arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım ben twister ile stoppie tekniği yapmak istiyorum ayrıntılarını ve inceliklerini bilenlerden ve yapabilenlerden rica ediyorum şimdiden teşekkürler
ahanda böle _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
ağırlığını öne ver ön freni birazda sert sık ondan sonra yerdesin kalk bi daha dene birkaç denemeden sonra öğrenirsin _________________ alp YA?INLI positive motocycle
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 30.05.2006 - 16:12 Mesaj konusu:
Boşver dostum stoppie felan motora zarardan başka bişey değil
İmamın dediğini yap yaptığını yapma demişler _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
ağırlığını öne ver ön freni birazda sert sık ondan sonra yerdesin kalk bi daha dene birkaç denemeden sonra öğrenirsin
canakkaleli, akçay da onu yapacak yol bile yok kasislerden 2 ye bile atamazsın zaten _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 30.05.2006 - 20:47 Mesaj konusu:
ön kaldırmak neysede stoppie de düşmeden öğrenemezsin çanakkaleli dostum.
çünkü çok denge ister.direksiyonu tam düz yapıp frene basman lazım.biraz sola veya sola kayıksa direksiyon düşersin.
neyse düşerek öğrenilir zaten. _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız