Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1 yıllık dainese eldiven ve mont..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1 yıllık dainese eldiven ve mont..

1 yıllık dainese eldiven ve mont..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.05.2006 - 13:02    Mesaj konusu: 1 yıllık dainese eldiven ve mont.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen sene eşimle beraber 2 adet dainese mont ve eldiven aldık..1 sezon kullandıktan sonra benim montumun 2. yıkamada kırmızılar içine siyah renk karışmaya başladı..derken eldiven malum resimde görüldüğü hale geldi..aldığım mağzaya gittiğimde bana yurt dışına göndercez kullanıcı hatası olup olmadığı teste tabii tutulacak dendi..15 20 gün en fazla 1 ay dediler..peki napcam bu zaman zarfında dediğimde bana kullanılmış bir monr vermeyi önerdiler..(kim giyerse bilmem ama ben giymem) peki siz distiribütör olarakmı satıyorsunuz yoksa el altındanmı getiriyorsunuz dedim.. distirübütör olduklarını söylediler..peki neden satış sonrası hizmet vermiyorsunuz? dedim..hizmet buymuş..e-baydan alırdım bilseydi ülkemde muhattap bulamayacaksam dedim..ses çıkmadı haliyle..honda bayisiniz dedim..honda bozulunca japonyaya mı gönderiyorsunuz dedim..atladı..hayır yetkili servisimiz war dedi...yıkama talimatına uydunuzmu die bir soru sordu???? eşimin montuyla aynı anda yıkandı bakın onunkinden çok memnunuz dedim hiç sorun yok dedim..eldivenler parçalandı dedim..ona bişey diyemem gibi bir cevap aldımki dumur anımdı.. kalite farkı war eşinizle sizinkinin arasında dedi..peki neden hemen hemen aynı paraya sattınız dedim(aradaki fark 25 euro)

welhasıl arkadaşlar dainese kıyafetlerinizin başına bişey gelirse yurt dışına gönderiyorlar garanti olarak haberiniz ola..kendi başınızın çaresine bakıyorsunuz..bu meret ucuz bişey ya..yedekte bulunduralım..ayakkabı gibi falan...ortağımın başına geldi rev it hemen alıp yenisini werelim yada başka model bakın farkını karşılarsanız dedi..saolun dainese distirübütör arkadaşlar çok yardımcı oldunuz..ufo eldiven war ortağımın 2 senedir kullanıyor yanyana koydum utandım ....bendede hata war.. :hıım

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
PaSifiC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALIKESYR

MesajTarih: 30.05.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazık yazık millet bu paraları kolaymı kazanıyor sanıyor bu adamlar,marifetleri malı satana kadar sonrası allah kerim.
Başa dön
PaSifiC Çevrimdışı PaSifiC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nozb
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.05.2006 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Can sikici bir durum. Isim vermemeye calismissiniz ama adres belli . Bende genelde hep olumlu izlenim birakmislardir, hep yardimci olmaya calismislardir bir sorunum oldugunda. Bir kez daha konusuldugunda sorun hallolocaktir bence. Belki daha yetkili bir kisiyle konusmak lazim.

Aksi takdirde soyle dusunmekten insan kendini alamayacak:
Bu arkadaslar sonuc olarak bir yandan kucuk esnaf gibi davranmaya devam ediyorlar, bir yandan da hayli buyuk cirolar yapiyorlar. Dainese, arai falan derken herkes bu magazalardan bin, iki bin eroluk alisveris yapiyor. 500 musterileri olsa bir milyon euro yapar, sadece kilik kiyafet cirosu.
Başa dön
nozb Çevrimdışı nozb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.05.2006 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı izlenim bendede oluştuğu için oradan alışveriş ettim hep ama sorun çıkınca..budur başımıza gelen..şimdi gidip ufo eldiven alıcam kendime...
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2006 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi o markayı kullanmak hiç matıklı değil ayrıca, bir dünya para döküyorsun, değse oke ama bu gibi sonuçlar doğurunca kötü, durum ortada :2
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.05.2006 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorma taro...şimdi git bi daha alışweriş yap.... Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
sforza
Üye
Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 30.05.2006 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

revit monza model mont'un içinde kurutemizleme, makinede yıkama yasak, sadece elde yıka yazıo. yaw elde yıkamakla ne kadar randıman alınabilir ki?? makinada narin yıkama yapsak yada kurutemizlemede patlar mı acaba su geçirmez özelliği?
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 31.05.2006 - 06:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

can sıkıcı bi durum firma ne?benim bildiğim Mototaş dı distürübitörü bu markanın.
kullanici
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2006 - 07:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

satın alınan ürünün garanti kapsamı içinde arızalanması ve arızanın 30 iş günü içerisinde giderilememesi halinde satıcı malı geri almak yerine aynı değerde bir mal vermek zorundadır
Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

Öyle kaldym

Başa dön
kullanici Çevrimdışı kullanici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.05.2006 - 07:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

makinada narin yıkama yapsak yada kurutemizlemede patlar mı acaba su geçirmez özelliği?

ilk yıkamada su geçirmeye başlar.kesinlikle yıkama v e kuru temizleme yapılmaz.bir leğene deterjanlı su koyup 1 gün bekletmek lazım.
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 31.05.2006 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya ne olmuş buna böyle hapten cıkmış gibi kardeş zehir zıkkım olsun ya verdiğimiz paralar ne hale gelmiş yazık ya
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.05.2006 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kullanici iyi demişsinde..nerde bizimkilerde o hassasiyet..mont muhabbeti bittikten sonra eldiveni gösterdim bunu için ne diyeceksiniz dedim..bakayım tepki ne olacak die..onun için bişey diyemem dedi....DUMUR....retox70 bildin kardeş 10 puan.. :alkış :alkış :alkış :alkış
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2006 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yo yoo bende onun için bişey diyemem :1
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOGOXXX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ISTANBUL / Bakyrk?y

MesajTarih: 31.05.2006 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence yapilacak en iyi sey yurt disina bir yazi yazmak ve resimler ile gondermek kesinlikle yardimci olacaklardir.
GOGOXXX Çevrimdışı GOGOXXX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.05.2006 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gogox aynen öyle yaptım.. :alkış
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal