Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hehe İlk Motorumu Aldım Sonunda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hehe İlk Motorumu Aldım Sonunda

Hehe İlk Motorumu Aldım Sonunda
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 27.05.2006 - 23:57    Mesaj konusu: Hehe İlk Motorumu Aldım Sonunda Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm arkadaşlar sonunda ilk motorumu aldım,lise öğrencisi olduğum için param yoktu fazla mondial 125AGK aldım şimdilik yeter bana 1-2 seneye çalışıp kazanır daha iyisini alırız, henüz motor elimde değil plaka işleri falan var gelsin resimlerinide koycam.artık bende motorlu MD den oldum
bu arada ilk işim motorun görünen kısmına MD logosunu yapıştırcam
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 27.05.2006 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun. Umarım yakın zamanda kendini geliştirip daha ii motorlar alırsın. Resimlerinizi dört gözle bekliyorum.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cimmy85
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.05.2006 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun genç kardeşim dikaatli ol emi Göz kırpıyorum
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı cimmy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AuSSiE-STYLE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 28.05.2006 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanman dilegiyle
Başa dön
AuSSiE-STYLE Çevrimdışı AuSSiE-STYLE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yokum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2006 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ama ehliyetin yok sanırım. zor işler
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 28.05.2006 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rauf_ant, valla seni taktir ettim kardeş.Çalışır kazanır daha iyisini alırız demen yetrli..İşte motorcu budur kardeşim... :alkış :alkış :alkış

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 28.05.2006 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostummm hayırlı olsun allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.....

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 28.05.2006 - 05:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli olsunn, ama buyuk harf baslik yazma foruma... Dil çıkarıyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 28.05.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Allah kaza bela vermsin
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 28.05.2006 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan Dil çıkarıyorum
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2006 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan Dil çıkarıyorum

08.04.07-∞
Başa dön
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 28.05.2006 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli olsun motorun dikkatli kullan sucu motorlarini kullanan cocuklar gibi kullanma sinir oluyorum onlara Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
faikkaya3245
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkkale

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun bırader aman ha dıkkatlı kullan o kadar bırıktırıp almıssın :P :P

Başa dön
faikkaya3245 Çevrimdışı faikkaya3245 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeş Allah kazasız belasız günler nasip etsin
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürmek nasip etsin sana ve cümlemize hep ikiteker üzerinde kalman dileğimle Dil çıkarıyorum
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal