Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YBR Debriyaj düzeni berbat - Antalya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YBR Debriyaj düzeni berbat - Antalya

YBR Debriyaj düzeni berbat - Antalya
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 29.05.2006 - 15:01    Mesaj konusu: YBR Debriyaj düzeni berbat - Antalya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

12000 debriyaj balatamı değiştirdi servis ve ondan sonra iğrenç bi hale geldi motorun kavraması.

Motor soğuk,viteste ve çalışmıyorken,debriyaja basılı bir şekilde ittiğimde sanki yarım basmışım debriyaja gibi ,zorlanıyor giderken boşta değil gibi yani,teker dönüyor biraz ve dişliler o zaman serbest kalıyor,
hele motor o şekildeyken marşa basarsam,fırlıyor 10 cm taaak diye bir ses çıkararak.böyle bir derdim yoktu.
Işıklarda bekliyorum 1.viteste,boşa alamıyorum,yarım debriyaj motoru kıpırdat biraz vs anca o şekilde,eskiden debirayjı hafif bırakıp sıkardım ve sorunsuz geçerdi,ayrıca vites geçişleri çok sert.Hepsi balata değişimi sonunda oldu,servise götürdüm 2-3 kez normal dediler,ki ben biliyorum normal olmadığını.Allah rızası için bana Antalya-Nebioğullarından başka bir yamaha servisi,yada bir usta önerin antalyada.. Öfkeliyim
Başa dön
Ixon Çevrimdışı Ixon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arrap
Üye
Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski sanayide arif usta var sanayiye git kime sorarsan gösterir ... yardımcı olurlar
Başa dön
Arrap Çevrimdışı Arrap Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/küçükyali

MesajTarih: 29.05.2006 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar para verdin debriyaj balatası için? işiçilik falan da söylersen. benimki de bitmiş değiştirmem lazım. bi fikir olsun da kazıklamasınlar serviste..
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 29.05.2006 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha ybr yı kotuleme Öfkeliyim gıtt ustanı kotule işçilik i ii degılse
kabahat motorda deıl bıde ustanı degıstır
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alfonzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunda bişey yok debriyajının kavrama ayarından kaynaklanıyo muhtemelen çok altta kavrıyodur onu biraz daha yukarı aldır ustana sorun hallolur Dil çıkarıyorum
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
yamaha ybr yı kotuleme Öfkeli gıtt ustanı kotule işçilik i ii degılse

Arkadaş ybr yi kötülememiş zaten.

Alıntı:
bunda bişey yok debriyajının kavrama ayarından kaynaklanıyo muhtemelen çok altta kavrıyodur onu biraz daha yukarı aldır ustana sorun hallolur Surprised

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dark19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mersin/Tarsus

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bendede ybr vardı senın sorunun gıbı debrıyaj gec kavrıyordu debrıyaj telının gıttıgı yerı takıp et orda bır vıda gıbı bır sey var onu sıktıgın zaman ordan ayarlayabılıyorsun ya da debrıyaj telının bıraz daha ger yukarıya kaldır sorun duzelır
Başa dön
dark19 Çevrimdışı dark19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yok mu hiç ybr debriyaj balatasının fiyatını bilen biri? başka başlık açmayıp buraya sıkıştırayım dedim ama kimseden bi ses çıkmadı..
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mephisto
Üye
Üye

Nereden: ...BA?KENT...

MesajTarih: 30.05.2006 - 07:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vicnomad, dostum endişelenmeni haklı buluyorum aynı şey benimde başıma geldi, motor 1. viteste debriyaj basılı ikne marşa basınca fırlıyodu ve ışıklarda 1. viteste debriyaj basılı iken motor stop ediyodu, bende çok rahatsız olmuştum bu durumdan ama diğer arkadaşlarımızında dediği gibi kavrama noktasından kaynaklanıyo Dil çıkarıyorum

06 OCAK 1984
Başa dön
mephisto Çevrimdışı mephisto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aythakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.05.2006 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Azimcan Yamaha Servisi Eski Sanayide 3448088 Hamza.
Başa dön
aythakan Çevrimdışı aythakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
keko35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir/Ödemi?

MesajTarih: 30.05.2006 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş senin usta bozulmuş,o ustaya yedek parça bulabilirmisin bilemem ama senin motorun hiç bişeyciği yok.usta bozuk usta. Dil çıkarıyorum

ne kadar enteresan değilmi
adamlar hem yetkili servis hemde hiç bişeyden çakmıyor.
benim motorun ve arabanın debriyaj balatası değiştiği zaman,bizim ustalar ''ABİ Bİ DENE GEL,OLMAZSA SANA GÖRE AYARLAYALIM''diyorlar.
olması gerekende bu.öyle değilmi????
Başa dön
keko35 Çevrimdışı keko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2006 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_YBR demiş ki:
yamaha ybr yı kotuleme Öfkeliyim gıtt ustanı kotule işçilik i ii degılse

dikkatli oku mesajı/mesajlarımı
YBR'yi kötüleyecek son adam bile değilim,o yüzden bangır bangır yeni servis/usta arıroyoruz zaten burda.

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

apoo143 demiş ki:
arkadaşlar yok mu hiç ybr debriyaj balatasının fiyatını bilen biri? başka başlık açmayıp buraya sıkıştırayım dedim ama kimseden bi ses çıkmadı..

pardon ya unuttum seni arada,hemen faturamı yazıyorum aynen diğer parçlar hakkındada fikrin olur.

arka fren balata
14,41

hava filtresi
24,59

deb. balatası
4,24

deb.sac
2,18

ngk buji
4,66

yağ
10,17

Fiyatlara KDV dahil değil, + 4 balata ve 3 saç kullanmış faturaya göre
yani KDV dahil 27.73 YTL debriyaj balata seti.
Başa dön
Ixon Çevrimdışı Ixon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2006 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vicnomad, sağol arkadaşım.. işte bende 6000 bakımına götürücem ama tam bilmiyorum debriyajıma ne olduğunu.. telden de olabilir. debriyaj kolu çok yumuşak yarısına kadar.. yani tel gergin değil gibi.. anlamadım bu işten bişey. haftasonu bakıma götüreyim de baksınlar..
Başa dön
dark19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mersin/Tarsus

MesajTarih: 31.05.2006 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orjinal fiyatı 15 milyon olması lazım ama 5-6 milyonada var ben olsam orjinalden baska almam
Başa dön
dark19 Çevrimdışı dark19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GeCeGeN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.05.2006 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim motorumda 7600 km de acaba debriyaj balatasının bitmesi gibi bi sorun olabilir mi değiştireyim mi zaten yüksek devirlerde kaydırıyormuş!öle dediler forumda!
Başa dön
GeCeGeN Çevrimdışı GeCeGeN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal