Ege Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Enduro Şampiyonası 3.Ayak Yarışı 28 Mayıs 2006 Pazar günü Urla - Demircili Mevkii’nde yapılacaktır.
Türkiye’nin ünlü motosikletçilerinin katılacağı yarış oldukça zevkli bir seyir alanında gerçekleşecektir.
27 Mayıs Cumartesi saat 16.30’da Urla Meydanından verilecek Medya startında oldukça hoş ve coşkulu görüntüler yaşanacaktır.
28 Mayıs 2006 Pazar günü saat 10.00’da Demircili Mevkii Feronia tesisindeki 3 km.lik parkurda yarışçılarımızın en muhteşem görüntülerini tüm Motosiklet severleri bu heyecanı paylaşmak için yarışımıza bekliyoruz.
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 24.05.2006 - 15:04 Mesaj konusu:
ceydadurak teşekkürler ben açacaktım benden önce davrandınız..
Benim için önemli bazı problemleri çözdüğüm zaman sanırım yarışa girebileceğim...
Hatta festival zamanında boş durmadım ve parkuru inceledim...
Pist çok zorlu ve Dağ etabı bayağı karışık..
İşimiz çok zor olacak gibi görünüyor...
Umarım sorunsuz bir yarış geçiririz...
Katılacak motosiklet sayısı üst limiti : 75
Enduro Bayanlar Kupası parkur uzunluğu : 30,5 km (1. ve 3. etap)
_____________________________________________________________ _________________
Tarih: 25.05.2006 - 10:07 Mesaj konusu:
Tayfun, sen daha çamurcu olmadın mı?
Hafta sonu gelirsen yaparız ortaya bir karışık çamur?
İzmir'li MD'ler dibinizde Enduro yarışı var... Bu yarış kaçmaz...
Seneler sonra ilk defa İzmir'de bir yarış oluyor eğer izleyici olmaz ise çok ayıp olur...
İzmir'in şanına yakışmaz... Bence imkanı olan herkes orada olmalı...
Tüm Motosiklet severleri bekliyoruz... _________________
selis, valla gecen hafta pazar donmeden once bi camurcu olayım dedim ve tam camurcu oldum kimse gormedi allahtan ama tarık arkadasımızın 200 luk sky... motoruyla parkoru gezeyim bi gazlıyayım dedim camurun icinde yalan olup yattım tam camura hehe ama öğrencem öğrencem ben bu işi azimliyim camura yatınca ii ce bi hırs sardı valla hehe _________________ --24 kasym--
Tarih: 25.05.2006 - 10:54 Mesaj konusu:
Tayfun valla çok sevindim... Keşke ben de görseydim seni...
Çamur dolu büyük çukuru ben motorla geçemiyorum,
öğretirsin artık bana da... _________________
Tarih: 25.05.2006 - 12:01 Mesaj konusu:
Bilgi için sağolun.Bi terslik olmazsa orada olacağım.
Son Mesajdan 46 dakika sonra eklendi:
Bi terslik oldu demircili ye ulaşım yokmuş galiba bu doğrumu
yada bir bilen varmı urla dan demircili ye nasıl gidilir _________________ Kirlenmek güzeldir! ---KTM---
Ben gelmeyeceğim..Selis sen yine muhtesem fotograflarla merakımı giderirsin
Şebnem'in parkuru gördüğünde verdiği tepkiyi tüm MD ile paylaşmak isterdim ama ııı ııııh yapamam.. Forum kurallarına tersss, _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
selis, valla bende yuzerek gecmeyi denicem artık baska turlu olmuyor bana kim öğretsinki ben başşakasına öğreteyim hehe sen bana öğretsen hatta _________________ --24 kasym--
Tarih: 25.05.2006 - 15:15 Mesaj konusu:
RabbitŞebnem parkuru gördü hatta ATV ile SHOW bile yaptı şokk oldum...
Bence Şebnem parkura girince senin resmini çekmek lazım çünkü sen de şokk olabilirsin...
Ummadığın taş baş yarar derler... Hatta yiğidi öldür de hakkını çöpe atma da derler...
Tamam kimse gelmesin ben giderim resim de çekerim...
Özellikle de Tayfun'un yüzme seansını... _________________
kaçta nerden yola çıkılcak ve kamp kurabilcek miyiz?aksilik çıkmazsa geliyoruz...
gürhun,batucan _________________ ALAYINA YSYAN ÖLÜMÜNE ultrAslan
35 BTU 55
Dudu hanım eğer ramazan bey bana motoruyla parkurda gezmem için verirse bende gelmeyi isterim.
Şaka şaka benim işim var zaten eğer erken biterse ben kesin gelmek isterim bir İzmir'li olarak yarışçılarımızı desteklemek boynumuzun borcudur. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Tarih: 25.05.2006 - 17:48 Mesaj konusu:
Ohh be sonunda ismimi söylediniz..
Aziz bey maalesef Ramazanın motorunun marş motoru yandı...Siparişle çok uzun süreceğinden yenisini sanayiide yaptırıyor...
2 tane ustamız üç gündür uğraşıyorlar eğer yapılırsa yarışa girecek yoksa biz de seyretmeye gideceğiz...
Gelirseniz görüşürüz... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız