Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Doğum günün kutlu olsun çançinçon um :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Doğum günün kutlu olsun çançinçon um :)

Doğum günün kutlu olsun çançinçon um :)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Demircan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Caddebostan

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:22    Mesaj konusu: Doğum günün kutlu olsun çançinçon um :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gün tam 1 yaşına bastın. Tam 1 sene ve 58.000 km dir birlikte yaşıyoruz.

Beraber dağları dereleri gezdik.

Temiz orman havasını soluduk birlikte

Yeni arkadaşlar edindirdin bana

Rüzgarı hissettirdin

Beraber denizleri aştık

Artistik pozlar verdik birlikte

Ufacık gücünle hem beni hem arkadaşlarımı taşıdın

Arkadaşlarla dolaşmanın zevkini yaşattın bana

Bu güne kadar hiç üzmedin beni. Seninle Gurur Duyuyorum

Caddebostan Ystanbul

En son Demircan tarafından 24.05.2006 - 09:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Demircan Çevrimdışı Demircan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ustam ellerine sağlık Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış valla çok güzel olmuş.. Senin ona duyduğun sevgi dolayısıyla o sana böyle kusursuz hizmet ediyor unutma bunu Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen er-5 i sevmediğin için demek aylarca serviste yattı Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Caddebostan Ystanbul
Başa dön
Demircan Çevrimdışı Demircan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış :alkış :alkış 1 yılda zhongsen ile 58.000 km bakarsan bağ bakmazsan dağ olur atasözünü perçinlemiş oldun sevgili dostum tebrik ederim..... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demircan, motoruna nice yıllar diliyorum. Allah ayırmasın ikinizi :alkış :alkış
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nice mutlu yıllara................

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne renge boyanırsa boyansın itiraz etmedi , çakıllara gömdünüz gıkı çıkmadı , millet garaja çekip hasta olmasın derken sen karlarda bile kullandın hatalanmadı , çok vefakar çıktı çoookk Dil çıkarıyorum
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Demircan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın da şu muayenesini halledeyim de hastalanmasın çevirmelerde Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Caddebostan Ystanbul
Başa dön
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin ya tebrikler sana benimde motorum var ama daha 1-2 tane fotosu var inşallah yenisini alınca bol bol çekilicem :alkış
NAKRES
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL-TAKSYM

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NİCE UZUN SENELERE DEMİRCAN KARDEŞ... :alkış :alkış
NAKRES Çevrimdışı NAKRES Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nice yıllara çançinçon :alkış
Benim için özelsin; çünkü sen benim felsefemi doğrulayan motorlardan birisin! Ağlıyorum
Hadi yine kötüleyin Çinlileri de çekeyim kulaklarınızı Öfkeliyim
Teşekkürler Demircan, yüreğine sağlık... Alnından öpüyorum seni Bravo
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
acem
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi selede kocayın sözü ilk kez bu kadar uygun düşüyor
bi selede kocayın emi, dertsiz tasasız nice km'ler diliyorum :alkış
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kirtasiyeci
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

km çok ilerlemiş sat gitsin, acıma Çok gülüyorum
Başa dön
kirtasiyeci Çevrimdışı kirtasiyeci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Demircan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2006 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah sattırmasın

hiç niyetim yok üstüne kuma getirebilirim ama ilkgöz ağrımı torunlarıma bırakmaya kararlıyım Çok gülüyorum
Caddebostan Ystanbul
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal