Tarih: 19.05.2006 - 18:03 Mesaj konusu: YBR show videolarım
Tüm MD lere merhaba
Videolarım izlemeden önce burayı okumanızı istiyorum
Geçen haftalarda bir arkadaşımız "bu adamı tanıyormusunuz" adlı bir başlık açarak benim 6 yıl önceki biraz cahilce yaptığım show görüntülerimi forumlara taşımış ve haliyle DD amcadan tepki gördüm birazda atıştık. Benim karşı olduğum şey bu sitede yabancı showcuların KASKSIZ bir çok videoları yayınlanıyor ve en önemliside TTA abimizin kasksız görüntülerini site adminler ve DD kendi yayınlıyor ve satılıyor. Ama birisi benim resimlerimi yayınladı diye CAMBAZ deniliyor bunlarla işimiz olmaz deniliyor ve forum kitleniyor, herneyse bunu fazla uzatmıyorum. Benim gibi gönlünü motosiklete vermiş ve insanlara iyi örnek olması gereken biri kötü örnek olarak kasksız show görüntülerini yayınlaması hatydı (MD de değilk NETTE) kendimi motorculara iyi örnek olması gereken biri diye adlandırıyorum çünkü 6 yıldır yayında olan bir motosiklet sitem var. MD o zamanlar Hakan kardeşimizin kişisel bir sitesiydi belki %95 iniz bunu bilmez bende o yıllarda başladım ve http://www.motosikletkulubu.com. 'u günlere taşıdım. Bunu reklamdan saymak delilik olur çünkü sitemde ne üyelik,ne reklam, nede çıkar amaçlı birşey var sadece yıllardır topladığım bilgileri motorcu arkadaşlara çıkar gözetmeden sunmaya çalıştım. Neden bunları yazıyorum? Çünkü DD amcamızın beni kıran CAMBAZ lafı gibi beni algılamanızı istemiyorum, ben yıllarımnı,günlerimi,gecelerimi motosiklete veren birisiyim buları yaparak serseri olmuş olmam çünkü herkes motosikletten ayrı şekilde zevk alır kimi kros, kimi gezi,kimi drag v.s. bende show ve modifiye tekniğiyle ilgileniyorum, bunun adı cambazlık değildir.
Lafı fazla uzatmadan yıllar önce çekilmiş kasksız show görüntülerim yerine yeni videolar çekindim aslında 600 cc race alana kadar çerkinmeyecektim çünkü bildiğiniz gibi 125 cc 10 hp lik bir motosiklette bunları yapmak çok zor bir race kadar kolay değil.Önemli olanda zoru başarmak 125 cc de yapılacaklardan fazlasını yaptığıma inanıyorum tabi konu sadece cc ve hp değil teker kalınlığı yol tutuşu disk ebatı fren kalitesi dengesi v.s. Bir diğer sorunsa motosikletimin olmaması) Motosikletler arkadaşlarıma ait bu nedenle biraz daha çekinerek yaptım. Kamera yok , motosiklet yok, vakit yok, görüntü alacak birisi yok dikkat ederseniz çoğu görüntüde kamerayı sabit koyup kendimi çektim çekecek boş vakti olan birini bulamadığım için. Tabi bunları düzenleyecek bilgisayarım yok ama 6 yıldır internet kafelerde uğraştığım motosiklet hakkında bir çok bilgiyi sunduğum motosiklet sitem var, anlatmak istediğim her yönden zoru başardığıma inanıyorum ve videoları beğeneceğinizden eminim.
Videolar yaklaşık 6 dakikalık sizi sıklamacak şekilde bir çok değişik görüntüler var. Aslında en zor hareketleri sona saklamıştım motosiklet hasar görebilir diye haliyle iki teker üstündeyim ne kadar güvensemde bu motosikletin sınırlarını zorladığımın farkındayım o yüzden zor hareketleri sona saklamıştım fakat kamera arzalandı çekemedik. İnşallah 600 cc lik bir yer roketi aldığımda sizinle paylaşırım videoların bir kısmını ayarladım boyut uzamaması için hepinize iyi seyirler.
125 cc nin hakkından fazlası...
Tarih: 19.05.2006 - 18:31 Mesaj konusu:
Saygı duyyorum. Profesyonel gibisin. 600cc sana yakışır. Normal videolarda izlediklerimizden farkı yyok tek farkı CC gücü YBR. _________________ Salih Sepi 04/10/1986.
Mondial 125mt´05
A RH(+) Kastamonu.
37 PK 028.
Tarih: 19.05.2006 - 18:48 Mesaj konusu:
Tebrikler kont88,gerçekten başarılı hareketler
Bu hareketleri yaparken,kullandığın motorlarda,ne gibi modifikasyonlar yaptın dostum,bilgi verebilirmisin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız