Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gelecek sene HONDA!...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gelecek sene HONDA!...

gelecek sene HONDA!...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sevan
Üye
Üye

Nereden: ?i?li / istanbul

MesajTarih: 24.05.2006 - 07:44    Mesaj konusu: gelecek sene HONDA!... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar Honda 2007 de kasa ve çizgi değiştiriyormuş bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?
Başa dön
sevan Çevrimdışı sevan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2006 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar doğrumu bu Şok oldum bilgisi olanlar paylaşırsa bende sewinirim Dil çıkarıyorum
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sevan
Üye
Üye

MesajTarih: 24.05.2006 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birkaç kişiden duydum ama doğruluk payını bilemiyorum henüz bilgisi olanlar varmı ?
Başa dön
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 24.05.2006 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hangi model de olacakmış bu..
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MithatKILIC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bakirköy-Mecidiyeköy/YSTANBUL

MesajTarih: 24.05.2006 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çeşitli modellerde yapabilir ama 2006 da çıkarttığı modelleri değiştirmez...
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 24.05.2006 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece honda diil yamahada cok ciddi yeni modeller ve kasalarla geliyor hondanın en buyuk bombası yeni XX olacak cok buyuk ihtimal V5 1200cc VE 200HP altında olmayacak ve kesinlikle alacağımmmm Dil çıkarıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sevan
Üye
Üye

MesajTarih: 24.05.2006 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 de yeni modeller çıkıcakmış yani bugüne kadar üretilen kasalar seneye üretilmiyip yeni çizgilere geçiceklermiş....
Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2006 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir deli bir taş attı kuyuya artık 25.000 deli cıkaramaz o taşi.....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 24.05.2006 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallaa abiler kardesler tek sozum varrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oda bu HONDA kardesım boru degıl yaparmı yaparlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondanın v5 motoru 4 senedir konuşuluyor, motogp dışında gören olmadı daha. modellerinde radikal değişiklikleri en az yapan Honda'dır, bundan ziyade motoru rafine etmek adına en çok çabayı gösterende Honda'dır, ben seneye büyük farklar beklemiyorum, bir yıl bir marka bir modelde öne geçer, öbür yıl başka marka başka sınıfta, bu böyle sürer gider, ama hiç biri de tutup 5 modelde birden değişiklik yapmaz, yapamaz.
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sevan
Üye
Üye

MesajTarih: 24.05.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekleyip görücez demekten başka söz bulamıyorum ...
Başa dön
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 24.05.2006 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ilave vergiler değişmez , ilave muayeneler,kontroller artarsa değil üzerine binmek bize sadece uzaktan bakmak kalacak.hadi hayırlısı Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeRRkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 24.05.2006 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte 2007 600rr

CBR 600 RR
Başa dön
SeRRkan Çevrimdışı SeRRkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sevan
Üye
Üye

MesajTarih: 24.05.2006 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş daha ne olsun :alkış
Başa dön
STIHL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Gültepe

MesajTarih: 24.05.2006 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön kısmı suzuki gibi olmuş bence Bravo

Blood : A(RH)+
Başa dön
STIHL Çevrimdışı STIHL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal