Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Satılık 98 Srad 750, Mavi-Beyaz Ruhsat sahibinden

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Satılık 98 Srad 750, Mavi-Beyaz Ruhsat sahibinden

Satılık 98 Srad 750, Mavi-Beyaz Ruhsat sahibinden

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.05.2006 - 10:44    Mesaj konusu: Satılık 98 Srad 750, Mavi-Beyaz Ruhsat sahibinden Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar, Bravo

Marka Suzuki
Model GSXR 750 (Srad 750)
Yılı 1998
Km. 49.300
Fiatı 8.300,00 YTL
Rengi Mavi-Beyaz
İletişim 0 532 409 02 54, 0 555 304 13 43
Yer İstanbul/Şirinevler

Ruhsat sahibi olduğum motor, 3 hafta önce Boyacı Hasan tarafından tamamı boyanmıştır, 10 adet debriyaj balatası yeni değiştirilmiştir, koruma takozları taktırılmıştır, motorsiklet tamamen elden geçirilmiştir. yeni bir 600 lük SS almak istememden dolayı satıyorum, aracın devri hemen verilecektir.(Lütfen rica ediyorum scooter, cruiser tarzı motorlarla takas teklifinde bulunmayın.)

İyi günleriniz olsun. Dil çıkarıyorum

En son demgah tarafından 22.05.2006 - 10:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
agonyozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.05.2006 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah, Hayırlı müşteriler..Motor maşallah yanıyor..Gıcır gıcır..Alacak kişiye hayırlı olsun şimdiden..

I am what I am..!
Başa dön
agonyozgur Çevrimdışı agonyozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.05.2006 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzukı nin vazgecilmez rengi alana satana hayırlı olsun
Başa dön
zek Çevrimdışı zek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.05.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alana satana hayırlı olsun......... Şok oldum :alkış :alkış
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 22.05.2006 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor çok temiz duruyo alana satana hayırlı olsun Dil çıkarıyorum
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Gsx1300R
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.05.2006 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alana harılı olsun Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Gsx1300R Çevrimdışı Gsx1300R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 22.05.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi tuna arkadaşımız talip makınaya haberin olsun arayacak seni

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal