Tarih: 22.05.2006 - 23:25 Mesaj konusu: Tokat - Amasya Gözlek Gezisi (Resimli)
Evet arkadaşlar yazın gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte gezilere başlamış bulunmaktayız ne yazıktır ki bu benim için bu yazın ilk ve son gezisi oldu çünkü mayıs 25 de askere gidiyorum 15 ay md ye ve motoruma veda etmek zorundayım inşallah geldiğimde tekrar gezilere devam edebileceğim hepiniz hoşcakalın...
Arkadaşlar yavaşca toplanmaya başladı bile
buda ben tabi kasktan bişey gözükmüyo
yolda çekilen ilk ve son resim malum makinanın piller dandikti
sac kavurma yapımı başladı bile
doğa ile iç içe bir kaç resim manzara muhteşem tabi motolarda öyle
İşte bizim tokatlı motorcular tabi çoğu kişi burada eksik
Bir kaç tanede video ekledim aşaıdaki linklerden indirebilirsiniz yolda drag yaptık kendi aramızda ama güzel izlemenizi tavsiye ederim videoların boyutları kısa tekrar görüşmek üzere md...
hehehehe 7 cüceler ( 7 raceler mi demeliydim ) geziyor desenize
amasyanın merkezinin fotoğrafları varmı pazar günü amasyalı biriyle tanıştımda bi göreyim dedim
alonecombatant, dostum google denen bişey var amasya yaz ara istediğin kadar resim ve adres bulursun sen yinede http://www.amasya.gov.tr/ adresine bak burada baya bi resim var umarım yeterli olur... _________________ Yamaha R1 2001 Kırmızı
Yoluna Halylar Serilir Sanma
U?runda Ömürler Verilir Sanma
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Tarih: 23.05.2006 - 13:06 Mesaj konusu:
Şimdi memlekette olmak vardı anasını satayım, Pazar"da kebap yemek Ferhat güzel eğlenmişsiniz, Tokat"a 1 ay içinde 2 defa geldim ama uğrayamadım, şimdiden hayırlı teskereler _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız