Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Debriyaj sıkılı iken boşa atmadan gitmek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Debriyaj sıkılı iken boşa atmadan gitmek

Debriyaj sıkılı iken boşa atmadan gitmek
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 25.05.2006 - 22:30    Mesaj konusu: Debriyaj sıkılı iken boşa atmadan gitmek Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar cbr 125 te bilindiği üzere 5-6 arası boş olayı yok uzun inişlerde debriyaj sıkılı iken bayır aşağı inmek herhangi bir aksama zarar verirmi.Hali ile boşa da atamıyorum bir kaç kez denedim takır tukur falan sesler geldi...saygılar.yorumlar lütfennn!!!
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.05.2006 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debriyajin ömrünü yersin :321:

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Promet
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 25.05.2006 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı sorun benim ilk motorumdada vardı belirli bir süre sonra yokuşları tırmanırken fark ettimki devir yükseliyor fakat hızda bir değişim olmuyordu sonra bakıma götürdüğümde debriyaj balatalarını değiştirmek zorunda kalmıştım. Zaten adamlar boşa atmayı sakıncalı görmeselerdi orayada bir boş yaparlardı Çok gülüyorum
Başa dön
Promet Çevrimdışı Promet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 25.05.2006 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Promet, :alkış :alkış
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TIRTIL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 26.05.2006 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksama neden zarar versin ki, zararı sana verir. çok fazla risk almış olursun. KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR.
Başa dön
TIRTIL Çevrimdışı TIRTIL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
22somer22
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 26.05.2006 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en büyük zarar senin cebe olur Çok gülüyorum
debriyaj balatalarını yersin
sen üzülürsün servisler parçacılar sevinir. :P

Başa dön
22somer22 Çevrimdışı 22somer22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
mikrop
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden boşa atma ihtiyacı duyuyorsun ki?
montaigne
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 26.05.2006 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden boşa atma ihtiyacı duyuyorsun ki?
Başa dön
montaigne Çevrimdışı montaigne Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yavuz364
Üye
Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi naptınız yaa :S:S: Çok gülüyorum debriyajın ömrü ile ne alaka yaa Çok gülüyorumÇok gülüyorum debriyaj boşta iken niye yesin ki ???????
arkadaşlar biliyosanız bi açıklama getirin bilmiyosanız sallamayın ya:S
Başa dön
yavuz364 Çevrimdışı yavuz364 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.05.2006 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum ne gerek war yahu boşa atmaya......
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yavuz364 bu sallanan bişey deilki
bence dene bi istersen balataları sıyırınca anlatırsın bize
sen nasıl bir açıklama getirdin bunu anlamadım Çok gülüyorum biliyorsan sen getir baskalarının dediini saçma bunlar yanlıs bunlar deyip olmaz dorusunu göster bize Dil çıkarıyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorda giderken hiç boşa atma ihtiyacı hissetmedim. özellikle hızlansın diyede boşa atıp kontrolsüz gitmek istemem. Bazen sıkışık trafikte 1 fazla geliyor ozaman biraz gaz verip sonra debriyaja basıp biraz öle yol alıyorum..
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mikrop
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

montaigne, pişti olmuşuz Çok gülüyorum
yavuz364
Üye
Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banistercaq
debriyaj denen şey benim bildiğim (arabalarda ve hemen hemen herşeyde öle) basıldığı zman sürtünmesiz şekilde iki tabaka (çok tabakalılar var konuyu karıştırmamak için kabaca anlatıyom) olur. bıraktığınız zamanda ikisinin arasındaki yüksek sürtünmeden motorun gücü geçer;
eğer motorsikletlerde farklı ise veya böle değilse bilen birisi açıklarsa bende sevinirim ama bilmeyipte ağızdan ağıza geçen şeyleri pek sevmiyorm ben :$ herşeyin bi açıklaması olmalı, biler kişiler bunları açıklayabilir daha fazla konuşmamıza gerek yok sanırım :$
Başa dön
yavuz364 Çevrimdışı yavuz364 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 26.05.2006 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yavuz364 demiş ki:
abi naptınız yaa :S:S: Çok gülüyorum debriyajın ömrü ile ne alaka yaa Çok gülüyorumÇok gülüyorum debriyaj boşta iken niye yesin ki ???????
arkadaşlar biliyosanız bi açıklama getirin bilmiyosanız sallamayın ya:S

Arkadaş boşa atamadığı için,motor viteste iken debriyaj basılı olarak kullanmaktan bahsetmiş. Bu durum balatalara zarar verir.

Yokuş aşağı debriyajla veya boşta inmektense,motor freni ile inmek daha güvenlidir. Eğer bunu benzin ekonomisi için yapıyorsan,gaz vermeden viteste,motor freni ile inerken,boşta gitmekten daha az benzin harcarsın.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal