Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cbr 600 F yakıt

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cbr 600 F yakıt

Cbr 600 F yakıt
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RDa
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.05.2006 - 17:02    Mesaj konusu: Cbr 600 F yakıt Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar cbr 600 f almayı planlıyorum.bu motorun ekonomik modda gazlarken ne kadar yakıt tükkettiğini öğrenmek istiyorum.fabrika verileri dışında tabii.ilginize şimdiden teşekkürler.
Başa dön
RDa Çevrimdışı RDa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.05.2006 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

200 binlira en ekonomik hali

Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 23.05.2006 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rezervden rezerve (15 lt ile) +/- 200 km, otoban temposunda.
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

200/15=13,33333333333 km. Vay be otomobil gibi....
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.05.2006 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100 km de 7.5 litre
7.5 lt =(yaklaşık) 20 YTL
20 YTL=100 km

Birde bu ekonomik kullanım,gaz açınca neler oluyor,bilmek istemiyorum,bir süre sonra 600 F almayı düşünen biri olarak Bravo
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yalaaan inanmayınız. Ekonomik kullanım konusunda bihabersiniz. Ben 5,5 lt civarında yakıyorum ekonomik kullanırsam. Zorlarsam inat edersem 5 litreye kadar düşer bundan eminim. Otobanda gazladığında ise 200 ün altına hiç inmezsen 9 litreye kadar çıkıyor tüketim. Yani ortalama 6 litre civarında yakıyor. Diğer söylenenler ya hurafe, ya da ekonomik kullanım konusunda arkadaşların epey yol katetmesi gerekiyor. Gerisi hikaye...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 23.05.2006 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Söylediğin gibiyse,onlyrider gerçekten rahatladım,motosikletle çok gezen biri olarak ekonomik kullanımda,100 km de 7.5 yakan bir makina,cepte para bırakmaz valla Bravo ortalama 6 litreyse çok iyi üstad,tabii bu yakma oranları makinanın modeline göre de değişiyor sanırım Dil çıkarıyorum

Birde,ekonomik kullanımı nasıl yapıyorsun sen üstad,arabadaki gibi mi yapılıyor yoksa motosikletin farkları var mı,arabada "90" nın üstüne çıkılmaz,karbüratörlü arabalarda"boşa atılır",enjeksiyonlu arabalarda yüksek vitese atılıp gaza basmadan araba kaydırılır,en temel olarakda az gaz verilir,uzun yolda giderken de gaza sürekli basılmaz,ayak arada gazdan çekilir,bunlar benim bildiklerim,bunların dışında motosiklete özgü veya diil başka yöntemler var mı dostum,ekonomik kullanım için,sağol Dil çıkarıyorum
Başa dön
korhankursat
Üye
Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayarları mükemmel ve bakımlı bir 600F ile 100km'de ortalama 9lt (7-13lt)yakıyor. Performanslı bir Kadıköy-Sapanca gezisi 3 depo emiyor. Vites aralıkları SS'lere yakın oranda kısa, ara hızlanmalar iyi, 10-12.000 devir aralığında zevk veren bir makine olduğundan uygun açıklıkları yakaladığımda şahsen pek tutamıyorum kendimi. Emin ol sen de tutamazsın Çok gülüyorum
Başa dön
korhankursat Çevrimdışı korhankursat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korhankursat demiş ki:
...Vites aralıkları SS'lere yakın oranda kısa, ara hızlanmalar iyi, 10-12.000 devir aralığında zevk veren bir makine olduğundan...

Akira yukarıdaki arkadaş gibi kullanırsan yarım saatte bir benzinlik ararsın... Ekonomik kullanımdan kasıt bu motosikletin 5000-7000 devir arasındaki torku insan gibi gitmek için fazlasıyla yeterli olduğudur. 600F 8000 deviri geçtikten sonraysa bir anda bambaşka hırçın ve güçlü makina olur. Ama ben bu gücü sadece gerektiğinde kullanmak için elimin altında tutuyorum. Efendi gibi 120 ile giderken hayvanın biri sıkıştırdığında bir anda 3 vites küçültüp gazı açtığında arabanın aynanda yok oluşunu izlemek keyifli Gülümsüyorum Gel gör ki motoru redline a yakın aralıklarda kullanmak demek deli gibi benzin yakmanın ötesinde hem motora eziyet, hem de üzerindeki sürücüye eziyet. İstanbulda 10-12 bin devirlerde kullanman 5-6 vitesi hemen hiç görmemen anlamına gelir ki bu da parayı benzine yatırmaktır. Ayrıca zırtp pırt hızlanmak aynı şekilde frenlemeyi beraberinde getiri. Yani her türlü zarar anlamına geliyor. Geçenlerde Edirneye akıncıları ziyarete gittim 200 ün altına hemen hiç inmedim otobanda, en düşük gördüğüm rakam 180, en fazla da 256 yı gördüm. bu kadar yüksek süratin bilançosu ise 100 km de 8.8 lt rakamını çıkardı. Bana sorarsan bu kadar sürat için bile çok az yakmış. Dediğim gibi kastırsan tüketim 100 km de 5 litreye kadar rahat düşer. Ama tabiyki elinin altında böyle bir güç varken bu kadar kasmak biraz zor Çok gülüyorum Benim ortalama tüketimim 6 lt civarında geziniyor hep ama bu rakam tamamen sürücüye bağlı...
Kalın sağlıcakla...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmet78
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu makinenin 6 litre yakması biraz zor gibi
7 ila 8 litre falan yakması normal
ben gecen
15 litreyle 230 km yaptım
daha azı zor diyorum
Başa dön
ahmet78 Çevrimdışı ahmet78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider,
Alıntı:

Yalaaan inanmayınız. Ekonomik kullanım konusunda bihabersiniz. Ben 5,5 lt civarında yakıyorum ekonomik kullanırsam. Zorlarsam inat edersem 5 litreye kadar düşer bundan eminim. Otobanda gazladığında ise 200 ün altına hiç inmezsen 9 litreye kadar çıkıyor tüketim. Yani ortalama 6 litre civarında yakıyor. Diğer söylenenler ya hurafe, ya da ekonomik kullanım konusunda arkadaşların epey yol katetmesi gerekiyor. Gerisi hikaye...

kardeş sanırım hurafe kısmı sana ait, 6 adet f war elimin altında herbiri de aynı yakıyor, enjeksiyon sistemli motorlarda zaten herşey hesaplanmış, yani sen saçmalıyor gibisin biraz Gülümsüyorum Bu durmda sen ss makineyi eğimli yollarda yada hızlanıp hızlanıp boşa da atarsın bayağı da ekonomik olur Çok gülüyorum
Başa dön
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 23.05.2006 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taro üstat ne yaptın yaw,ben bir tane bulunduramıyorum elimin altında,olan var olmayan var,böyle şeyleri,birden söyleyip Çok gülüyorum kalp krizi,acı,hüzün,şok,ezilmişlik duygusu yaratmayalım kardeşim insanda Çok gülüyorum

En son Akira tarafından 23.05.2006 - 20:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
Başa dön
demgah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun yolda zorlamazsan, yaklaşık 230-240 km. bir depo ile yol yapılabiliyor
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akira, abi biri ortağımın biri benim diğer 4 f kankimin, inşallah sana da yakışır en kısa zamanda edinmen temennim.

demgah, hocam Dil çıkarıyorum doğru diyorsun... ötesi 1000Yalan.
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 23.05.2006 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

6litre civarı bundan asagıya inmez zaten bide su durum var bu tarz bi makina alırken yakıt düşünülmemelidir.zevkin fiyatıda olmaz yakıtıda ben otobana haftabir çıkarım ve nekadar yakar die düşünmeden gaz acarım 145km de 15litre lamba yaktı...
haa makina 1000RR repsol ve aklınıza gelebilcek her modifiye var üstünde bu yakışsa etki eder ama bunun hesabı olmaz yani...zevk için almışım 500bin yaksa yine gazlarım.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal