Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tokat - Amasya Gözlek Gezisi (Resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tokat - Amasya Gözlek Gezisi (Resimli)

Tokat - Amasya Gözlek Gezisi (Resimli)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yamahaferhat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 22.05.2006 - 23:25    Mesaj konusu: Tokat - Amasya Gözlek Gezisi (Resimli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar yazın gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte gezilere başlamış bulunmaktayız ne yazıktır ki bu benim için bu yazın ilk ve son gezisi oldu çünkü mayıs 25 de askere gidiyorum 15 ay md ye ve motoruma veda etmek zorundayım inşallah geldiğimde tekrar gezilere devam edebileceğim hepiniz hoşcakalın...

Arkadaşlar yavaşca toplanmaya başladı bile

buda ben tabi kasktan bişey gözükmüyo

yolda çekilen ilk ve son resim malum makinanın piller dandikti

sac kavurma yapımı başladı bile

doğa ile iç içe bir kaç resim manzara muhteşem tabi motolarda öyle

İşte bizim tokatlı motorcular tabi çoğu kişi burada eksik

Bir kaç tanede video ekledim aşaıdaki linklerden indirebilirsiniz yolda drag yaptık kendi aramızda ama güzel izlemenizi tavsiye ederim videoların boyutları kısa tekrar görüşmek üzere md...

http://www.hemenpaylas.com/download/774580/IM000178.MPG.html
http://www.hemenpaylas.com/download/774641/IM000187.MPG.html
http://www.hemenpaylas.com/download/774615/IM000179.MPG.html
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Başa dön
yamahaferhat Çevrimdışı yamahaferhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxoz6unr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.05.2006 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eglenmişiz bakıom sizi hep böyle mutlu görelim
Başa dön
zxoz6unr Çevrimdışı zxoz6unr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehehe Çok gülüyorum 7 cüceler ( 7 raceler mi demeliydim ) geziyor desenize
amasyanın merkezinin fotoğrafları varmı ? pazar günü amasyalı biriyle tanıştımda Çok gülüyorum bi göreyim dedim Gülümsüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yamahaferhat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 23.05.2006 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alonecombatant, dostum google denen bişey var amasya yaz ara istediğin kadar resim ve adres bulursun sen yinede http://www.amasya.gov.tr/ adresine bak burada baya bi resim var umarım yeterli olur...
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Başa dön
yamahaferhat Çevrimdışı yamahaferhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
spk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _ystanbul_

MesajTarih: 23.05.2006 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaferhat, resimler için sağol Dil çıkarıyorum sanada hayırlı teskereler....umarım fazla yormazlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.05.2006 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi memlekette olmak vardı anasını satayım, Pazar"da kebap yemek Üzgünüm Ferhat güzel eğlenmişsiniz, Tokat"a 1 ay içinde 2 defa geldim ama uğrayamadım, şimdiden hayırlı teskereler Dil çıkarıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaferhat, resimler güzel saol. şimdiden hayırlı tezkereler Dil çıkarıyorum
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emremre
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.05.2006 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aah memleketim ah,
Yandım Tokat yandım senin elinden
Bana bir gül vermedin bahcelerinden....

Bu yaz motorla İstanbul-Tokat yapıcam
Başa dön
emremre Çevrimdışı emremre Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 23.05.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayrlı teskereler abi...güle güle git güle güle gel
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal