Tarih: 19.09.2004 - 02:21 Mesaj konusu: Hiç, bir arabaya geçildinizmi?Kahrettinizmi?
Özellikle SuperSportçular..Hiç otobanda yada herhangi bir yolda sizinle dişediş yarışan bşir arabaya denk geldinizmi..
Ben bir gün çeşme Ilıcada kırmızı ışıkta R1 le durdum yanıma üstü açık bir Porche geldi sanırım Carrera idi...Genç bi çocuk kullanıyor ve yanında birde kız oturuyordu..
Dediki kalkalımmı?Dedim ok kalkalım..Bi dahaki ışıklara kadar dedi..(yaklaşık 500 metre) ..
neyse Yeşil yandı ben tabi 1-2-3-4-5 redline vites attım ışılara geldikten 5 saniye sonra porche geldi..
-Bu kaçlık motor dedi..
-Dedim 1000 cc
-Ya dedi ben İstanbulda 600 cc leri geçiyorum dedi..Ama seni geçemedim dedi...
-Bende ona 600 cc leri iyi kullanan birisine denk gelseydi onuda geçemiyecegini söyledim...
Sizin başınıza geldimi hiç böyle motorlarla yarışabilcegini sanan arabacılar..? _________________
Tarih: 19.09.2004 - 02:49 Mesaj konusu:
bir arkadaşım vardı..Yeni motorcuydu R6 ile Opel in hızlı bir arabasına geçilmişti,çocuk yemin ediyorum bunalıma girdi..Kaç gün dert etti içine bunu..
Hatta bütün camiada ona takılıyorlkardı "ulen motorun şanına bu yapılırmı be" diye..
Bişey degil Opel i kullanan herif yanındaki kıza pis pis sıratarak bişeyler anlatıyormuş..
büyük bir ihtimalle "Bak nasıl geçtim motoru ,ben demedimmi sana araba motoru geçer diye" demiştir..
motor da kalkis yapmak araba da kalkis yapmaktan cok daha fazla deneyim isteyen birsey...Hele ozellikle araba 4x4 sa ve de Traction Control varsa... Iyi bir Drag yariscisi motorcu yeni jenerasyon r6 yi(modifiyesiz haliyle) 10.8 - 10.9 sn de 1/4 mil(yanilmiyorsam 400 metre) yapabilir. Ama senin verdigin ornekte oldugu gibi kimisi de opel e gecilir...600 cc lik yeni bir motoru ozellikle 0 - 200 km arasi bir arabanin gecmesi cok zor...yani Viper,Ferrari,porsche 911, Lamborghini vs. haric ...Benim hic cadde de denyimim olmadi bu sekilde(cunku sonucunu bildigim birseyi denemenin,ozellikle trafige acik bir alanda anlami yok bence)
Tarih: 19.09.2004 - 03:13 Mesaj konusu:
Alıntı:
yani Viper,Ferrari,porsche 911, Lamborghini
haklısın bu arabaları standart bir 1000 lik ile uzun mesafede geçmek mümkün degil..ama unutmayalımki bu arabalar işin sonu..ama bahsettiğimiz motorlar sıradan..oysaki dünyadaki en hızlı motosikleti koysan onların yanına Tomahawk mesela o arabalar nal toplar.. _________________
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 19.09.2004 - 08:27 Mesaj konusu:
Ben dalaşmıom walla,Ferrari yi kalkışta aldıgımdan beri
Işıklarda tepki vermiom artık yeterince dişli bi rakip cıkmadıgı surece,
boşa benzin ve efor sarfetmeye gerek yok öle diimi? _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
Tarih: 19.09.2004 - 13:11 Mesaj konusu:
M3 le kapıstım 2 hafta önce.... Kalkısta sansı yoktu zaten arayı açtım,yukarı egımlı hafif rampada devamlı kuyrugumdaydı ama gecemedı sonra bı an yol asagı dogru egım yapmaya basladı ve yokus asagı gıtmeye baslayınca adam topukladı :md: acayıp sınırım bozulmustu.Adam frenlerıne guvenıyo kardesım tabı....ılerde gene yakaldım ama neye yarar...suna ınandım racıng makınalar tavsan gıbı rampa yukarı füze rampa asagı ise tehlike
Tarih: 19.09.2004 - 13:29 Mesaj konusu:
düşün birde altında 1000 cc bir makine olsaydı M3 demekki nal toplardı..
Bende otobanda M3 lerle oynamayı seviyordum..Düzlükte adamın yanıma gelmesine müsade ediyor tam yanıma gelince gazı hafif açmaya başlıyordum..tabi adam bu sefer direksyonu ısıracak kadar sinirleniyor..sonunda gazı tam kapatıyorsun ve M3 yalan oluyor.. _________________
Tarih: 19.09.2004 - 13:53 Mesaj konusu:
rampa asagı genelde on tekerlek kızaklamaya baslıyo ıstedıgım kadar arkaya kaysamda selede bı fark goremıyorum çelik fren hortumları ıse yararmı cadde yarıscıları için
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 19.09.2004 - 14:03 Mesaj konusu:
Vallaha benim başıma pek gelmiyor, belkide benim arabaları kendime rakip olarak görmediğimden kaynaklanıyordur. Hakan_R1 in yazdığı gibi M3 lerle kapışmam oldu onlar genelde fsss diye sönüyor ama 2 defada M5 le kapıştım, onlar birazdaha dişli . Arabanın lakabı Porsche Killer :md: . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 19.09.2004 - 15:03 Mesaj konusu:
Bir efsaneye göre İzmir tayfasından Doktor Gürkan ve Kel Neco, otobandan Çeşme'ye ilerlerken yanlarından bir mercedes Cabriole geçer, bizim tayfa gaz açıp , son hız mercedesi sollar. az ileride gişe sırasındayken mercedesli yetişir : "ya birader ben 180 le gidiyordum yanımdan vınn diye geçiverdiniz. kaç yapıyor bu aletler?" der. bizim doktor da hiç istifini bozmadan "valla sürate bakmadım ama 3. vitesteydim..." diye sallar.
adam da "kaç vitesi var?" bunun deyince "yedi vites" diye yanıtlar bizim dalgacılar. adam da "amanallaam, bundan sonra motosiklet görünce böyle yapıcam (tapınma hareketi) der ve hayretler içinde uzaklaşır. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız