Ekip harikaydı, :alkış her birine teşekkür ederim, uyum diye buna denir, :3 güzeldi eğlendik, gelemeyen arkadaşlarla paylaşalım istedik, ayrıca motorunda sorun çıkıp geri dönmek zorunda kalan kızılderili dostuma gelemediği için çok üzüldük 2 hafta sonra daha farklı bir planımız war inşallah ozamana serkancım.
taro
maksimus
isko baba
demgah
dobermanking hulusi
yalçınn
kullanıcı
J_F_N_E kankammmmm
deniz ve topluca
taro tekne modu
hulusi abim we murat
yıldız taro şükrü
Siz Supersiniz yaa keske istambuldaa olsaydım ama istambulda olsam bile ben altımdakii 100 cc lik canavrla sizin canavarlara nasıl yetişcemm ama bekleyiinn 2 sene en gecc kenan sofuoğlu 2 ben 1 olucamm :=)
çok güzel gezi olmuş.taro jant stickerler çok güzel görünüyo reflekte durumda çıkmışlar inci gibi parlıyorlar _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 28.05.2006 - 19:19 Mesaj konusu:
guzel bir gezi olmus.hava ve yol guzel gorunuyor.aranizda hic scooter goremedik.bizim honda dylan 150 cc ile bu mesafede bir geziye solo olarak katilsak,yaya mi kaliriz aranizda ,dusunuyoruz?yoksa cizmeyi asiyormuyuz simdiden.bu motor ,bu deneyimle hele?ne yapalim,siz de bizleri boyle ozendirmeseniz.
Tarih: 28.05.2006 - 19:32 Mesaj konusu:
heyocan, genelde grup gitmeye çalıştık, :3 başardıkta, herkezin mutlu olabilmesi için formül; ''sıkmak isteyen sıksın,gişelerde buluşuruz'' freewing, saol teşekkür ederim, kendi el yapımım, dostlarımın jantlarınıda yapıyorum uğrarsan sanada yapalım Arrap, inşallah dostum, Türkiye'mizin başarılı adamlara herzamanihtiyacı war
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
46CeM46, açıkçası seni bekledik, arkadaşlar senin bu geziyi kaçırmayacağını söylemişlerdi, MT ile aynı noktaya ama daha relax bir gezi oldu
Kayıt: Feb 10, 2005 Mesajlar: 467 Nereden: istanbul/küçükyali
Tarih: 28.05.2006 - 20:05 Mesaj konusu:
resimler çok güzel olmuş, iyi eğlenmişsiniz :2 ben yine kaçırdım, inşallah motoru yükseltince katılırım gezilere
yahu bu 600F ler ne güzel duruyo, çok fotojenik makinalar :321:
hulusi abicim kaskın canavar, yakıyor ortalığı..
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1134 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 28.05.2006 - 20:19 Mesaj konusu:
güzel gezi olmus.artik gelince katiliriz _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Tarih: 28.05.2006 - 20:26 Mesaj konusu:
selam arkadaşlar ben gelemedim çünki hanımın gazabına ugradım
açıkcası izin alamadım .huluti benim yerime gelmiş o adam 10 kişiye bedel birdahakine bende gelecem söz . :P
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız