Tarih: 28.05.2006 - 18:21 Mesaj konusu: tavsiyeler ve görüşler
öncelikle arkadaşlar forumda baya yeniyim!! ne yalan soyliyim aslında motorlara karsı aşırıda bi hevesim yoktu!! ama bazen hayat insanları olmadık seylere itebiliyo!! 1.5 ay önce trafik kazası gecirdim!! su an için param yeni bi araba almaya yetmiyo!! malum otobuslerlede bi yere kadr!! önümüzdeki 1 yıl için beni para toplanana kadar idare edicek bişeyler bakıyorum!! ama suda bi gercek daha önce hiç motor kullanmadım!! nasıl bişey almam gerektigi hakında bi fikrim yok gercekten!! cruiser ve racing olabilir ama yeterki göz zevgine hitap etsin cunku bu saaten sonra piskolojim musait deil hıza!!
2ci el olarak en eski kac modellere inebilirim 94 95 cokmu eski olur yada motorun km ortalaması ne kadar olmalı??
su an için aklımda regal raptor var mesela hoşuma giti!!
yada soyle bişeyde olabilir http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2195826
tabi kullanabilirmiyim bilmiyorum!! sizce bu tarz bi motoru kullanabilirmiyim? http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2404378
hoşgeldin.125 ccm lik bir makineyle başlamanda fayda var ikinci kaza haberin de bize gelmesin umut.sevgiler _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
aprillaları geç derim kardeş kesinlikle tercih etmem sana Hyosung gt250 r başlangıç için büyük sayılabilecek makina istersen cbr 125 al derim oda güzel makina senin zaten istediğin motorda görüntü onunda granajları var oda güzel
Ama illa daha güzeli dersen Hyosung derim kendine güveniyorsan tabiki _________________
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 28.05.2006 - 22:18 Mesaj konusu:
Dostum ilk once forumu hosgeldin. Daha sonra gecmis olsun.
Simdi sanirsam fazla hizli bir motosiklet istemiyordun. Onun icin sana GT250r buyuk gelir. Cunku motosiklet rahat 140 gibi suratlere ulasabilir ve bunun yaninda ataktirda + bu saydiklarimla paralel senin icin pahali olabilir. Eger illada SS(race) motosiklet istiyorsan Honda cbr125r modelini onerebilirm. Hem fazla hiz yapmaz hemde gt250r a nazaran daha yumusaktir. Goruntu bakimindan biraz kasli gorunmesede yeteri kadar havasi vardir.
Yada motosikletten beklentilerini detayli bir sekilde yazarsan insanlar daha iyi cozum bulacaklardir _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
cbr 125 bana biras kucuk gelir ya!! uzerine oturduğumda yavru gibi kalır!! secenek olarak regal rapter 250cc yada keeway land cruiser 250cc gibi modellerde olabilir!! sorun suki aklımda motor olmadığı için dediğim gibi deneyimim yok acıkcası doruya doğru!! ama biras uğraşıp kıvırırm gibi gelio!! özellikle hyosung gt250r cok hoşuma giti en olmadı aprilla rs 125 için görüşlerinizi alıcam!!!
UmutCengiz, dostum aprilia rs 125 2 zamanlı bir motordur çok seri ve hızlıdır 4 zamanlı 250 cc lik motorlardan daha hızlıdır.ama uzun yolda çok dayanıklı değildir ve fazla yakar.bunların hepsi 2 zamanlı olmasından kaynaklanıyor.satarkende kolay satamazsın diğerlerine nazaran.sana tavsiyem madem görünümade önem veriyorsun cbr125 ala satarkende kullanırkende zorlanmazsın ve oldukça memnun kalırsın.kolay gelsin... _________________ stiwolf 93 suzuki gsx-r1100 99 r1
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız