Tarih: 19.05.2006 - 20:59 Mesaj konusu: ankara md :::çok önemli:::
İzmir,İstanbul ve bazı illerde MD nin her hafta buluşmaları,gezileri,eglence etkinlikleri var ama ANKARA da yok..Peki neden?
Bielnler biliyor ama bilmeyenler için anlatalım..
Geçtiğimiz sene demiştikki..
"Arkadaşlar İstanbul ve İzmir de her hafta etkinlik ve geziler yapılıyor ,bu etkinlikleri planalamak,yapılacak gezilerde güvenliği ve gezi kurallarını aktaracak belirli kişlere ihtiyaç var ..Ve Ankara MD den bazı üyelerimize bu görevleri verelim ve Ankara MD de her hafta eglensin,gezsin ve bir belirleyici faktör olsun" demiştik..
Ama o dönem Ankara MD deki bazı üyelerimiz bun akarşı çıktılar dedilerki"
Biz başımıza adam istemeyiz,biz kendimizde geziyoruz,kimseye gerek yok" gibi şeyler söylediler ve siteden uzaklaştılar..
Birkere şunu hepimizi iyice anlıyalım..
motordelisi gibi Kulüpler mutlaka kurallar içinde yönetilmeli,bir gezide kural olmazsa orda herşey olabilir,herkez kafasına göre gazla - hareket ederse ogezideki herkez risk altında demektir,ve dfolayısı ile bu gezilerde bazı üyeler kuarlları uygulatıcı yada güzergahları,mola yerlerini ve gezilecek yerleri belirliyici olmalı ..bu şart ,hayatta en kötü şey kuralsız olmaktır ,heleki bu motosiklet grubuysa urallar ve Liderler şartdır.
Ama o dönemde ANKARA daki bazı arkadaşlarımız bunu "Biz başımıza adam istemeyiz" diye degerlendirdiler ve ANKARA MD o dönemden beri hiç gezi,buluşma falan yapamaz oldu..
Oysaki MD gibi büyük bir grupta ANKARA en önemli bölgedir ve biz ANKARA MD nin öksüz kalmasına asla müsade etmeyiz.
İzmir ve İstanbul MD birbirinden güzel etkinlikler yapıp bunların fotograflarını yayınlarken ANKARA daki üyelerimiz hep bize soruyorlar
"Neden ANKARA da bişeyler yapılmıyor?" Diye..
Şimdi zamanıdır arkadaşlar..
ANKARA daki MD üyeleri lütfen bu topic altında birleşsinler ve artık başlıyalım ANKARA da bişeyler yapmaya..
Haftalık buluşma topiclerini açacak,buluşacak mekanı belirleyecek,yapılacak gezi güzergahlarını-yerlerini belirlieyecek ve GÜVENLİ GEZİ SÜRÜŞÜ için görev alacak ANARA MD üyeleri belirliyecegiz...
İlk önce ANKARA MD sesini çıkartsın..
Bu topicde yazın arkadaşlar..
Ben gerçekten çok üzülüyorum MD nin ANKARA da bişeyler yapamamasına..
ZAMANI GELDİ...
SEVGİLER ANKARA _________________
En son HakanDincer tarafından 06.01.2007 - 18:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
motordelisi gibi Kulüpler mutlaka kurallar içinde yönetilmeli,bir gezide kural olmazsa orda herşey olabilir,herkez kafasına göre gazla - hareket ederse ogezideki herkez risk altında demektir,ve dfolayısı ile bu gezilerde bazı üyeler kuarlları uygulatıcı yada güzergahları,mola yerlerini ve gezilecek yerleri belirliyici olmalı ..bu şart ,hayatta en kötü şey kuralsız olmaktır ,heleki bu motosiklet grubuysa urallar ve Liderler şartdır.
Ama o dönemde ANKARA daki bazı arkadaşlarımız bunu "Biz başımıza adam istemeyiz" diye degerlendirdiler ve ANKARA MD o dönemden beri hiç gezi,buluşma falan yapamaz oldu..
Md Ankara grubu ortaklaşa karar verip sorunsuz ve mutlu bir şekilde geziler toplantılar düzenler iken bundan sonra gezeilere şu kişi karar verecek toplantılar şuralarda olacak diye bir kısıtlama gelince doğal olarak sağlam birşeyi tamir etmemek gerekir mantığından hareketle Ankara Md,MD sitesinden soğutulmuştur.Md nin en aktif bölümü olan Ankara Md kendi içinde düzenini bozmadan gezilerine eğlencelerine ve toplantılarına devam etmektedir.Sorunsuz bir birlikteliğin "SORUN OLMASIN" diye bir kaç kişinin kararları doğrultusunda davranması gerekliliği dayatması bu kopmayı doğurmuştur.Üzücü bir durumdur ve ancak sürekli farklı lanse edilen Ankara MD grubu 229 üyeli olarak Md den ayrı olarak halen sorunsuz olarak eğlencelerine gezilerine ve düzenli toplantılarına devam etmektedir.Demekki demokratik bir platformda ortak kararlar alınarakta bu işler yürüyebiliyormuş.Demekki demokrasi ile kuralsızlık farklı şeylermiş..
Saygılar.. _________________ Ankara Kale GRUBU
http://www.kale.com.tr/kale_grubu/kale_grubu.asp
Tarih: 20.05.2006 - 09:52 Mesaj konusu:
demogorgan, yanlış bilgilendirme yapıyorsun..
Alıntı:
Md Ankara grubu ortaklaşa karar verip sorunsuz ve mutlu bir şekilde geziler toplantılar düzenler iken bundan sonra gezeilere şu kişi karar verecek toplantılar şuralarda olacak diye bir kısıtlama gelince
Bunu kimse söylemedi,biz yapılan Gezilerde mutlaka gezi kuralları olmalı ve bunları Brifing şeklinde katılımcılara anlatan kişiler olmalı dedik,
Aynı zamanda MD bir kulüp oldugu için TMF nin ANKARA daki merkeziyle iletişimimizi saglamak ve ANKARA Bölgesinde MD Kulübü adına yapılacak tüm etkinliklerde söz sahibi olacak kişiler olmalı dedik..
Sen bilmiyor olabilirsin ama MD gibi büyük gruplarda Lokal olarak yapılanmalar şart..
Şimdi örnek,diyelimki MD bir ANKARA organizasyonu yaptı ve İzmir-İstanbul gibi illerden ANKARA ya birsürü MD üyesi gelecek,biz ANKARA ya geldiğimizde kimi arayacagımızı,nerde konaklıyacagoımızı,Kulüp adına kimle muhattap olacagımızı bilmeliyiz,dolayısı ile bunun adı bir temsilcidir,,Yani sizin kompleks yaptıgınız gibi "başınıza bir adam vermek " degildir..
MD GEZİSİ siye adlanadırılan herhangi bir gezide olacak en ufak olumsuzluk,ALLAH KORUSUN bir kazada kimse gelip seni bulmaz ..Bunuda bilmelisin..
Bakın mesela geçen hafta bizi İZMİR EMNİYET MÜDÜRÜLÜĞÜ davet etti ve karşılıklı mulakatda bulunduk,
bizi kişi olarak degil bir grup olarak ele aldılar,herhangi bir olumsulukta yine MD yi bulacaklar..Hasan,hüseyin'i degil.
Onun için tüm MD ANKARA etkinliklerinde önce GÜVENLİK ön plana çıkmalı ve bunlardan sorumlu kişler..
Biraz söylemek istediğimi analmak için diğer kulüp yada gruplara bakmak yeter..
Her grubun lokal yönetimleri vardır,bu olmazsa olmazdır..
Şimdi sen Kendini ANKARA MD olarak görmüyorsan o zaman sorun yok,yorum yapmanada gerek yok..
Evet arkadaşlar ANKARA MD olarak birlik-beraberlik zamnıdır..
Organize olmak için bunu göstermek zorundayız. _________________
Md Ankara grubu ortaklaşa karar verip sorunsuz ve mutlu bir şekilde geziler toplantılar düzenler iken bundan sonra gezeilere şu kişi karar verecek toplantılar şuralarda olacak diye bir kısıtlama gelince
Bunu kimse söylemedi,biz yapılan Gezilerde mutlaka gezi kuralları olmalı ve bunları Brifing şeklinde katılımcılara anlatan kişiler olmalı dedik,
Aynı zamanda MD bir kulüp oldugu için TMF nin ANKARA daki merkeziyle iletişimimizi saglamak ve ANKARA Bölgesinde MD Kulübü adına yapılacak tüm etkinliklerde söz sahibi olacak kişiler olmalı dedik..
Sen bilmiyor olabilirsin ama MD gibi büyük gruplarda Lokal olarak yapılanmalar şart..
Şimdi örnek,diyelimki MD bir ANKARA organizasyonu yaptı ve İzmir-İstanbul gibi illerden ANKARA ya birsürü MD üyesi gelecek,biz ANKARA ya geldiğimizde kimi arayacagımızı,nerde konaklıyacagoımızı,Kulüp adına kimle muhattap olacagımızı bilmeliyiz,dolayısı ile bunun adı bir temsilcidir,,Yani sizin kompleks yaptıgınız gibi "başınıza bir adam vermek " degildir..
MD GEZİSİ siye adlanadırılan herhangi bir gezide olacak en ufak olumsuzluk,ALLAH KORUSUN bir kazada kimse gelip seni bulmaz ..Bunuda bilmelisin..
Bakın mesela geçen hafta bizi İZMİR EMNİYET MÜDÜRÜLÜĞÜ davet etti ve karşılıklı mulakatda bulunduk,
bizi kişi olarak degil bir grup olarak ele aldılar,herhangi bir olumsulukta yine MD yi bulacaklar..Hasan,hüseyin'i degil.
Onun için tüm MD ANKARA etkinliklerinde önce GÜVENLİK ön plana çıkmalı ve bunlardan sorumlu kişler..
Biraz söylemek istediğimi analmak için diğer kulüp yada gruplara bakmak yeter..
Her grubun lokal yönetimleri vardır,bu olmazsa olmazdır..
Şimdi sen Kendini ANKARA MD olarak görmüyorsan o zaman sorun yok,yorum yapmanada gerek yok..
Evet arkadaşlar ANKARA MD olarak birlik-beraberlik zamnıdır..
Organize olmak için bunu göstermek zorundayız.
Hakan dostum,
Ankara'da sizinle çalışacak ve MD önderliğinde acilen yeni bir organizasyona girmeniz bana göre kaçınılmaz görünüyor.Ben ve eşim yaklaşık iki aydır sizin Ankara'da düzenleyeceğiniz bir organizasyona katılmak için hala bekliyoruz ve sitenizi her gün ziyaret etmeye çalışıyoruz.
walla böle bisi olsa çok iyi olur 19 mayısta hipodromda toplandık we anıt kabira gittik we kesinlikle 5,10 tane md üyesi wardır ama ben hiç md le ilgili bi t-sırt gördüm nede bi afis ama prd saat 19da hipodromda motorculara özel konser werildi orada 1 kisi görmüstüm
Tarih: 20.05.2006 - 22:56 Mesaj konusu:
Ankaralı arkadaşlarımızı ben de çok özlüyorum (içlerinden sadece 3 tanesi ile iletişimim devam ediyor). Biliyorum ki bu kişilerin tekrar MD'ye dönme ihtimalleri yok denecek kadar az!
Hakan_Dincer'in bu topiği açmaktaki amacının, kuralcılığa isyan eden bu arkadaşlarımızın geri dönmelerine yönelik olduğunu zaten düşünmüyorum. Ancak, MD sürekli büyüyen bir dev; geçen süre içinde Ankara bölgesinden MD ye katılan bir o kadar daha üye var ve geçmişte yaşanılan tatsızlığı unutturmaya yetecek sayıya ulaşılmıştır diye düşünüyorum.
Bu bağlamda; Hakan_Dincer'in bu dileğinin, Ankaralı yeni üyelerimizce ciddi şekilde değerlendirilmesini; görev alabilecek arkadaşların bir adım öne çıkarak kendilerini duyurmalarını ve konuya sahip çıkmalarını temenni ediyorum! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Gezi ve organizasyon olarak sitenin en zengin organizasyonlarını yapan bu arkadaşların tekrar küskünlükleri bırakıp dönmesini isterim.
Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi bu arkadaşların 20/05/06 tarihindeki gezileri ve hallerinden memnunlar
Alıntı:
Ankaralı arkadaşlarımızı ben de çok özlüyorum (içlerinden sadece 3 tanesi ile iletişimim devam ediyor). Biliyorum ki bu kişilerin tekrar MD'ye dönme ihtimalleri yok denecek kadar az!
:alkış
Ankara çok farklı bir kaynaşma ve dostluk var...
Ayrıca bu topic te unutulan bir durum daha var.... İstanbuldan gelen tüm motorcu arkadaşlar gişelerden itibaren olanlardan haberdarlar....
benımde en merak ettiğim ve bunu sıklıkla dile getirdiğim bir konuydu bu:)her türlü organizasyonda varız biz (gerçi küçük bir grubuz ama olsun) _________________ 1987 honda shadow vt1100 custom bike(satyldy)
2003 honda cbr600rr
2005 mondial 125mt
Sayin site yetkilileri egri oturup dogru konusalim Ankara'da yapilan en kapsamli ve hic olamayacak kadar manevi bu motor organizasyonuna gelmemeniz bence "Ankara onemlidir" paragraflarinizla tezat teskil ediyor kusura bakmayin
(19 mayis etkinligi topigini neden kilitlediniz onu da anlamis degilim)
Madem Ankara o kadar önemli idi ?
Gözlerimiz sizleri aradı uzun uzunnnnn
çayı da demlemiş , ince belli bardaklara doldurmuştuk.
Bekledik ?
Göremedik ? _________________ Africa Twin ! , gerisi yalan
Tarih: 21.05.2006 - 14:57 Mesaj konusu:
Konuyla alakasız bütün mesajları sildim...
Nedense sadece bu topice yazmak için birileri tekrar MD ye üye olmuşlar...
MD Portalında daha ilk mesajında MD hakkında eleştri yazarsanız zaten geçmişten geldiğiniz belli oluyor demektir..
Şimdi anlamayanlar için tekrar ediyorum..
Bizi ANKARA daki diger Motosiklet Grupları degil,ANKARA MD ilgilendiriyor..
Diğer grupların ne yaptıgı beni ilgilendirmez..
Beni MOTORDELİSİ ilgilendirir..
İstenilen şey çok basit,
ANKARA MD grubu geziler yapsın,etkinlikler düzenlesin,eglensin bişeyler yapsın..
Ve bunu yaparkende belirliyici kişiler olsun..
Örnek:
Bu haftaki buluşma ......... yerde olacak...
Hafta sonu ......... gezisi yapacagız ve gezide şurda burda yemek yiyecek,.... yerlerde mola verilecek...
Gibi şeylerden sorumlu kişiler olmalı,
Bazı arkadaşlar halen otomatige baglamış "biz başımıza adam istemeyiz" diyor..
Yahu kardeşim sen zaten MD den ayrılmışsın,sanane..
Ama halen bir parçan MD ise onu bilmem..
burda görüş bildirmek için neden üye oluyorsun tekrar MD ye.
Bu konularda tecrübeliyim,zaten benim tecrübemede gerek yok..Tüm dünyada bu işler böyle..eger bir grup yada kulüpsen kuralların olmalı,lokal yönetimler olmalı ve düzen olmalı...
Herhangi bir gezide hem sizi hemde kendisini tehlikeye atacak kişileri kim düzene sokacak?
Biz Ankara MD için kimler gönüllü olarak görev almak ister diye sorduk..
topic başlıgını iyi okuyun ve bu dogrultuda yazın lütfen. _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız