Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hiç, bir arabaya geçildinizmi?Kahrettinizmi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hiç, bir arabaya geçildinizmi?Kahrettinizmi?

Hiç, bir arabaya geçildinizmi?Kahrettinizmi?
Sayfa 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.09.2004 - 02:21    Mesaj konusu: Hiç, bir arabaya geçildinizmi?Kahrettinizmi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özellikle SuperSportçular..Hiç otobanda yada herhangi bir yolda sizinle dişediş yarışan bşir arabaya denk geldinizmi..
Ben bir gün çeşme Ilıcada kırmızı ışıkta R1 le durdum yanıma üstü açık bir Porche geldi sanırım Carrera idi...Genç bi çocuk kullanıyor ve yanında birde kız oturuyordu..
Dediki kalkalımmı?Dedim ok kalkalım..Bi dahaki ışıklara kadar dedi..(yaklaşık 500 metre) ..
neyse Yeşil yandı ben tabi 1-2-3-4-5 redline vites attım ışılara geldikten 5 saniye sonra porche geldi..
-Bu kaçlık motor dedi..
-Dedim 1000 cc
-Ya dedi ben İstanbulda 600 cc leri geçiyorum dedi..Ama seni geçemedim dedi...
-Bende ona 600 cc leri iyi kullanan birisine denk gelseydi onuda geçemiyecegini söyledim...

Sizin başınıza geldimi hiç böyle motorlarla yarışabilcegini sanan arabacılar..?

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2004 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bi SLK'ya yetisemediydim ama 600F'de 2 kisiydik. Yine de dert ettim kendime Gülümsüyorum
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.09.2004 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir arkadaşım vardı..Yeni motorcuydu R6 ile Opel in hızlı bir arabasına geçilmişti,çocuk yemin ediyorum bunalıma girdi..Kaç gün dert etti içine bunu..
Hatta bütün camiada ona takılıyorlkardı "ulen motorun şanına bu yapılırmı be" diye..
Bişey degil Opel i kullanan herif yanındaki kıza pis pis sıratarak bişeyler anlatıyormuş..
büyük bir ihtimalle "Bak nasıl geçtim motoru ,ben demedimmi sana araba motoru geçer diye" demiştir..
Dil çıkarıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2004 - 03:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan,
motor da kalkis yapmak araba da kalkis yapmaktan cok daha fazla deneyim isteyen birsey...Hele ozellikle araba 4x4 sa ve de Traction Control varsa... Iyi bir Drag yariscisi motorcu yeni jenerasyon r6 yi(modifiyesiz haliyle) 10.8 - 10.9 sn de 1/4 mil(yanilmiyorsam 400 metre) yapabilir. Ama senin verdigin ornekte oldugu gibi kimisi de opel e gecilir...600 cc lik yeni bir motoru ozellikle 0 - 200 km arasi bir arabanin gecmesi cok zor...yani Viper,Ferrari,porsche 911, Lamborghini vs. haric ...Benim hic cadde de denyimim olmadi bu sekilde(cunku sonucunu bildigim birseyi denemenin,ozellikle trafige acik bir alanda anlami yok bence)
Başa dön
burakusa Çevrimdışı burakusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.09.2004 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yani Viper,Ferrari,porsche 911, Lamborghini

haklısın bu arabaları standart bir 1000 lik ile uzun mesafede geçmek mümkün degil..ama unutmayalımki bu arabalar işin sonu..ama bahsettiğimiz motorlar sıradan..oysaki dünyadaki en hızlı motosikleti koysan onların yanına Tomahawk mesela o arabalar nal toplar..
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 19.09.2004 - 04:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arabalarla dalasmayin... Öfkeliyim
Cok sakat bir istir. Son derece gereksiz ve tehlikelidir.
:-|
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 19.09.2004 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben dalaşmıom walla,Ferrari yi kalkışta aldıgımdan beri Çok gülüyorum
Işıklarda tepki vermiom artık yeterince dişli bi rakip cıkmadıgı surece,
boşa benzin ve efor sarfetmeye gerek yok öle diimi? Dil çıkarıyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.09.2004 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ben dalaşmıom walla,Ferrari yi kalkışta aldıgımdan beri

sanırım Ferrariyi kullanan adam yarışmamaıştır..Çünkü Ferrari eger çok dökük degilse senin sradı geçer..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 19.09.2004 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

M3 le kapıstım 2 hafta önce.... Kalkısta sansı yoktu zaten arayı açtım,yukarı egımlı hafif rampada devamlı kuyrugumdaydı ama gecemedı sonra bı an Üzgünüm yol asagı dogru egım yapmaya basladı ve yokus asagı gıtmeye baslayınca adam topukladı :md: acayıp sınırım bozulmustu.Adam frenlerıne guvenıyo kardesım tabı....ılerde gene yakaldım ama neye yarar...suna ınandım racıng makınalar tavsan gıbı rampa yukarı füze rampa asagı ise tehlike Dil çıkarıyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.09.2004 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düşün birde altında 1000 cc bir makine olsaydı M3 demekki nal toplardı..
Bende otobanda M3 lerle oynamayı seviyordum..Düzlükte adamın yanıma gelmesine müsade ediyor tam yanıma gelince gazı hafif açmaya başlıyordum..tabi adam bu sefer direksyonu ısıracak kadar sinirleniyor..sonunda gazı tam kapatıyorsun ve M3 yalan oluyor..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 19.09.2004 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rampa asagı genelde on tekerlek kızaklamaya baslıyo ıstedıgım kadar arkaya kaysamda selede bı fark goremıyorum çelik fren hortumları ıse yararmı cadde yarıscıları için
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Honda-VTR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Frankfurt (Forever Eskisehir)

MesajTarih: 19.09.2004 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla benim VTR 35 beygir gücündeydi pek arabalara kafa tutamiyordum
Gülümsüyorum
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 19.09.2004 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallaha benim başıma pek gelmiyor, belkide benim arabaları kendime rakip olarak görmediğimden kaynaklanıyordur. Hakan_R1 in yazdığı gibi M3 lerle kapışmam oldu onlar genelde fsss diye sönüyor ama 2 defada M5 le kapıştım, onlar birazdaha dişli Çok gülüyorum . Arabanın lakabı Porsche Killer :md: .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 19.09.2004 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir efsaneye göre İzmir tayfasından Doktor Gürkan ve Kel Neco, otobandan Çeşme'ye ilerlerken yanlarından bir mercedes Cabriole geçer, bizim tayfa gaz açıp , son hız mercedesi sollar. az ileride gişe sırasındayken mercedesli yetişir : "ya birader ben 180 le gidiyordum yanımdan vınn diye geçiverdiniz. kaç yapıyor bu aletler?" der. bizim doktor da hiç istifini bozmadan "valla sürate bakmadım ama 3. vitesteydim..." diye sallar.
adam da "kaç vitesi var?" bunun deyince "yedi vites" diye yanıtlar bizim dalgacılar. adam da "amanallaam, bundan sonra motosiklet görünce böyle yapıcam (tapınma hareketi) der ve hayretler içinde uzaklaşır.

ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 19.09.2004 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kaç yapıyor bu aletler?" der. bizim doktor da hiç istifini bozmadan "valla sürate bakmadım ama 3. vitesteydim..." diye sallar.

:-D :-D Koptum vallaha :-D :-D
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Sonraki
1. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal