Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 28 Mys Sapanca Gezi foto's (cenawarli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

28 Mys Sapanca Gezi foto's (cenawarli)

28 Mys Sapanca Gezi foto's (cenawarli)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.05.2006 - 18:57    Mesaj konusu: 28 Mys Sapanca Gezi foto's (cenawarli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekip harikaydı, :alkış her birine teşekkür ederim, Dil çıkarıyorum uyum diye buna denir, :3 güzeldi eğlendik, gelemeyen arkadaşlarla paylaşalım istedik, ayrıca motorunda sorun çıkıp geri dönmek zorunda kalan kızılderili dostuma gelemediği için çok üzüldük Üzgünüm 2 hafta sonra daha farklı bir planımız war inşallah ozamana serkancım.

taro

maksimus

isko baba

demgah

dobermanking hulusi

yalçınn

kullanıcı

J_F_N_E kankammmmm

deniz ve topluca

taro tekne modu

hulusi abim we murat

yıldız taro şükrü

Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 28.05.2006 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi gezi olmuş paylaşımın içinde teşekürrrr
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arrap
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 28.05.2006 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siz Supersiniz yaa keske istambuldaa olsaydım ama istambulda olsam bile ben altımdakii 100 cc lik canavrla sizin canavarlara nasıl yetişcemm ama bekleyiinn 2 sene en gecc Gülümsüyorum kenan sofuoğlu 2 ben 1 olucamm :=)
Başa dön
Arrap Çevrimdışı Arrap Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.05.2006 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel gezi olmuş.taro jant stickerler çok güzel görünüyo reflekte durumda çıkmışlar inci gibi parlıyorlar Dil çıkarıyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2006 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bir gezi olmus.hava ve yol guzel gorunuyor.aranizda hic scooter goremedik.bizim honda dylan 150 cc ile bu mesafede bir geziye solo olarak katilsak,yaya mi kaliriz aranizda ,dusunuyoruz?yoksa cizmeyi asiyormuyuz simdiden.bu motor ,bu deneyimle hele?ne yapalim,siz de bizleri boyle ozendirmeseniz.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 28.05.2006 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bir gezi olmuş valla motorlarda çok güzel Dil çıkarıyorum

İnşallah 2007 de bende katılıcam bütün gezilere :alkış :alkış
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2006 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan, genelde grup gitmeye çalıştık, :3 başardıkta, herkezin mutlu olabilmesi için formül; ''sıkmak isteyen sıksın,gişelerde buluşuruz'' freewing, saol teşekkür ederim, kendi el yapımım, dostlarımın jantlarınıda yapıyorum Çok gülüyorum uğrarsan sanada yapalım Dil çıkarıyorum
Arrap, inşallah dostum, Türkiye'mizin başarılı adamlara herzamanihtiyacı war Gülümsüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

46CeM46, açıkçası seni bekledik, arkadaşlar senin bu geziyi kaçırmayacağını söylemişlerdi, MT ile aynı noktaya ama daha relax bir gezi oldu Dil çıkarıyorum
Başa dön
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 28.05.2006 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla çok güzel bir gezi olmuş :alkış

orada olmak isterdim
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/küçükyali

MesajTarih: 28.05.2006 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler çok güzel olmuş, iyi eğlenmişsiniz :2 ben yine kaçırdım, inşallah motoru yükseltince katılırım gezilere Ağlıyorum
yahu bu 600F ler ne güzel duruyo, çok fotojenik makinalar :321:
hulusi abicim kaskın canavar, yakıyor ortalığı.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 28.05.2006 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel gezi olmuş Dil çıkarıyorum

hulusi abi,motor gercekten sekıl.cok begendım Dil çıkarıyorum

demgah,alış iyice motora,alıcaz anahtarını,az kaldııı :1

taro,bizim ibrahim nerelerde yahu,1100xx?epeydır gormuyorum sıtede???
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 28.05.2006 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel goruntuler Dil çıkarıyorum hulusı fazla kacırmadın ınsallah ben yokken :hıım
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 28.05.2006 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmus.artik gelince katiliriz
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 28.05.2006 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taro, abi inşallah işte 2007 de bütün gezilere geleceğim bu hafta sonu sapanca da olsaydım gelirdim yanınıza
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
AtillaPatik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar ben gelemedim çünki hanımın gazabına ugradım
açıkcası izin alamadım .huluti benim yerime gelmiş o adam 10 kişiye bedel birdahakine bende gelecem söz . :P
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı AtillaPatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2006 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BIKERBOYZ, haklısın hulusi abi süper biri onu sewiyoruz, keşke yengeyi alıp gelseydin, biz eşlerimizle geziyoruz Göz kırpıyorum keyifli geçiyor dostum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal