Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - er6n cam sorunu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

er6n cam sorunu

er6n cam sorunu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.05.2006 - 18:21    Mesaj konusu: er6n cam sorunu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

er6n orjinal camı olarak kawasaki firması bu el kadar cam parçasını sunuyor.rüzgarı ne kadar engeller bilinemez ayrıca motora güzel bir hava katıcağına bence çirkinleştiriyor.

sizlerden tavsiye bekliyorum.marka ve modele göre ön cam üreten firma varmı?
yoksa kendim çizip yaptırabileceğim firma veya bildiğiniz yan sanayi firmalar varmı?

Son Mesajdan 4 saat 23 dakika sonra eklendi:

vışşşşş.bir allahın kulunun yokmu bilgisi Şok oldum
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mini_bikeRRs
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL-caDDe

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede güzel durmuo kawasaki zaten nasıl desem sanki motor konusunda okadar duyarlı diil bi yamaha yada hondaya göre
Başa dön
mini_bikeRRs Çevrimdışı mini_bikeRRs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılıyorum sana.race modeller ve er6n hariç Çok gülüyorum diğer modellerde estetiklik göremiyorum.
eyvallah dostum tek sen salladın beni... :P
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SpArK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Kar?yyaka

MesajTarih: 30.05.2006 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naked a cam takma bence bütün olayı bitiyor aletin.yan sanayi muhakkak vardır araştırmak ve sanayideki motosiklet ustalarına sormak gerek

Başa dön
SpArK Çevrimdışı SpArK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 30.05.2006 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük ihtimal givi üretmiştir.
Vfr 800-2008
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2006 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SpArK, dostum yazın uzn yol yapıcam sırf o yuzden ıstıyorum .yoksa sehir içinde fazla rahatszı etmiyor
givinin ki nu,kawa nın orjinalındende beter.
Başa dön
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 31.05.2006 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plexi den kendin yapsan ?
ergene
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 31.05.2006 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burada bir iki şey var gibi
http://www.puig.tv/
ergene Çevrimdışı ergene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 31.05.2006 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede o kdr güzel bı görünütüsü yok ama adam lar bişi biliolarkı yapmışlar dimi Göz kırpıyorum
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal