Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 19 Mayıs fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

19 Mayıs fotoları

19 Mayıs fotoları
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.05.2006 - 22:32    Mesaj konusu: 19 Mayıs fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu anlamlı mükemmel gezi ve fotoları..emeği geçen herkeze teşekkürler…

buda benim kızım,,

huzur içinde yat ATA’m

En son 2move tarafından 19.05.2006 - 22:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
greenstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 19.05.2006 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış parti olsaydı gelirmiydi herkes Gülümsüyorum
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 19.05.2006 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper ya çok güzel itebudur olay ama ben orada değildim Üzgünüm Öfkeliyim

Son Mesajdan 52 saniye:

işte budur olacaktı çok özür
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.05.2006 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaç km yol yaptınız? Kaç saatte gittiniz, kaç kez mola verdiniz? Yolda yaşadığınız sorunlar aksaklıklar var mıydı? Ve sonuç olarak bu geziyi tüm yönleriyle 10 üzerinden değerlendirseniz kaç verirdiniz?
Kalın sağlıcakla...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2006 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

20 km yol yaptık,sehır içi olduğu için fazla dolanamadık.trafik diğer araçlara kapalıydı belkide ondan tur kısa sürdü,20-25dk da gittik ama ne gidiş ,,,davullu zurnalı... halk bizi nasıl selamladı anlatamam.
cok sukur ben hiç aksaklık yaşamadım..hiç aksaklıkta duymadım.
yapılan çaşılmalara,verilen emeklere ,günün anlam ve önemine bakılırsa 10 üzerinden 100 ..
saygılar...
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
blacktiger
Üye
Üye

MesajTarih: 20.05.2006 - 07:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke sizlerle olabilseydik.şu an için sadece izleyici olsakta sizlerle gurur duyduk.süper bir organizasyonmuş tebrikler. :alkış :alkış :alkış
Başa dön
blacktiger Çevrimdışı blacktiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 20.05.2006 - 07:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel ,muhteşem..Resimleri paylaştığın için teşekkürler2move, :alkış
Gsx1300R
Üye
Üye

MesajTarih: 20.05.2006 - 07:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnanılmaz bir gündü benim için hayatımda unutamıcam anılar arasında 19 mayıs yerini aldı.Mükemmel bir organizasyon vardı en ufak bir problem yaşanmadı sanıyorumben duymadım .Emeği geçen herkese çok teşekkürler.Ben fotoarı ancak aksam ekliyebilcem birde video yollucam arkadaslar Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Bravo Göz kırpıyorum :!: :alkış
Başa dön
Gsx1300R Çevrimdışı Gsx1300R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 20.05.2006 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış :alkış :alkış :alkış
resimleri paylaştıın için teşekkürler
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
darkrider
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.05.2006 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Araba ile işyerime dönüyordum, tesadüfen sizi gördüm. Atlayıp motoruma yetişeyim dedim ama geç kaldım. Nedense haberim olmadı bu geziden. Üzgünüm
Böyle muhteşem bir görüntü görmemiştim. Harikaydınız, binlerce motor vardı.
Başa dön
darkrider Çevrimdışı darkrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 20.05.2006 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizi tebrik ediyorum arkadaşlar çok güzel olmuş orda olmak için neler vermezdim (motorum hariç) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

:alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 20.05.2006 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi muhteşem ya :alkış :alkış :alkış

İnşallah birgün bende katılırım size.İş gereği çıkamıyorum hiç biryere. Öfkeliyim

Devamı dileğiyle ..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.05.2006 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika walla. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceymo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.05.2006 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE tesekkürler arkadaşlar..... :alkış :alkış :alkış
Başa dön
ceymo Çevrimdışı ceymo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.05.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler keşke bende gelebilseydim
Başa dön
oan Çevrimdışı oan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal