Tarih: 31.05.2006 - 12:57 Mesaj konusu: Biri bu çocukları durdursun...
Selam arkadaşlar; sizinle geçen gün gördüğüm ve şaşırdığım bi olayı paylaşmak istiyorum. Geçen gün arkadaşla Yeşilköy'de arabayla dolaşıyorduk. Bi de ne görelim karşıdan sallana savrula bi ATV geliyor... ATV diorum ama öyle 50cc lik Kanuni değil, en azından 300cc Polaris havasında bişey.. Tahmin edin acaba üstünde kim var, iki tane çocuk ve kuvvetle muhtemel ilkokula gidiolar. Tabi kafada ne kask var ne de biyerlerinde koruma. T-shirtle çıkmışlar yola.. Ve bir viraj dönüşleri vardı içimden dedim bunlar devrilicek. Hee bununlarda bitmedi arkadan da bir canavar geliyor. Bu adam da bilgisayar oyunlarından çıkama gibi sürekli korna çalıp sıkıştıyo çocukları.. Tabii biraz daha paniğe kapılan çocuklar daha da sallanıo. Bununlada bitmedi hikaye bu çocukları kaç defa polislerin önünden geçerken gördük. Adamlar kıllarını kıpırdatmadı. Biri bu çocukları durdursun ya da umarsız anne babalarını..
Şahsen ben daha ehliyeti elime almak için ağustosu beklediğimden içim içime sığmıyor. Arada sırada çok tenha yerlerde kullanıorum alıştırma için falan. Ama bu bacaksızlar rally de sanki.. Aslında B sınıfı ehliyetle de izin verseler motorsiklet kullanmaya. En azından ben alana kadar yaw. OF neyse yine çok sıkıldım yaz geldi evde pinekle, motorlara bak imrenek.. Gözüm yok ama, hiç birinize nazar değmesin.. _________________ E?itim rü?vet almaya giden yoldaki ilk adymdyr...
Tarih: 31.05.2006 - 13:09 Mesaj konusu:
Allah akıl fikir versin, ne diyelim? Coastrider, durumun pek iyi gözükmüyor; bunalıma girmiş gibi bir halin var yani _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Jun 20, 2005 Mesajlar: 70 Nereden: Çanakkale-Yenice 1711
Tarih: 31.05.2006 - 15:09 Mesaj konusu:
Önce o ATV yi veya skooteri veya mopet i veren Anne ve Babayı atacaksın içeri...
Bu sorumsuzlar yüzünden hergün içler acısı kazalar oluyor... ve faturasınıda tüm motorcular çekiyor...
Ben her gördüğümde uyarıyorum... ve çok üzülüyorum 9-10 yaşında çocukların kasksız, ehliyetsiz, bilinçsiz motora binmelerine... _________________ yalcyn********
*******voyager
Honda NX4 Falcon
Tarih: 31.05.2006 - 15:28 Mesaj konusu:
emre.. sen.. asla.. motor.. a - la - maaassss - siiiiiinnnnnnnnnn _________________ g?nl?nde yer yoksa , ayakta giderim..
dolmusa niye para veriyim motorum var ya benim..
Tarih: 31.05.2006 - 16:34 Mesaj konusu:
Alıcam görüceksin alıcam, € göğe de yükselseee , patlasa da alıcammmmmmmmmmmmmm; hele bi ehliyet gelsin önceee. Agustosu bekleeee emre efendiiiii :alkış _________________ E?itim rü?vet almaya giden yoldaki ilk adymdyr...
valla babam bana ilk motorumu 9 yasındayken almıstı(gerci o zaman amerikada yasıyorduk)o gunden beri ne kasksız ne korumasız nede egitimsiz yola cıkmamısımdır( bu arada yas 32 su anda)her zaman dikkat..EGİTİM SART
Kayıt: Nov 30, 2005 Mesajlar: 557 Nereden: Kuşadası/İstanbul
Tarih: 06.06.2006 - 20:37 Mesaj konusu:
Arkadaşlar burda deiğiniz modelin scooterlıları var. Geçen gün Kuşadasında gezerken bi scooterlı çocuk (ilköğretim yaşlarında kask vs yok) ana yola çıkmaya çalışıyordu. Ben yanlış mı gödrüm diye yavaşladım yanımdan geçti şok oldum. Ne biçim anne baba bunlar anlamıyorum.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Arkadaşlar burda dediğiniz modelin scooterlıları var. Geçen gün Kuşadasında gezerken bi scooterlı çocuk (ilköğretim yaşlarında kask vs yok) ana yola çıkmaya çalışıyordu. Ben yanlış mı gödrüm diye yavaşladım, yola çıkan çocuk yanımdan geçti şok oldum. Ne biçim anne baba bunlar anlamıyorum. _________________ Yamaha FZ 6 (98 hp)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız