Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 28 Mayıs Sapanca Gölbaşı Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

28 Mayıs Sapanca Gölbaşı Gezisi

28 Mayıs Sapanca Gölbaşı Gezisi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 14:08    Mesaj konusu: 28 Mayıs Sapanca Gölbaşı Gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar çarşamba maçka toplantısında, bazı arkadaşlara haber werdik fakat buradan da duyurmak istedim, Pazar günü saat: 10:00 da Sapanca Gölbaşı'na gitmek üzere toplanacağız, MD den tüm arkadaşlarımız geziye davetlidir Dil çıkarıyorum

Program_____________ :

Buluşma Alanı ve Saati : Anadolu Otobanı Gişeleri saat / 10:00
Hareket: 10:15 / Varış: 11:45 ( kıyı restaurant )

Yerleşme / Öğlen Yemeği / Tanışma / Kaynaşma / Etrafı Keşif

Toplanma:15:30 :alkış
Geri Dönüş: 16:00
17:30'da İstanbul'dayız

Not : Seyir hızı : Ortalama 100 / 120 km. (Kalabalık we Topluca Motor Ruhunu Yaşamak İsteyenlere, ''Olmadı sürat yaparım'' diyenler gişe çıkışı buluşuruz. :321:
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok dir adam ..kafa dinliycez oohh sessiz sakin huzur .....kano da buluruz orada...
J_F_N_E
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldu bizim iş... gidiyoruz tam saatinde ordayız TARO yine mükemmel geçicek unutulmaz anlar yaşıycaz Çok gülüyorum :!: :!:
J_F_N_E Çevrimdışı J_F_N_E Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kizilderili
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taro, kanka işin ucunda sen olunca gidilmez mi ya yaz bizide bi kenara bekle bizi sapancaaaaaaaaaaaa :3 :alkış
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BM'ye ev taşıma işinde yardım edeceğimiz için, büyük ihtimalle ben ve bizimkiler olamayacak. Sizlere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

J_F_N_E, olmadı ben yinede unutturmam sana Çok gülüyorum
kızılderili, saol dostum ya dj arkadaşı da bekleriz Dil çıkarıyorum
Başa dön
hd002e
Üye
Üye

Nereden: Mersin - Istanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

carsamba gunku super geyik muhabbetlerden sonra her aktiviteye katilmayi kendime hedef edindim arkadaslar :alkış

pazar gunu de ayni senlik ve muhabbetle de vam etmemiz dilegiyle otoban giselerinde bulusuruz..

En son hd002e tarafından 26.05.2006 - 16:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
hd002e Çevrimdışı hd002e Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar sapanca yıkılacak arkadaşlar..100 kişilik başka bi grup gidiyoruz haberiniz olaa Gülümsüyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
djblue
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iST / FATiH

MesajTarih: 26.05.2006 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hobaaaa :alkış ben ve bızım ekıpte kısmetse orda :alkış

taro sarı motorlu olanmı? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

(not yıldırım cemal artçı olarak katılacaktır) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
djblue Çevrimdışı djblue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hd002e
Üye
Üye

Nereden: Mersin - Istanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar radyoaktif yagmur olasilligina karsi anti-radyoaktif korumalarinizi ve kursun yeleklerinizi almayi unutmayin :efm
Başa dön
hd002e Çevrimdışı hd002e Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taro bir aksilik olmazsa bende geleceğim Gülümsüyorum hıımm hız da benim gibi bir çaylağa göre, :3 buluşma yeri anladığım kadarıyla Çamlıca Gişeleri,

Avrupa yakasından geçecek arkadaş varsa birlikte geçelim :nono:

Bildiğim kadarıyla motosiklet.netten yaklaşık 70-80 motorda Sapanca"ya gidiyor, tam karnaval ha :P
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kazdagli
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: pendik/istanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamda motorumun arıza yaptığı zamana denk geldi alacağınız olsun bende öbür hafta edremite giderim gari
Başa dön
kazdagli Çevrimdışı kazdagli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah, biz GOPaşa merkezden yola çıkacağız 20 motor kadar gelmek istersen gop ta buluşabiliriz
citlembik, topluca gitmek keyifli olur grupları birleştirmekte fayda görüyorum,
demgah, keyifli bir yol we gün olucağını ümit ediyorum, kameralarınızı almayı unutmayın Gülümsüyorum
Başa dön
kizilderili
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.05.2006 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djblue, dün nerelerdeydin kardeş ya ulaşamadım sana mesaj attım,haberleşelim burdan beraber çıkarız ekmeye kalkmasakın Çok gülüyorum eken fatih ürek olsun Çok gülüyorum ben diğer motorla gelcem büyük ihtimal yakalarım seni Çok gülüyorum Çok gülüyorum
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.05.2006 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hani noldu çarşamba toplantıda gideriz ederiz dienler..bu kadarmı arkadaşlar..bolu dedik uzak dediniz..sapanca yazdık kimseden çıt yok..nerde o konuşanlar hulusiiiiiiiiiiiiii :hıım
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal