olm ghost rider videolarının miyadı dolduu yollasana şöyle kanlı canlı TT 'cilerin videosunu _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 26.05.2006 - 12:45 Mesaj konusu:
bende ilk defa görüyorum.harika olmuş.müzikler,efektler falan çok hoşuma gitti.sağol conan. _________________ KAWASAKI ZX(636)R siyah
AKRAPOVYC SP
K&N
SCOTTS DAMPER
abi bune ya süper geçenlerde arkadaşları zorla efsane adama götürdüm koskoca salon 3 kişi izledik filmi açıkçası çokta süper değildi ama bu filmde salonda yer bulmakta zorlanacağımıza inanıyorum ne zaman vizyona girer bi bilgisi olan varmı. not: eğer oynadıysa cahilliğimi hoş görün bende ilk defa görüyorum
Tarih: 26.05.2006 - 13:10 Mesaj konusu:
"Mickey rourke"da yaşlandı be artık dostum,ama olur yine,karizma var abi de hala Son Batmande oynayan,"Christian Bale" de yakışır buraya, veya X-Men'deki Wolverine'i oynayan"Hugh Jackman" olabilir.Kadir inanır da ayrı giderdi tabii,özellikle,fragmanın sonlarına doğru olan,motorun üstünde "Ghostrider"a dönüşme olayında abimizi görmek isterdim
En son Akira tarafından 26.05.2006 - 13:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 26.05.2006 - 13:20 Mesaj konusu:
Sinan, sağol güzel videolar, bu pazar bir organşzasyon yapıp bir yerlere gidelim mi? _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız