Tarih: 27.05.2006 - 09:23 Mesaj konusu: zeulsun 200gs Hakkındaki Düsünceleriniz
Bizim burda 2 kisi aldi ve gayet memnun bu motordan.Motorların ikisinde de MD sticker'i var bunuda gorunce cok şaşırdım.Motorun fiyati 3milyar civari.Fena durmuyor motorda ama sizler daha iyi bilirsiniz düşüncelerinizi almak isterim.
ben ankaradaki bayisine gittim özellikle motoru görmek için ama kaç aydır yok gelmiyor falan diyor sipariş verdim ama daha gelecek dehe gelecek diyor bayi yani yedek parcası da boyle olur gibi geliyor bana ne bileyim motor ggüzel görünüyor ama bozuldugunda parcasını bulamadıgımda hiç anlamı yok gibi geldi bana ne deyim baska giç görmedim motoru ben :hıım
Peki bunlari aldigimizda ne gibi sorunla cıkabilir.Bizim buralarda var bir kac kiside cokta memnun olduklarini soyluyorlar sordugumuzda.Bende bilgi almak icin sizlere sorayim dedim.
ya ben ankarada bayisine gittim ankaranın bas bayisiyim diyor adam ama elinde motor yok bayinin birtürlü görmek nasip olmadı yani gelecek diyor ama pek umuudum yok acıkcası yedek parcalarıda boyleyse cok kötü valla :hıım
1hafta önce zs200gs aldım,görünüm olarak harika gerçekten de ama gerçek bir race sesi yok simdiden söyliyim umutlanmayın fazla,motorun hızlanışı da gayet iyi,fakat motor henüz yeni olduğu için ilk çalışmada ve yüksek hızlara çıkmakta problemler oluyo,2kişiyken 105km hız gördü daha 20km deyken,yalnız dolar arttıgı için motorun fiyatı arttı,3850ytl civarında olucakmış yeni fiyatı,ben şimdilik bi sorun yaşamadım umarım yaşamam da,yine de paranız warsa çin mallarına fazla yaklaşmayın,param olmadığı ve içimdeki motosiklet aşkı birtürlü dinmek bilmediği için almak zorunda kaldım ben
Tarih: 13.06.2006 - 16:57 Mesaj konusu:
elin biraz takım tutuyorsa, sabırlı isen, alırsın kullanırsın, için rahat devirip zorlarsın . bende 200lük endurosu var, çokşey beklemezsen iyi ve ekonomik. öğrenmek ve cambazlık yapmak için iyi o kadar _________________ Africa Twin
herkese kazasyz belasyz sürü?ler , sevgiler
Tarih: 17.06.2006 - 15:40 Mesaj konusu:
atagün kardeş bende bu motordan alacam galiba siteye yeni üye oldum senin topici görmeden bende bi tane açtım gelen izlenimler pek iç açıcı değil ama genede bunu alcam galiba çünkü param anca buna yetecek gibi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız