Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni turbo hayabusa !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni turbo hayabusa !!!!

yeni turbo hayabusa !!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 27.05.2006 - 09:13    Mesaj konusu: yeni turbo hayabusa !!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

verildiğini pek sanmıyorum verildiyse kusura bakmayın
http://videos.streetfire.net/hottestvideos/0/D4955F1F-6A32-4B76-9E11-CEB8DBC32E39.htm
Bu arada hayabusacılar resimlerede bakın
http://www.motordelisi.com/ftopict-27157.html
http://www.motordelisi.com/ftopict-26999.html

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com

En son Canakkaleli tarafından 27.05.2006 - 09:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 27.05.2006 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok verildi dostum Gülümsüyorum ama olsun eline sağlık çok güzel video Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 27.05.2006 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Çok verildi dostum ama olsun eline sağlık çok güzel video

o zaman bakmiim kesin izlemişimdir
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.05.2006 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrar izlemiş olduk o zaman hafızamızı yokladık fenamı Çok gülüyorum :P

––––•[Çanakkaleli]•–––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
maNga
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/Tuzla

MesajTarih: 27.05.2006 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok baba bi motormuş Dil çıkarıyorum ama şehir içinde nasıl o kadar hız yapmış trafik polisi yok mu orda merak ettim... :hıım
Başa dön
maNga Çevrimdışı maNga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 27.05.2006 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CrazY_DriveR_18, gri olan hayabusa turbolu kesin izlemişindir ama birdaha izlemekden zarar gelmez çok güzel Dil çıkarıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.05.2006 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:chu: izlenmiş olabileceğini tahmin ettiğim için topic günlü zaten günü gelince kendi kalkar Çok gülüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
Başa dön
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 27.05.2006 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dur bi bakim belki olur ya kaçmıştır gözümden
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2TEKeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ?anlyurfa

MesajTarih: 27.05.2006 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yeni gördüm çok dehşet bi canavar Dil çıkarıyorum
2TEKeR Çevrimdışı 2TEKeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 27.05.2006 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olsun dostum bıda seyredelım hayabusaya doyum olmazz Dil çıkarıyorum
Başa dön
zeki04 Çevrimdışı zeki04 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
21grams
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.05.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa da en sevmediğim olay egsozlardı adamlar çözmüş o işi çok şık olmuş :alkış :alkış :1
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 27.05.2006 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohooo ben bu wideoyu çok izledim dostum baya verildi ama yinede saol Dil çıkarıyorum
caspeer
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.05.2006 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEYLİYCEK TEKBİŞEY WAR HAYABUSAYA SAYGI Gülümsüyorum WİDEO İÇİN ÇOK TEŞEKÜR ELİNE SAĞLIK
Başa dön
caspeer Çevrimdışı caspeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cemSULTAN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.05.2006 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harıka ama sunu farkettım sanırım cekım ABD de yapılmıs we bı cok sıteye gırdıgımde amerıkada ozellıkle hayabusaya ınanılmaz talep war her ne kdar ısın sowunada kacsalar bu dogru bunun sebebını cok merak edıyorum.cekımde bı harıka olmus ınanılmaz keyıf aldım
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 30.05.2006 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok deli makina yaw Çok gülüyorum onunla hız yapmak istemeyen warmı ki :2

Son Mesajdan 32 saniye:

çok deli makina yaw Çok gülüyorum
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal