Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Nihayet motoruma kavuştum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Nihayet motoruma kavuştum

Nihayet motoruma kavuştum
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.05.2006 - 16:21    Mesaj konusu: Nihayet motoruma kavuştum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar nihayet motoruma kavuştum...... Öğleyin, Kırmızı TransALP ime kavuştum Allahıma bin şükürler olsun... Allah herkese nasip etsin bu tadı,keyfi adını koyamadığım duyguyu...
Kullanımla ilgili detayları ve resimleri tez elden ulaştıracağım.. Sevgiyle kalın...
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belesız sürüşler.ALLAH herkezin gönlüne göre versin...
21grams
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun.Çok güzel bir seçim yapmışsınız.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.05.2006 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim...
arkadaşlar birde rodaj konusunda uymam gereken kesin kurallar varmıdır. görüşleriniz lütfen...
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 26.05.2006 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tifosi öncelikle hayırlı olsun.güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle... Bravo

bende 2 hafta önce 0 er6n aldım.ve bende senin gibi rodajdayım.

ilk 250 km maximum 6000 devirde kullanman lazım.normal olarak 3000 devir.250 km yi aştıktan sonrada yine aynı kullanman lazım.ama çok az olarak motoru biraz zorlaman lazım.kısa süreli olmalı ama.150-160 a çıkıp inmek gibi.

1000 bakımından sonra rahat olucaksın Dil çıkarıyorum
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 26.05.2006 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan................ Dil çıkarıyorum
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tifosi, heyacanını anlıyorum resim bekliyoz acil ama
Başa dön
TumaySky Çevrimdışı TumaySky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 26.05.2006 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan
Başa dön
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 26.05.2006 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh oh süper hayırlı olsun Allah kaza bela vermeisn
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 26.05.2006 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler...cok memnun oldum. Insallah iyi gunlerde kullanman nasip olur.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
haksai
Üye
Üye

Nereden: MERSYN

MesajTarih: 26.05.2006 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kazasız kullan.....
Başa dön
haksai Çevrimdışı haksai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tifosi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tavsanolusu
Üye
Üye

Nereden: izmir_nazilli

MesajTarih: 26.05.2006 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baba hayırlı olsun sana darısı olmayanların altına Bravo
Başa dön
tavsanolusu Çevrimdışı tavsanolusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 26.05.2006 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun transalp güzel motor , renk ne ?
arabaci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...

MesajTarih: 26.05.2006 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun gtüle güle kazasız belasız kullan. bu poılislerde göre göre bende çizmiştim kafayı bi ara gidip alacam diyodum da...
Başa dön
arabaci Çevrimdışı arabaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal