Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tavsiyeler ve görüşler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tavsiyeler ve görüşler

tavsiyeler ve görüşler

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
UmutCengiz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.05.2006 - 18:21    Mesaj konusu: tavsiyeler ve görüşler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle arkadaşlar forumda baya yeniyim!! ne yalan soyliyim aslında motorlara karsı aşırıda bi hevesim yoktu!! ama bazen hayat insanları olmadık seylere itebiliyo!! 1.5 ay önce trafik kazası gecirdim!! su an için param yeni bi araba almaya yetmiyo!! malum otobuslerlede bi yere kadr!! önümüzdeki 1 yıl için beni para toplanana kadar idare edicek bişeyler bakıyorum!! ama suda bi gercek daha önce hiç motor kullanmadım!! nasıl bişey almam gerektigi hakında bi fikrim yok gercekten!! cruiser ve racing olabilir ama yeterki göz zevgine hitap etsin cunku bu saaten sonra piskolojim musait deil hıza!!
2ci el olarak en eski kac modellere inebilirim 94 95 cokmu eski olur yada motorun km ortalaması ne kadar olmalı??
su an için aklımda regal raptor var mesela hoşuma giti!!
yada soyle bişeyde olabilir http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2195826
tabi kullanabilirmiyim bilmiyorum!! sizce bu tarz bi motoru kullanabilirmiyim? http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2404378
Başa dön
UmutCengiz Çevrimdışı UmutCengiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.05.2006 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldin.125 ccm lik bir makineyle başlamanda fayda var ikinci kaza haberin de bize gelmesin umut.sevgiler

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
UmutCengiz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.05.2006 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2572115
su model için ne dersiniz?? bek bilmediğim için soruyorum nasıldır die??yada kullanabilirmiyim tabi Çok gülüyorum
birde cruiserlarda daha yüksek cclere cıkabilirmiyim??
Başa dön
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 28.05.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung gt250r olabilir.

cruiser dersen virago 535 Dil çıkarıyorum
VvalentinoO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 28.05.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprillaları geç derim kardeş kesinlikle tercih etmem sana Hyosung gt250 r başlangıç için büyük sayılabilecek makina istersen cbr 125 al derim oda güzel makina senin zaten istediğin motorda görüntü onunda granajları var oda güzel Göz kırpıyorum

Ama illa daha güzeli dersen Hyosung derim kendine güveniyorsan tabiki Göz kırpıyorum
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.05.2006 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzuki burgman 400 al..al al hiç düşünme.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
rrfireblade Çevrimdışı rrfireblade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BlackSupra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2006 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen daha hiç motora binmediysen bence maxi scooter yada xmax 250 derim ben
Başa dön
BlackSupra Çevrimdışı BlackSupra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 28.05.2006 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum ilk once forumu hosgeldin. Daha sonra gecmis olsun.

Simdi sanirsam fazla hizli bir motosiklet istemiyordun. Onun icin sana GT250r buyuk gelir. Cunku motosiklet rahat 140 gibi suratlere ulasabilir ve bunun yaninda ataktirda + bu saydiklarimla paralel senin icin pahali olabilir. Eger illada SS(race) motosiklet istiyorsan Honda cbr125r modelini onerebilirm. Hem fazla hiz yapmaz hemde gt250r a nazaran daha yumusaktir. Goruntu bakimindan biraz kasli gorunmesede yeteri kadar havasi vardir.

Yada motosikletten beklentilerini detayli bir sekilde yazarsan insanlar daha iyi cozum bulacaklardir Dil çıkarıyorum

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.05.2006 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilinen markaları düşün derim,çunku kısa surede degiştirmek isticeksin,ilandaki aprilia bitiktir buyuk ihtimal satmasıda zor ve zararlı olur.çokfazla beyenmesemde cbr 125 mantıklı. Üzgünüm Dil çıkarıyorum
UmutCengiz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125 bana biras kucuk gelir ya!! uzerine oturduğumda yavru gibi kalır!! Çok gülüyorum secenek olarak regal rapter 250cc yada keeway land cruiser 250cc gibi modellerde olabilir!! sorun suki aklımda motor olmadığı için dediğim gibi deneyimim yok acıkcası doruya doğru!! ama biras uğraşıp kıvırırm gibi gelio!! özellikle hyosung gt250r cok hoşuma giti en olmadı aprilla rs 125 için görüşlerinizi alıcam!!!

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=11677&AdId=2575960
Başa dön
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UmutCengiz, dostum aprilia rs 125 2 zamanlı bir motordur çok seri ve hızlıdır 4 zamanlı 250 cc lik motorlardan daha hızlıdır.ama uzun yolda çok dayanıklı değildir ve fazla yakar.bunların hepsi 2 zamanlı olmasından kaynaklanıyor.satarkende kolay satamazsın diğerlerine nazaran.sana tavsiyem madem görünümade önem veriyorsun cbr125 ala satarkende kullanırkende zorlanmazsın ve oldukça memnun kalırsın.kolay gelsin...
ahtapotusdeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DD nin teorilerini oku
ondan sonra ne istersen al
Başa dön
ahtapotusdeniz Çevrimdışı ahtapotusdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal