Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ghost rider filminin trailer'ı-muhteşem-

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ghost rider filminin trailer'ı-muhteşem-

ghost rider filminin trailer'ı-muhteşem-

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 26.05.2006 - 12:25    Mesaj konusu: ghost rider filminin trailer'ı-muhteşem- Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.metacafe.com/watch/138348/new_ghost_rider_trailer/

yayınlandımı onceden bılmıyorum.ben sımdı seyrettım,gercekten süper olmuş gibi...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olm ghost rider videolarının miyadı dolduu yollasana şöyle kanlı canlı TT 'cilerin videosunu

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://videos.streetfire.net/search/isle+of+man+tt/0/BB50A47D-699B-416D-9861-1D9531002FD2.htm

sen bunu seyretmedın galıba Dil çıkarıyorum
ZX_ONuR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR/K.yaka

MesajTarih: 26.05.2006 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ilk defa görüyorum.harika olmuş.müzikler,efektler falan çok hoşuma gitti.sağol conan.
SCOTTS DAMPER
Başa dön
ZX_ONuR Çevrimdışı ZX_ONuR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.05.2006 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bune ya süper geçenlerde arkadaşları zorla efsane adama götürdüm koskoca salon 3 kişi izledik filmi açıkçası çokta süper değildi ama bu filmde salonda yer bulmakta zorlanacağımıza inanıyorum ne zaman vizyona girer bi bilgisi olan varmı. not: eğer oynadıysa cahilliğimi hoş görün bende ilk defa görüyorum
Başa dön
memom Çevrimdışı memom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir fragman,yapmışlar gerçekten,sağol,conan81 Dil çıkarıyorum
Yalnız,"Nicolas cage" olmamış o role bence Bravo

En son Akira tarafından 26.05.2006 - 13:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onu dusunuyordum bende.nıcholas cage nin yuzunde heran aglayabılırmıs gıbı suluzırtlak bır ıfade var :hıım

benım bu rol için favorim mickey rourke Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 26.05.2006 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok fantazi film olmuş yahu Üzgünüm Sevmedim Üzgünüm
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Mickey rourke"da yaşlandı be artık dostum,ama olur yine,karizma var abi de hala Dil çıkarıyorum Son Batmande oynayan,"Christian Bale" de yakışır buraya, veya X-Men'deki Wolverine'i oynayan"Hugh Jackman" olabilir.Kadir inanır da ayrı giderdi tabii,özellikle,fragmanın sonlarına doğru olan,motorun üstünde "Ghostrider"a dönüşme olayında abimizi görmek isterdim Çok gülüyorum

En son Akira tarafından 26.05.2006 - 13:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adaş,gerceklerle yüzleşmek istiyorsan 2. vıdeoyu seyret Dil çıkarıyorum

kadir inanırda olabılır aslında,ama bu motor aşar onu,ona kanuni tiger lazım Çok gülüyorum
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinan, sağol güzel videolar, bu pazar bir organşzasyon yapıp bir yerlere gidelim mi?
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
21grams
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü bir filme benziyor :hıım
Lord-et
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Epey fantastik olmuş, büyük bütçeli bir film belli...
Nicholas Cage'in oynuyor olması filmin iyi olabileceğine dair bir işaret.

Dolayısıyla süper olur mu bilinmez ama kötü olacağını hiç sanmıyorum.
Cronos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 26.05.2006 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Görsel efekt bakımından baya zengin. Nikılıs keyç Çok gülüyorum oynuyosa bu film süperdir..
doktorrr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bildiğim bir tane ghost rider var o da isveçte gazlayan bi manyak.
Başa dön
doktorrr Çevrimdışı doktorrr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal