Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - zx7R"ıma airbrush yaptırdım. "yıkılıyooo..."

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

zx7R"ıma airbrush yaptırdım. "yıkılıyooo..."

zx7R"ıma airbrush yaptırdım. "yıkılıyooo..."
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MithatKILIC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bakirköy-Mecidiyeköy/YSTANBUL

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan , daha detaylı resimlerde varmı?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika görünüyor dostum. ya bu airbrush gerçekten güzel yapıyor durdukları herşeyi.kazasız belasız kullanman dileğimle Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara olmuş güle güle kullan
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VvalentinoO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir çalışma olmuş tebrik etmek lazım ustaları Gülümsüyorum

Senin için ısındıysa zaten en zevk verici yanı o Gülümsüyorum

Hayırlı olsun Gülümsüyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga çılgın olmuş HAYIRLI OLSUN Dil çıkarıyorum
Başa dön
yamahar6xyxy Çevrimdışı yamahar6xyxy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ertunc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel olmuş ve fiyatta yapılan işlere göre iyi geldi bana ben bi ustaya sormuştum sadece depo için bu fiyatı istemişti ve fiyata komple boya dahil diildi ama super ilk iki resimde renk turuncu görünüyo boyadan heralde Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
ertunc Çevrimdışı ertunc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi süper.İşte ben bunu istiyorum.Diger ülkelerde motor alınır alınmaz hemen boyaya gidiyor.Burada o yok.

ama sen yapmışsın süperde olmuş :alkış :alkış

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, dostum motor şahane olmuş.. Maşallah diyelim nazar değmesin Dil çıkarıyorum .

Bende 2 tane zx7R var, belki birine bu rengi verebilirim :hıım
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel olmus tamamen sana ozel bır makınan var artık..ama bıraz daha ayrıntılı ceksen fotolarıda daha fazla ınceleme fırsatımız olsa..Güle güle kullan 10 numara :alkış :alkış
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cintrikus
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CİDDEN güzel miş böyle şeyler gördükçe dahada meraklanıorum inşallah günün birindede benım bu tip bi aletim olur... Dil çıkarıyorum
Başa dön
cintrikus Çevrimdışı cintrikus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun çok hoş olmuş Dil çıkarıyorum
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
j_tc
Yeni Üye
Yeni Üye

süper olmuş gülegüle kullan
:alkış :alkış :alkış Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
j_tc Çevrimdışı j_tc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dahadelisi
Üye
Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harıka olmus walla ellerine saglık yapanların Dil çıkarıyorum
Başa dön
dahadelisi Çevrimdışı dahadelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
manchi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir/ksk 35,5

MesajTarih: 29.05.2006 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eurochild sana yakışır çok güzel olmuş

Sanatçılarımızın da ellerine kollarına sağlık :alkış :alkış :alkış

abi bu arada kızın numarayı aldın demi Çok gülüyorum Çok gülüyorum :1
UNBEATEN_21
Üye
Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet motorunu boyanırken gördüm,dersanemin yanında.Reklam olmasın diye yerin adını bende söylemeyeyim ama beğendim güzel olmuş.Hayırlı olsun tekrar Gülümsüyorum
Başa dön
UNBEATEN_21 Çevrimdışı UNBEATEN_21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal