ilk basta saat 08.15 de cumhurıyet meydanında toplandık
sonra ataturk heykelıne celenk bıraktık
ve sehır turuna artık hazırdık......
super bır sehır turuydu samsunlular bızı balkonlardan alkısladı ve selamladı
sahıl yolundan bandırma vapuruna vardık ve mısafırlerımız ataturkun gemısını gezdıler
sahılden bır kac poz
bu arada ıstanbullu arkadaslarımızı dondurma yerken de yakaladım
bizi yanlız bırakmayan ve temsili samsun hatırası hedıyelerını getıren sevgılı honda nın mudurune sonsuz tesekkurler.....samsundan ayrılırken benzınlıkde ısmarladıgı caylar ıcınde ayrıca tesekkurler
sevgılı baskanımız samsun hatırası hedıylerını dagıtırken...
ılk gordugumde bır sure bakakaldım...bence super dusunce
cagritumer83, bu cumartesi memleketim olan samsundayımm seninle görüşmeek isterim 10 gğn kadar kalıcam ailemin yanında.. _________________ sakarya universitesi: KYMYA
AB RH+ 18 KASIM
Bir de fotografları görebilsem... Bu photobucket içeirkli fotoları işyerinden göremiyroum artık nasıl bir güvenlik ağıysa bu.
Kortejde yol kenarına arabasını parkedip ayakta alkışlayanlar, penceleridnen bayraklarını sallayan ev hanımlar.. Yüreğimiz kabara kabara, gözlerimiz dola dola tamamladık sürüşü.. _________________ I E
Varadero 04 (Elephant)
Özlü söz hazzedemiyorum...
Asıl biz Samsun'lu değerli dostlarımıza, arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Gösterdikleri misafirperverlik ölçülerle ifade edilecek tarzda değildi. Tüm arkadaşlara Samsun'a gitmelerini tavsiye ederim. Kendilerini hiç yalnız hissetmeyeceklerdir buna inanın
Tarih: 24.05.2006 - 13:18 Mesaj konusu:
Gerçekten çok anlamlıydı. Samsun'da kortej sırasında gözyaşlarına hakim olamadığımız anlar oldu. Çok sıcak karşıladı arkadaşlarımız, kendimizi evimizde hissettik. Dönüş yolunda bakı karadeniz rotası ise anlatılmaz yaşanır tadındaydı. Çok keyifliydi. Samsunlu arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederiz. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız