Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 19mayısda samsun(resimler)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

19mayısda samsun(resimler)

19mayısda samsun(resimler)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cagritumer83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 19.05.2006 - 10:15    Mesaj konusu: 19mayısda samsun(resimler) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

19 mayısda samsuna gelen butun arkadaslara tesekkur ederim superlerdi...ıste bagzı resimler onlar istanbula gelmeden ben bir kac tane gonderim onlar gelincede geri kalanını gonderirim...(resimlerin boyutları buyukse uyarıun duzeltmeye calısım)

buda ben ve motorum farkındaysanız en ufak cc lı motor benım kı hahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son cagritumer83 tarafından 19.05.2006 - 10:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
cagritumer83 Çevrimdışı cagritumer83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 19.05.2006 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum :alkış
:alkış :alkış :alkış :alkış
ATAM İZİNDEYİZ!!!!!! :alkış :alkış :alkış
Başa dön
fatos Çevrimdışı fatos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
blacktiger
Üye
Üye

MesajTarih: 19.05.2006 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşadığımız bu günlerde herkesin tek yürek tek bilek birarada olması beni çok mutlu ediyor.sizler gibi insanlarla aynı ortamı paylaşmaktan gurur duyuyorum. :alkış :alkış :alkış
Başa dön
blacktiger Çevrimdışı blacktiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskelet
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --

MesajTarih: 19.05.2006 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun koçlarıma Dil çıkarıyorum içim kabardı resimleri görünce :alkış
Başa dön
iskelet Çevrimdışı iskelet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cagritumer83
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2006 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelimeyle hayatımda bu kadar eglenmedim superlerdi valla hepsi karizma hepsi dort dortluktu
tentene
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 19.05.2006 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spor bayramında elinde sigara hiç yakışmamış.
tentene Çevrimdışı tentene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 19.05.2006 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahada süper..Bende aranızda olamk isterdim ama çok uzak.KAlbimiz sizinle...

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.05.2006 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş yaaa..içim gitti şimdi orada olmak istedim beaa.. :alkış başka türkiye yok.......sahip çıkalım... Dil çıkarıyorum
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.05.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maksimus,
Alıntı:

başka türkiye yok.......sahip çıkalım...

abi katılıyorum yaa +10000 Dil çıkarıyorum
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 19.05.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış :alkış :alkış
tek kelimeyle ellerinize sağlık harikasınız :alkış
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 19.05.2006 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet emegı gecen herkesı kutluyorum bır o kdar motor da su an Ankara Anıtkabır'de Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2006 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kutlarım sizi :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
Başa dön
zxoz6unr Çevrimdışı zxoz6unr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 19.05.2006 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizlari canı gönülden alkışlıyorum hele şu zamanda ATATÜRK e yapılan aldırılar aklıma geldikçe sinirlerime hakim olamıyorum tebrikler :alkış :alkış
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 19.05.2006 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış Süper .) devaaaaaaaaam ..

Bende gelicen inş.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2006 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah çağri ah gelemedim ya gelmeyi ne kadar istediğimi günler öncesinden yaptığımız planları biliyosun ama gelemedim Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.50 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal