Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2005 YAMAHA R6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2005 YAMAHA R6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2005 YAMAHA R6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 13.09.2004 - 20:40    Mesaj konusu: 2005 YAMAHA R6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi ilk resimler geliyooooor bendensiniiizzzz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Frenlerdeki Radial kaliperlere bir göz atin!!!!!!!!Üc parcali masa!!! Radial frenpompasida var! R6 nin zayif noktasini kaldirmislar sonunda!!! Dil çıkarıyorum

Kirmizisi..........

Buda siyah canavarrr.......

Buda mavisi.............

Burdada mavisinin ifadesini alirken racingci arkadas..............

sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 13.09.2004 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yinede yeni zx6r ı alıyım abi! ama buda fena değil :oops:
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.09.2004 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olmadi ama. Nerde underseat egzos. Uzuldum.
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.09.2004 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyet ne?
Başa dön
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
akhilleus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR Kar?yyaka

MesajTarih: 13.09.2004 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben racing'lere sadece uzaktan bakıyorum ve ukalalık olarak algılamazsanız kurtlunun dediği gibi

Alıntı:

Nerde underseat egzos. Uzuldum.

Eğer 2005 R6 egzosu böle olacaksa HAYALKIRIKLIĞI Ağlıyorum
Başa dön
akhilleus Çevrimdışı akhilleus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.09.2004 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhtemelen en pahali 600'luk olur yine.
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 13.09.2004 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@zxrosman
Osmancim en iyisini yaparsin!!! Cünkü Normal olan ZX6R de bile Antihopping Debriyaj var!! Frenleri dünyada 1 numara!! 636 ccm daha fazla Beygir gücü,ve en hafif olani,ve en iyi kacani!!! v.s v.s

@kurtlu
Kuyruk alti eksozu cikartmadilar belki gelecek seneye...
Ama sende kawaya uzansan daha dogrusunu yaparsin birak ikinci el parasini düsünmeyi-Yeni zx6r satilirmi yine yaaa..... Göz kırpıyorum

Sen benim gibi burada sürmüs olsaydin yani R6-cbr 600 rr ile zx6r arasindaki farki hissetseydin benden daha cok reklam yapardin ZX6R icin! Çok gülüyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 14.09.2004 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar..

Eksoz
Egsoz
Egzos
Egsozt filan degil..
dogrusu

EGZOZ

gazoz gibi yazilir... Çok gülüyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 14.09.2004 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olsun DD biz EKSOZT daha cok seviyoruz! :-D :-D :oops: .

D.D. dogrusunu istersen bu konuyu bende arastirdim icinden cikamadim,
eksoz diye gecen yerler var ekzoz diye gecen yerler var Bravo .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 14.09.2004 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar biliyosunuz resimler pek bişe ifade etmiyor bi kısmımız için teknik verileride olsa çok iyi olacak.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mubumu
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.09.2004 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mavi ve siyah çok güzel, Fiyatları belli mi ?
Başa dön
mubumu Çevrimdışı mubumu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2004 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben anlamam. R1'de egzoz oyleyken R6'da egzoz boyle olmaaaaz.
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2004 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla motoru gösteren bi egzozu bi de üzerindekidir derler çok doğru valla.model süpermiş valla . Dil çıkarıyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CENKR1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 14.09.2004 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

radikal bir değişiklik yapılmamış makinanın görünümünde bari motorunda yapsalar
Başa dön
CENKR1 Çevrimdışı CENKR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.09.2004 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben varadero derim Göz kırpıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal