Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Biri bu çocukları durdursun...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Biri bu çocukları durdursun...

Biri bu çocukları durdursun...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Coastrider
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.05.2006 - 12:57    Mesaj konusu: Biri bu çocukları durdursun... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar; sizinle geçen gün gördüğüm ve şaşırdığım bi olayı paylaşmak istiyorum. Geçen gün arkadaşla Yeşilköy'de arabayla dolaşıyorduk. Bi de ne görelim karşıdan sallana savrula bi ATV geliyor... Şok oldum ATV diorum ama öyle 50cc lik Kanuni değil, en azından 300cc Polaris havasında bişey.. Tahmin edin acaba üstünde kim var, iki tane çocuk ve kuvvetle muhtemel ilkokula gidiolar. Tabi kafada ne kask var ne de biyerlerinde koruma. T-shirtle çıkmışlar yola.. Ve bir viraj dönüşleri vardı içimden dedim bunlar devrilicek. Hee bununlarda bitmedi arkadan da bir canavar geliyor. Bu adam da bilgisayar oyunlarından çıkama gibi sürekli korna çalıp sıkıştıyo çocukları.. Tabii biraz daha paniğe kapılan çocuklar daha da sallanıo. Bununlada bitmedi hikaye bu çocukları kaç defa polislerin önünden geçerken gördük. Adamlar kıllarını kıpırdatmadı. Biri bu çocukları durdursun ya da umarsız anne babalarını.. Öfkeliyim

Şahsen ben daha ehliyeti elime almak için ağustosu beklediğimden içim içime sığmıyor. Arada sırada çok tenha yerlerde kullanıorum alıştırma için falan. Ama bu bacaksızlar rally de sanki.. Aslında B sınıfı ehliyetle de izin verseler motorsiklet kullanmaya. En azından ben alana kadar yaw. OF neyse yine çok sıkıldım yaz geldi evde pinekle, motorlara bak imrenek.. Bravo Gözüm yok ama, hiç birinize nazar değmesin.. Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 31.05.2006 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende floryada denk geldim bitensine aynen katılıyorum. arka sağlam olunca polisler de bişey yapamıyo kardeş çok şahit oldum. Öfkeliyim
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lord-et
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.05.2006 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çocukların suçu yok anne babalarını odunla dövecen bunların esas Öfkeliyim Öfkeliyim .
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 31.05.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah akıl fikir versin, ne diyelim? Öfkeliyim
Coastrider, durumun pek iyi gözükmüyor; bunalıma girmiş gibi bir halin var yani Üzgünüm
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 31.05.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah fikirversin Öfkeliyim sabırlı olmakta yar var Dil çıkarıyorum
yozen
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale-Yenice 1711

MesajTarih: 31.05.2006 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce o ATV yi veya skooteri veya mopet i veren Anne ve Babayı atacaksın içeri...
Bu sorumsuzlar yüzünden hergün içler acısı kazalar oluyor... ve faturasınıda tüm motorcular çekiyor...
Ben her gördüğümde uyarıyorum... ve çok üzülüyorum 9-10 yaşında çocukların kasksız, ehliyetsiz, bilinçsiz motora binmelerine...

Honda NX4 Falcon
Başa dön
yozen Çevrimdışı yozen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorsuzmotormanyagi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.05.2006 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre.. sen.. asla.. motor.. a - la - maaassss - siiiiiinnnnnnnnnn Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motorsuzmotormanyagi Çevrimdışı motorsuzmotormanyagi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Coastrider
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2006 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıcam görüceksin alıcam, € göğe de yükselseee , patlasa da alıcammmmmmmmmmmmmm; hele bi ehliyet gelsin önceee. Agustosu bekleeee emre efendiiiii :alkış
supershadow
Üye
Üye

Nereden: 34-SAW

MesajTarih: 06.06.2006 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla babam bana ilk motorumu 9 yasındayken almıstı(gerci o zaman amerikada yasıyorduk)o gunden beri ne kasksız ne korumasız nede egitimsiz yola cıkmamısımdır( bu arada yas 32 su anda)her zaman dikkat..EGİTİM SART Öfkeliyim
Başa dön
supershadow Çevrimdışı supershadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ecanmemis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul_kadykoy

MesajTarih: 06.06.2006 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Çocukların suçu yok anne babalarını odunla dövecen bunların esas

ha ha mukemmel gercekten anca bole anlarlar
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 06.06.2006 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lord-et demiş ki:
Çocukların suçu yok anne babalarını odunla dövecen bunların esas Öfkeliyim Öfkeliyim .

AYNENNNNNNN
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 06.06.2006 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar burda deiğiniz modelin scooterlıları var. Geçen gün Kuşadasında gezerken bi scooterlı çocuk (ilköğretim yaşlarında kask vs yok) ana yola çıkmaya çalışıyordu. Ben yanlış mı gödrüm diye yavaşladım yanımdan geçti şok oldum. Ne biçim anne baba bunlar anlamıyorum. Şok oldum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Arkadaşlar burda dediğiniz modelin scooterlıları var. Geçen gün Kuşadasında gezerken bi scooterlı çocuk (ilköğretim yaşlarında kask vs yok) ana yola çıkmaya çalışıyordu. Ben yanlış mı gödrüm diye yavaşladım, yola çıkan çocuk yanımdan geçti şok oldum. Ne biçim anne baba bunlar anlamıyorum. Şok oldum

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 06.06.2006 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

weletlere bak Çok gülüyorum

yakında 7 yaşında gp ye cıkan cocuk görürsenin şaşmayın,,,,
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal