Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YBR show videolarım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YBR show videolarım

YBR show videolarım
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara&Merzifon

MesajTarih: 19.05.2006 - 18:03    Mesaj konusu: YBR show videolarım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm MD lere merhaba
Videolarım izlemeden önce burayı okumanızı istiyorum
Geçen haftalarda bir arkadaşımız "bu adamı tanıyormusunuz" adlı bir başlık açarak benim 6 yıl önceki biraz cahilce yaptığım show görüntülerimi forumlara taşımış ve haliyle DD amcadan tepki gördüm birazda atıştık. Benim karşı olduğum şey bu sitede yabancı showcuların KASKSIZ bir çok videoları yayınlanıyor ve en önemliside TTA abimizin kasksız görüntülerini site adminler ve DD kendi yayınlıyor ve satılıyor. Ama birisi benim resimlerimi yayınladı diye CAMBAZ deniliyor bunlarla işimiz olmaz deniliyor ve forum kitleniyor, herneyse bunu fazla uzatmıyorum. Benim gibi gönlünü motosiklete vermiş ve insanlara iyi örnek olması gereken biri kötü örnek olarak kasksız show görüntülerini yayınlaması hatydı (MD de değilk NETTE) kendimi motorculara iyi örnek olması gereken biri diye adlandırıyorum çünkü 6 yıldır yayında olan bir motosiklet sitem var. MD o zamanlar Hakan kardeşimizin kişisel bir sitesiydi belki %95 iniz bunu bilmez bende o yıllarda başladım ve http://www.motosikletkulubu.com. 'u günlere taşıdım. Bunu reklamdan saymak delilik olur çünkü sitemde ne üyelik,ne reklam, nede çıkar amaçlı birşey var sadece yıllardır topladığım bilgileri motorcu arkadaşlara çıkar gözetmeden sunmaya çalıştım. Neden bunları yazıyorum? Çünkü DD amcamızın beni kıran CAMBAZ lafı gibi beni algılamanızı istemiyorum, ben yıllarımnı,günlerimi,gecelerimi motosiklete veren birisiyim buları yaparak serseri olmuş olmam çünkü herkes motosikletten ayrı şekilde zevk alır kimi kros, kimi gezi,kimi drag v.s. bende show ve modifiye tekniğiyle ilgileniyorum, bunun adı cambazlık değildir.
Lafı fazla uzatmadan yıllar önce çekilmiş kasksız show görüntülerim yerine yeni videolar çekindim aslında 600 cc race alana kadar çerkinmeyecektim çünkü bildiğiniz gibi 125 cc 10 hp lik bir motosiklette bunları yapmak çok zor bir race kadar kolay değil.Önemli olanda zoru başarmak 125 cc de yapılacaklardan fazlasını yaptığıma inanıyorum tabi konu sadece cc ve hp değil teker kalınlığı yol tutuşu disk ebatı fren kalitesi dengesi v.s. Bir diğer sorunsa motosikletimin olmamasıGülümsüyorum) Motosikletler arkadaşlarıma ait bu nedenle biraz daha çekinerek yaptım. Kamera yok , motosiklet yok, vakit yok, görüntü alacak birisi yok dikkat ederseniz çoğu görüntüde kamerayı sabit koyup kendimi çektim çekecek boş vakti olan birini bulamadığım için. Tabi bunları düzenleyecek bilgisayarım yok ama 6 yıldır internet kafelerde uğraştığım motosiklet hakkında bir çok bilgiyi sunduğum motosiklet sitem var, anlatmak istediğim her yönden zoru başardığıma inanıyorum ve videoları beğeneceğinizden eminim.
Videolar yaklaşık 6 dakikalık sizi sıklamacak şekilde bir çok değişik görüntüler var. Aslında en zor hareketleri sona saklamıştım motosiklet hasar görebilir diye haliyle iki teker üstündeyim ne kadar güvensemde bu motosikletin sınırlarını zorladığımın farkındayım o yüzden zor hareketleri sona saklamıştım fakat kamera arzalandı çekemedik. İnşallah 600 cc lik bir yer roketi aldığımda sizinle paylaşırım videoların bir kısmını ayarladım boyut uzamaması için hepinize iyi seyirler.
125 cc nin hakkından fazlası...

videolarıma http://www.hemenpaylas.com/download/748893/cengizcoskun2.wmv.htmlbu adresten ulaşabilirsiniz daha videonun boyutunu düşürdüğüm için kalitesi düştü daha kalitelisini yükleyebileceğim adres biliyormusunuz ?

videodan çekilen resimlere http://kont088.sitemynet.com/ben1.htm adresinden ulaçşabilirsiniz.[/url][/url]

En son kont88 tarafından 19.05.2006 - 18:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kont88 Çevrimdışı kont88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 19.05.2006 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah hocam .................

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

hocam ybr ye grenaj mı yaptırdın sen
mini_bikeRRs
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL-caDDe

MesajTarih: 19.05.2006 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış süpersin hocam tebrikler
Başa dön
mini_bikeRRs Çevrimdışı mini_bikeRRs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 19.05.2006 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hemen çekiyorum. Ellerine sağlık.

Son Mesajdan 49 saniye:

çok yavaş çekiyor Üzgünüm
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 19.05.2006 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spersin hocam barawo Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 19.05.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saygı duyyorum. Profesyonel gibisin. Dil çıkarıyorum 600cc sana yakışır. Normal videolarda izlediklerimizden farkı yyok tek farkı CC gücü YBR.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
evren_pasha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.05.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu işe gönül verdiğin belli.inşallah istediğin 600lüğü birgün alırsın.teşekkürler :alkış :alkış

Başa dön
evren_pasha Çevrimdışı evren_pasha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.05.2006 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler kont88,gerçekten başarılı hareketler Dil çıkarıyorum
Bu hareketleri yaparken,kullandığın motorlarda,ne gibi modifikasyonlar yaptın dostum,bilgi verebilirmisin Dil çıkarıyorum
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara&Merzifon

MesajTarih: 19.05.2006 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DAHA HIZLI İNDİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR http://rapidshare.de/files/20872696/cengizcoskun2.wmv.html BURADAN İNDİREBİLİRLER
Alıntı:

hocam ybr ye grenaj mı yaptırdın sen
arkadaşım o dediğin motosiklet daelim altino 100 cc bundan 6 yıl önceki videolarım diğerleri yani CG 125 YBR 125 yeni videolarım
Alıntı:

Bu hareketleri yaparken,kullandığın motorlarda,ne gibi modifikasyonlar yaptın dostum,bilgi verebilirmisin

hiçbir modifiye uygulamadım arkadaşım çünkü motosikletler benim değil sadece arkadaşın dediği daelim grenajlı olan benim onuda sattım zaten

Son Mesajdan 50 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar 25 mb lık bir videoyu nereye yükleyebilirim bilen varmı[/url]

En son kont88 tarafından 19.05.2006 - 20:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
kont88 Çevrimdışı kont88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 19.05.2006 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik ederiz kardeş inşallah seni daha profösyönel gösterilerde görürüz
M_F_E
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 19.05.2006 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kont88 www.rapidshare.de 25 mb'ı almıyor mu? linkini de vermişsin ama almıyor mu almıyorsa bulurum sen burdan haber ver
Başa dön
M_F_E Çevrimdışı M_F_E Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 19.05.2006 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekden mükemmel ellerine saglık ve tebrıkler.Yanlız senın bahsı gecen eskı sıtene bende tesadufen bakmısdım basarılı hos ama nası bı metın yazmısdın ıcıne Şok oldum yok mıllet sıtemı hackledı yok asarım keserım gozlerıme ınanamamısdım ama su an kı gercekden mukemmel :alkış
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
katobar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.05.2006 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel hareketler tebrik ederim umarım planladığın motorlad adaha ileri çalışmalar yaparsın başarılar. :alkış
Başa dön
katobar Çevrimdışı katobar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barisb77
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 20.05.2006 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış harikasın kont88. inşallah profesyonel amaçlı gösteriler yaparsın.

bence tek teker arif kalitesinde hareketler bunlar.

inşallah sözünü ettiğin makineye kavuşursun kont88...

bence bu işte çok yeteneklisin keşke bende senin gibi olabilsem diye hayal bile kurdum, çalışmak ve yeteneğin birleşimi bu yaptıkların...

profesyonel amaçlı gösterilerini bekleri(m)z...
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 20.05.2006 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu görüntülere şapka çıkartılır anca :alkış

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal