Tarih: 29.05.2006 - 16:50 Mesaj konusu: EVLENİYORUZ)))eğlenmek isteyen arkadaşlar davetlisiniz...
Arkadaşlar eski karımla çokuzun bir ayrılıktansonra (1sene) tekrar evlenmeye karar verdik ve nasipse 1 haziran perşembe saat 16,30 da fuar evlenme dairesinde tekrar hayatımızı birleştiriyoruz 1senedir motor kullanmama rağmen motora olan sevgim ve eşime de aşılamam dolayısı ile evlenmeye motorla gidiyorum (tabii hanım da arkada).Biz tek başımıza gidip nikahımızı kıydıracağz akşam da bornova da NAZ BAR da saat 21,00 de dostlarımızla buluşup eğleneceğiz .gelmek isteyen arkadaşlar olursa (motorlu veya motorsuz) tüm MD davetlidir.. _________________ BEYAZ ATLI PRENSİ BEKLEME>>SEYİSE RAZI OL YOKSA ATA KALIRSIN..
Tarih: 29.05.2006 - 16:56 Mesaj konusu:
Alıntı:
evlenmeye motorla gidiyorum
aynen ben de öyle yapacam :alkış :alkış athletic, abicim bu çok güzel bir haber .. mutluluklar dilerim...
umarım sevginiz hiç bitmez ve ... amaan işte bir yastıkta kocayıverin :3
walla çok sevindim... ne güselll.. :3 _________________ g?rd???me sevindim..
NOT: motorla nikaha gelecek varsa belirtsin ltfn buluşup konvoy halinde gideriz _________________ BEYAZ ATLI PRENSİ BEKLEME>>SEYİSE RAZI OL YOKSA ATA KALIRSIN..
Ben gelirim abim.. :alkış :alkış Ne güzel bir şey... O tarihe doğru yeniden duyuru yap bence.. Seninle bu güzel mutlu anını paylaşmak isteyen bir çok motorsever arkadaş olacaktır..
İkinize de ömür boyu mutluluklar.ne güsel bişii.Ben daha evlenemedim :2 kendimi zopalamak istiyom. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız