Kirmizisi..........
Buda siyah canavarrr.......
Buda mavisi.............
Burdada mavisinin ifadesini alirken racingci arkadas..............
_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
@zxrosman
Osmancim en iyisini yaparsin!!! Cünkü Normal olan ZX6R de bile Antihopping Debriyaj var!! Frenleri dünyada 1 numara!! 636 ccm daha fazla Beygir gücü,ve en hafif olani,ve en iyi kacani!!! v.s v.s
@kurtlu
Kuyruk alti eksozu cikartmadilar belki gelecek seneye...
Ama sende kawaya uzansan daha dogrusunu yaparsin birak ikinci el parasini düsünmeyi-Yeni zx6r satilirmi yine yaaa.....
Sen benim gibi burada sürmüs olsaydin yani R6-cbr 600 rr ile zx6r arasindaki farki hissetseydin benden daha cok reklam yapardin ZX6R icin! _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 14.09.2004 - 07:38 Mesaj konusu:
Olsun DD biz EKSOZT daha cok seviyoruz! :-D :-D :oops: .
D.D. dogrusunu istersen bu konuyu bende arastirdim icinden cikamadim,
eksoz diye gecen yerler var ekzoz diye gecen yerler var . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 14.09.2004 - 08:34 Mesaj konusu:
Arkadaşlar biliyosunuz resimler pek bişe ifade etmiyor bi kısmımız için teknik verileride olsa çok iyi olacak. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız