Tarih: 19.05.2006 - 23:04 Mesaj konusu:
Kaç km yol yaptınız? Kaç saatte gittiniz, kaç kez mola verdiniz? Yolda yaşadığınız sorunlar aksaklıklar var mıydı? Ve sonuç olarak bu geziyi tüm yönleriyle 10 üzerinden değerlendirseniz kaç verirdiniz?
Kalın sağlıcakla...
Tarih: 19.05.2006 - 23:12 Mesaj konusu:
20 km yol yaptık,sehır içi olduğu için fazla dolanamadık.trafik diğer araçlara kapalıydı belkide ondan tur kısa sürdü,20-25dk da gittik ama ne gidiş ,,,davullu zurnalı... halk bizi nasıl selamladı anlatamam.
cok sukur ben hiç aksaklık yaşamadım..hiç aksaklıkta duymadım.
yapılan çaşılmalara,verilen emeklere ,günün anlam ve önemine bakılırsa 10 üzerinden 100 ..
saygılar...
Çok güzel ,muhteşem..Resimleri paylaştığın için teşekkürler2move, :alkış _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
İnanılmaz bir gündü benim için hayatımda unutamıcam anılar arasında 19 mayıs yerini aldı.Mükemmel bir organizasyon vardı en ufak bir problem yaşanmadı sanıyorumben duymadım .Emeği geçen herkese çok teşekkürler.Ben fotoarı ancak aksam ekliyebilcem birde video yollucam arkadaslar :!: :alkış
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 20.05.2006 - 07:37 Mesaj konusu:
:alkış :alkış :alkış :alkış
resimleri paylaştıın için teşekkürler _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Araba ile işyerime dönüyordum, tesadüfen sizi gördüm. Atlayıp motoruma yetişeyim dedim ama geç kaldım. Nedense haberim olmadı bu geziden.
Böyle muhteşem bir görüntü görmemiştim. Harikaydınız, binlerce motor vardı.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız