düne kadar 600f tipinde bir motor almayı isiyordum buraya yazdıktan sonra telkinlerle ve bugün satıcınında aynı yöndeki telkinleri ile 125 cc motor alıp bu yazı öyle geçirip seneye bıraktım 600 sevdamı sizden ricam bu konuda bir kaç soru çünkü yine zam gelecekmiş galiba o yüzden yarın bu işi bitirmek istiyorum
sıfırının liste fiyatı 4.793 herhalde plakayla beraber 5000 bulur
ikinci el 2006 model 4000 ytl istiyorlar bunun alım satımı ne kadar tutar birisi 200 km de diğeri 700 birde ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim km oynanmış yada rodajla ilgili problemi olabilirmi
Tarih: 30.05.2006 - 20:16 Mesaj konusu:
ben sana repsolu tercıh ederım ama senın zevkın
motor alım satımında ruhsatı felan kendı ustune alırken 350 ytl cık bı masraff gıdıyo sen bakma ıkıncı ele al bı sıfır bak ısıne basın agrımass _________________
Tarih: 30.05.2006 - 20:23 Mesaj konusu:
Eğer makinada herhangi bir problem yoksa 2. eli al derim. Yinede tanıdık bir ustaya göstermen lazım. renk olarak repsol tabiki...... Ama ateş kırmızısıda fena olmaz hani
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 30.05.2006 - 20:26 Mesaj konusu:
cbr da zam dediiniz 40ytl mi ne oldu alacak adam alamazmı zam hikaye cbr125 için
bnce sıfır al derim alım satımla 500ytl gibi bi fark olacak sıfırla arasında _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Ben derimki sende benim gibi 600f istiyorsun ama tecrüben acemiliği atman lazım ikinci el al derim nasılsa yatıracaz motoru (inşallah yatırmayız ama haliyle acemiyiz daha) zatem race'e başlamak isteyenler için öğretici amacıda düşünülerek üretildi bu motor hataları kolay tölere edebiliyor oturuş tarzı olsun kullanımı olsun ufak cc'li anımsatan bir race havasında geçişte zorlanmassın diye düşünüyorum.
Sıfır'ı 4790+130(plaka)+ruhsat vs sanırım. ikinci el'i 300 civarı masrafları tutuyor. Renk olarak sorarsan benim tercihim repsolden yana. Bu arada zam geldi ama daha CBR125R'ı etkilemedi diye biliyorum ben. Hondada fiyatlar bu gün güncellendi. 600f'e zam gelmiş bu arada :hıım
En son Carcharoth tarafından 30.05.2006 - 21:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
arkadaşım sıfır fiyatı plaka dahil 4800 dediler. 2.elinde plaka değiştirmeyecesen 200-300 rası buluyor. Renk tabiki kırmızı derim aynı olayla bende kaşılaştım. Sıfır almaya gittim 2. el 400 km buldum onu aldım. Sana tavsiyem 2. el de sorun olmadığına eminsen tercihini o yönde kullan. Şimdiden hayırlı olsun _________________ HONDA CBR 125R
17 FA 839
Tarih: 09.06.2006 - 17:31 Mesaj konusu:
lewent,
kardeş benim yanımda çalışan arkadaşın 125 cbr ı var. çok memnun fakat repsol alma herkezde var yaa kırmızı çok güzel ve seri motor bizzat biliyorum yane..ii bir ikinci el bulursan al ama dikkat etmelisin tabii _________________ THYS YS NO ORDYNARY LOVE
bende cbr var cok ıı bo motor hataları tolere edıo ve sıze nası duzgun kullanıcagınızı ogretıo resmen:) bence alıcaksan ve hemen degıstrıme gıbı bı maddı ımkanın varsa 2.el al yok 2 sene fln kullanıcam(benım gıbı)dıosan sıfır alman daha mantıklı..
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 09.06.2006 - 20:51 Mesaj konusu:
Sıfır cbr 125 4.793+250(plaka v.s.)=5.043 YTL.Bence bu motoru almaya karar verdiysen git sıfırını al,rodajını da kendin yapmış olursun,yan mı yattı,çamura mı battı derdin de olmaz Benim tercihim kırmızıdan yana ama renkler ve zevkler tartışılmaz!Şimdiden hakkında hayırlısı olsun.Kasklı ve korumalı kullan da hangisini kullanırsan kullan _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Tarih: 10.06.2006 - 07:53 Mesaj konusu:
Seneye değiştirecem diosun arkadaşım..Bence 2. el daha mantıklı.Sıfır alıpta seneye satmaya çalıştığında karşına çıkan rakamlar seni üzecektir..Ama 2. el aldıgında fazla bi kaybın olmaz maddi olarak.Hani desenki bincem 2-3 sene, tamam ozaman git sıfır al.Ama seneye 600 lük makine alcam diosun.Bence şu an 2. eeeeeeeeeeeel ..
Alıntı:
Şimdiden hakkında hayırlısı olsun.Kasklı ve korumalı kullan da hangisini kullanırsan kullan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız