Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBF 250 kullananlar bakabilir mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBF 250 kullananlar bakabilir mi?

CBF 250 kullananlar bakabilir mi?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
traindevie
Üye
Üye

Nereden: Kar?yyaka

MesajTarih: 23.05.2006 - 16:01    Mesaj konusu: CBF 250 kullananlar bakabilir mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar selamlar aranızda Honda CBF 250 kullananlar vardır. Sorum şu bu motorun başlangıç aşamasındaki biri için avantaj ve dezavantajları nelerdir? Sonuçta o kadar para vercez sonra ah vah demiyelim

Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Başa dön
traindevie Çevrimdışı traindevie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ahtapotusdeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir yıl sonra sıkılacaksın ve satmayı isteyeceksin ve satacaksın. Tahminen 600 lük veya 750 lik bir makine bakacaksın.
başlangıç motoru olarak gayet yeterli ve sorunsuzdur. Bana göre sıkılmam dersen fiyatı iyidir. Evet sıkılabilirim daha yüksek sürat ararım dersen fiyatı yüksektir.

Fikrim budur söyleyeceklerim budur. Selamlar
Başa dön
ahtapotusdeniz Çevrimdışı ahtapotusdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ninja_zx600
Üye
Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşın söylediği doğru eğer yeni başladıysan bence cbr 125 al cbf nin görünüşü nü beğen miyorum ama racing tiplerden hoşlanmıyosan ayrı hatta cbr 250 bile alabilirsin biraz daha hızlı dır ama güzel motor bence cbf den sıkılırsın selamlar
Başa dön
ninja_zx600 Çevrimdışı ninja_zx600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 23.05.2006 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence son derece güzel bi motor uzun yıllar kullanılacak sorunsuz bi araç
cuneyt_aksu
Üye
Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayalimdeki motor,Eski komşum özgür ustanın başlangıç motoru olarak tavsiye ettiği motor !! Dil çıkarıyorum
fatihgsen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Windsor

MesajTarih: 23.05.2006 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bir yıldır kullanıyorum çok memnunum. ilk motorum. ilk olarak hafif olduğu için hatayı affediyor. manevra kabiliyeti çok yüksek. yeni başlayan biri için gayet seri bir motor bence. Şimdilik sadece şehir içinde kullandım, rahat 120 yapıyor. Ben aleti zorlamadım pek, 120'yi geçmedim, ama 140 yapıyormuş.(ybr 125 kullandım ona göre gayet yeterli) Boyunu bilmiyorum ama sele yüksekliği bana normal geldi. (boyum 1.83), 1.95 lik bi arkadaş bindi, ona biraz ufak oldu. Ama kesinlikle cbr125r 'den daha kaslı, daha oturaklı duruyor. Yakıt tüketimi 100 km 'de ortalama 3.3lt.
En büyük avantajlarından bir honda olması. Şimdiye kadar 5500 km yaptım hiç problem yaşamadım. honda servisi de çok iyi. servis ücretleri de çok yüksek gelmedi bana.
Dezavantajına gelirsek, biraz pahalı bir makina ve piyasadaki en ucuz 250'lik japon makina.

Yeni başlayacaksan, bence en güzel alet. Ben hiç ah vah etmedim. Çok zor aldım ama verdiğim paraya da acımadım. iyi ki almışım diyorum.
Başa dön
fatihgsen Çevrimdışı fatihgsen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 23.05.2006 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başlangıç motoru için çok güzel bir motor oturuş pozisyonu falan çok rahat uzun yolda pekte yormuyor valla son hızı ne dersen 145 gördüm performans açısından gayet tatmin edici bir motor uzun yıllar kullanabileceğin bir motor Gülümsüyorum Gülümsüyorum
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tarpin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 23.05.2006 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fatihgsen demiş ki:
Ben bir yıldır kullanıyorum çok memnunum. ilk motorum. ilk olarak hafif olduğu için hatayı affediyor.

Kesinlikle katılıyorum: "Hatayı affediyor"

İlk 500 km içinde yavaş bile olsa girdiğim bir virajda bir anda çukurlarla dolu bir bölüme gelince "Aha, demek ki böyle düşülüyormuş" Çok gülüyorum dediğimde bile bir şey olmadı.

Ha, motora hakim olduktan sonra da otobanda taksiler ve diğer motorlarla kapışmak istiyorsan yetmiyecektir tabi ki. ancak otoban biter bitmez yine yeterli olduğunu göreceksin..
cimmy85
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle tansiye ederim honda hayat onda today bile almayı düşünsen honda sonuçta alderim Dil çıkarıyorum
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı cimmy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
traindevie
Üye
Üye

Nereden: Kar?yyaka

MesajTarih: 23.05.2006 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amacım birileriyle kapışmak değil canım zevkini çıkarmak. Bu arada yazdığınız yorumlar için çok teşekkür ederim. :alkış

Başka birşey eklemek isteyen olursa cevaplarını bekliyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
traindevie Çevrimdışı traindevie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bluewish
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.05.2006 - 06:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de 2005 eylul den beri kullaniyorum motoru. 2000 km oldu ve (nazar degmesin :P) hic bir sikayetim yok. Sehir icinde cok seri ve kullanimi kolay bir motor. Hatta esimde bu motorla kullanmayi ogrendi. Ben tavsiye ederim. Ve benzin tuketimim de dusuk olsun diyorsan gayet uygun bir motor. Ancak biliyorsunki 2. el temiz bir motor bulup almak senin icin cok daha karli olacaktir. Ama motorun rodajinin duzgun yapilmis olmasi da cok onemli. Umarim istedigin gibi bir mototra sahip olursunHerkase kazasiz belasiz surusler...
Başa dön
bluewish Çevrimdışı bluewish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 24.05.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun maksimum sürati nedir??
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 24.05.2006 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bak ben yeni aldım daha 2006 model ybr mi ama şimdi den sıkıldım çünkü neden insanoğlunun gözü aç her zaman hep bir üst model ister durur şimdi kararını iyi ver ve ona göre al 250 lik le başla ama 500 lük alma bir üstünü al çünkü zaten mutlaka onu alacaksın dır.
saygılar herkese
turkmenaga Çevrimdışı turkmenaga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 24.05.2006 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de tum arkadaslarima katiliyorum, ve 1 ay once bir tane 2. el cbx 250 twister aldim, baslangic icin gayet uygun bir motor, ben cok memnunum..ne cok guclu ne de zayıf bir motor, uzun yola bile cıkarsın..ben benimkiyle 2 kisi 130 km/h yaptik, bu hıza hic zorlanmadan cıktı, daha fazla yapabileceginden eminim.. dogru karari verirsin insallah, bol sanslar... Gülümsüyorum
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 24.05.2006 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBF 250!!! Su ana kadar hic kullanmadim ama hem yeni baslayanlara hemde ileri duzey kullanicilara yonelik cok guzel bir motosiklet. Ne fazla zayif, ne fazla guclu. Ayrica 125 lik motosikletlerden daha kasli oldugu icin uzun yolda, artciyla ve 80km/h den sonraki hizlarda seni fazla yormaz. Sehir ici ve sehir disi kullanimlar icin ideal. Buna birde Honda kalitesini eklersek iste ideal bir formul Dil çıkarıyorum

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal