http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=13341&AdId=2551636 _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Tarih: 30.05.2006 - 05:49 Mesaj konusu:
Fiyatlari dikkatimi cekti. Bugune kadar 13 motor degistirdim her tip motourm oldu su anda da 3 motorum var , hala her gun tum motor ilanlarina bakiyorum tek tek. En buyuk zevklerimden biri bu.
Genelde saticilarin %70-80 ciddi degil. Yani ya tutarsa hesabi ilan yaziyorlar. %10-15'i filan da gercek fiyatini yaziyor. %5 civari ilanda ise okazyon fiyatlar yaziliyor. Bunun 2 sebebi olabilir ya motorda bi sorun problem var yada adam gercekten de sıkısmıs. Su bir gercekki motor satmak cok cok zor bir is ulkemizde. Eger acelen varsa degerinin en az %20 altina vermen lazim yoksa kalir elinde satilmaz.
Fiyat ve kalitesi ile dikkatimi ceken motorlari buraya link verip yazayim dedim ben alamiyorum ama ihtiyaci olanlar belki ilgilenir diye _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Tarih: 30.05.2006 - 06:13 Mesaj konusu:
bberksan, teşekkürler dostum.breva bence de uygun bir seçenek.verdiğin paranın karşılığını hak edecek bir makina gibi.iki ay önce fazer almıştım, bu ilanları görünce bazen pişmanlık duymuyor değilim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız