Tarih: 31.05.2006 - 00:03 Mesaj konusu: İzmir de korkunç KAZA !!!!
Az önce Motordelisi Kulübünün olagan yönetim kurulu toplantısını yapıyorduk..Yönetim kurulu üyelerimizden AzizOran,Arif,Halil,Mehmet Tan ve ben tam toplantı sona erdiğinde evlerimize gidecekken bir trafik polisi geldi ve dediki;
"Şu motorlara binmeyin arkadaşlar"
"Nedenki" dediğimizde..
"Az önce bir kaza anonsu geçti telsizden ,motor kazası olmuş ve iki kişi ölmüş" dedi..
O an için şok olduk ve hiç vakit kaybetmeden kaza yerine gittik..
Kaza yerine vardıgımızda hepimiz şok olduk...
Rossi Special edition bir Yamaha R6 dı kazayı yapan ama motosiklet 6 parçaya bölünmüştü,ve motosikletin blok ,depo,egzozt,ön teker,şase gibi parçaları ayrı ayrı yerlerde metrelerce uzaklarda duruyordu,yani ortada bir motor falan yoktu...
Kazada ölen arkadaşların durumunu hiç anlatmak istemiyorum,sanırım aylarca kendimize gelemiyecez bu gördüklerimizden sonra..
Kaza yerine savcı gelmediği için yaklaşık 3 saat cesetler oldukları yerde kaldılar,ve ölenlerin ailelerinden her gelen agıtlar feryatlar yakıyordu..
korkunç bir kaza ve çok acı görüntülere şahit olduk...
Bunca yıllık motosiklet yaşantımda çok arkadaşım ölmüştü ve çok kaza yerinde bulundum ama böylesini hiç görmemiştim..
Kaza yerine olayı duyan her motorcu geliyordu ve herkez gördüklerine inanamıyordu...
Bu oraya gelen herkeze büyük ders olmuştu...
Yarın Tv kanallarında ve gazetelerde ayrıntıları okursunuz...
Çok üzücü bir olay..
Ölen arkadaşlardan "Tonguç"'la bir kaçkere görüşmüşlüğümüz vardı ama samimiyetimiz yoktu,buna ragmen çok moralim bozuk ve iyi değilim. _________________
Tarih: 31.05.2006 - 00:15 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin ...
Ne acı şey yahu, devamlı yeni bir kaza haberi okumak... Ortada düşman yok sözde ama sanki devamlı bir savaş var, hız tutkusuyla mı başka bir şeyle mi bilmiyorum artık . _________________ Tarihi, imkansyzlara inananlar yazar.
Tarih: 31.05.2006 - 00:22 Mesaj konusu:
BEN ÇOK EMİNİM..BU GECE BU KAZA YERİNDE OLAN HERKEZ ASLA ŞEHİR İÇİNDE HIZ yapmayacaklardır..
buna adım gibi eminim...
Kaza yerine gelen yarışçı arkadaşımız Barış_Tok bile kendine gelemedi,
"Hayatımda böyle bişey görmedim" diyordu en son..
AzizOran arkadaşımız evine gidemiyecek kadar kötü durumdaydı gördüklerinden sonra..
Polisler bile olan bitenden şaşkınlık içindeydiler..
Kaza bir benzinlik önünde olmuştu,benzincide çalışan pompacılarla konuştuk,dedilerki;
"Biz benzinliğe bomba falan attılar sandık" dediler..
İşin en acı yanıysa kazayı yapan arkadaşımız Tonguç,motosikleti 10 dakika önce satın almış ve arkasındaki "Recep" arkadaş daha önce hiç mototsiklete binmediğini ve korktugunu eve taksiylke gitmek istediğini söylemiş...
Taksi beklemiş ama taksi geçmeyince mecbur motosikletin arkasına binmiş...
çok acı bir ölüm..
Allah ailesine sabır versin ve Allah rahmet eylesin. _________________
Tarih: 31.05.2006 - 00:23 Mesaj konusu:
hepımızın bası saolsun o motoru ve kullanan arkadası bır kac kere gormuslugum vardı allah rahmet eglesın pekı kaza nasıl olmus bı bılgınız varmı _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Tarih: 31.05.2006 - 00:26 Mesaj konusu:
Kaza aşırı hız sebebiyle olmuş..
İzmir'i bilenler için eski garajın karşısındaki BP benzin istasyonununun duvarına yüksek hızla çarpmışlar..
sola sert ama hızlı virajın sonuydu çarptıkları yer.. _________________
En son HakanDincer tarafından 31.05.2006 - 00:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ALLAH RAHMET EYLESİN ALİLESİNE ALLAH SABIR VERSİN çoook üzücü bir olay bende antalya opet draglarında oradaydım ve kazayı saniye saniye gördüm adamlar havada uçmuştu hala unutamıyor ölüler ssaga sola uçtular çoook üzücü lütfen dikkat motor şakaya gelmez kurallar boşa konmaz suç kaza yapanlarda bile olmasa ortada 2 tane ölü war insan vicdan azabı çeker ama nerdee vuran kaçıyor bazıları ölüleri ezip bile geçiyorr dış ülkelerde bu olmuyor çünkü kurallara uymayan büyük cezalar ödemek zorunda kalıyor İNŞALLAH BÖYLE KAZALAR BİRDAHA MEYDANA GELMEZ BU TERÖR BİTSİN ARTIK :!: :!: _________________ yspartanyn ilk ve tek tuning sitesi
www.ispartatuning.com
dj_hasan
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 31.05.2006 - 00:33 Mesaj konusu:
Olay yerine geldiğimizdeki manzarayı anlatmaya
ne dil varır, ne yürek dayanır, nede kelimeler yeter.
Olayın üzerinden 3 saat geçmiş olmasına rağmen cesetlerin
durumu hala gözlerimin önünde.öyle sanıyorum ki bir kaç gün
motora binemem.
Motorun sadece şasinin bir parça olarak kaldığı ve kalan yerlerinin
7-8 parça halinde darma dağın olduğu kazada ne kadar hızlı oldukları
gerçeği görülüyordu.
Sevgili arkadaşlarım.
Hepimizin hayalleri umutları yarınları planları var.
Hepimizin evinde bekleyen ailesi dostları arkadaşları var.
Ama ne yazıkki artık o iki arkadaşımızın yok.
Lütfen arkadaşlar ama lütfen.
Bu olaylardan ders çıkartalım hep birlikte hızımızı azaltıp dikkatimizi
arttıralım.
YETER GAYRİ BU YOLA VERDİĞİMİZ KURBANLAR _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
En son HalilRR tarafından 31.05.2006 - 00:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Allah ölen kardeşlerimize rahmet eylesin ailesine sabır versin... demekten başka elden hiçbirşey gelmiyor... çok üzgünüm. _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız