Tarih: 30.05.2006 - 13:02 Mesaj konusu: 1 yıllık dainese eldiven ve mont..
geçen sene eşimle beraber 2 adet dainese mont ve eldiven aldık..1 sezon kullandıktan sonra benim montumun 2. yıkamada kırmızılar içine siyah renk karışmaya başladı..derken eldiven malum resimde görüldüğü hale geldi..aldığım mağzaya gittiğimde bana yurt dışına göndercez kullanıcı hatası olup olmadığı teste tabii tutulacak dendi..15 20 gün en fazla 1 ay dediler..peki napcam bu zaman zarfında dediğimde bana kullanılmış bir monr vermeyi önerdiler..(kim giyerse bilmem ama ben giymem) peki siz distiribütör olarakmı satıyorsunuz yoksa el altındanmı getiriyorsunuz dedim.. distirübütör olduklarını söylediler..peki neden satış sonrası hizmet vermiyorsunuz? dedim..hizmet buymuş..e-baydan alırdım bilseydi ülkemde muhattap bulamayacaksam dedim..ses çıkmadı haliyle..honda bayisiniz dedim..honda bozulunca japonyaya mı gönderiyorsunuz dedim..atladı..hayır yetkili servisimiz war dedi...yıkama talimatına uydunuzmu die bir soru sordu???? eşimin montuyla aynı anda yıkandı bakın onunkinden çok memnunuz dedim hiç sorun yok dedim..eldivenler parçalandı dedim..ona bişey diyemem gibi bir cevap aldımki dumur anımdı.. kalite farkı war eşinizle sizinkinin arasında dedi..peki neden hemen hemen aynı paraya sattınız dedim(aradaki fark 25 euro)
welhasıl arkadaşlar dainese kıyafetlerinizin başına bişey gelirse yurt dışına gönderiyorlar garanti olarak haberiniz ola..kendi başınızın çaresine bakıyorsunuz..bu meret ucuz bişey ya..yedekte bulunduralım..ayakkabı gibi falan...ortağımın başına geldi rev it hemen alıp yenisini werelim yada başka model bakın farkını karşılarsanız dedi..saolun dainese distirübütör arkadaşlar çok yardımcı oldunuz..ufo eldiven war ortağımın 2 senedir kullanıyor yanyana koydum utandım ....bendede hata war.. :hıım
_________________ Gold (-)
Tarih: 30.05.2006 - 13:17 Mesaj konusu:
Can sikici bir durum. Isim vermemeye calismissiniz ama adres belli . Bende genelde hep olumlu izlenim birakmislardir, hep yardimci olmaya calismislardir bir sorunum oldugunda. Bir kez daha konusuldugunda sorun hallolocaktir bence. Belki daha yetkili bir kisiyle konusmak lazim.
Aksi takdirde soyle dusunmekten insan kendini alamayacak:
Bu arkadaslar sonuc olarak bir yandan kucuk esnaf gibi davranmaya devam ediyorlar, bir yandan da hayli buyuk cirolar yapiyorlar. Dainese, arai falan derken herkes bu magazalardan bin, iki bin eroluk alisveris yapiyor. 500 musterileri olsa bir milyon euro yapar, sadece kilik kiyafet cirosu.
Tarih: 30.05.2006 - 13:19 Mesaj konusu:
aynı izlenim bendede oluştuğu için oradan alışveriş ettim hep ama sorun çıkınca..budur başımıza gelen..şimdi gidip ufo eldiven alıcam kendime... _________________ Gold (-)
revit monza model mont'un içinde kurutemizleme, makinede yıkama yasak, sadece elde yıka yazıo. yaw elde yıkamakla ne kadar randıman alınabilir ki?? makinada narin yıkama yapsak yada kurutemizlemede patlar mı acaba su geçirmez özelliği? _________________ bu alemde iki büyük var; BE?YKTA? ve 70'lik YENY RAKI
Tarih: 31.05.2006 - 07:00 Mesaj konusu:
satın alınan ürünün garanti kapsamı içinde arızalanması ve arızanın 30 iş günü içerisinde giderilememesi halinde satıcı malı geri almak yerine aynı değerde bir mal vermek zorundadır
_________________ Çocukken motora binicem diye deli olurdum.
ilk yıkamada su geçirmeye başlar.kesinlikle yıkama v e kuru temizleme yapılmaz.bir leğene deterjanlı su koyup 1 gün bekletmek lazım. _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 31.05.2006 - 07:46 Mesaj konusu:
evet ya ne olmuş buna böyle hapten cıkmış gibi kardeş zehir zıkkım olsun ya verdiğimiz paralar ne hale gelmiş yazık ya _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 31.05.2006 - 08:02 Mesaj konusu:
kullanici iyi demişsinde..nerde bizimkilerde o hassasiyet..mont muhabbeti bittikten sonra eldiveni gösterdim bunu için ne diyeceksiniz dedim..bakayım tepki ne olacak die..onun için bişey diyemem dedi....DUMUR....retox70 bildin kardeş 10 puan.. :alkış :alkış :alkış :alkış _________________ Gold (-)
Kayıt: Jun 01, 2004 Mesajlar: 202 Nereden: ISTANBUL / Bakyrk?y
Tarih: 31.05.2006 - 08:48 Mesaj konusu:
Bence yapilacak en iyi sey yurt disina bir yazi yazmak ve resimler ile gondermek kesinlikle yardimci olacaklardir. _________________ GOGOXXX
Honda VFR800
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız