Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR 125R satmayı planlıyorum.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR 125R satmayı planlıyorum.

CBR 125R satmayı planlıyorum.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_SANDSTORM_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 31.05.2006 - 22:03    Mesaj konusu: CBR 125R satmayı planlıyorum. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelıkle herkese selam.bazı sebeplerden dolayı motorumu satmayı düşünüyorum.motor yenı sayılır 2 ay olmadı alalı.ve 350 km de.resımde gorduğunuz ve bunla beraber aıroh kaskımı ve dıablo (ıxon power) montumuda satıcam motorla beraber.sizce bunların tutarı ne olur siz olsaydınız kaça verırdınız.bilgilerinizi paylaşırsanız.
Başa dön
_SANDSTORM_ Çevrimdışı _SANDSTORM_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
?MeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.05.2006 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normalde makina 2.el oldu en az 750 ytl duser.
kask montada 150 200 ancak verirler motorla beraber.
tahmini hepsini beraber 4,300-4,500 gibi versen normaldir tahminimce.
arada yaklasık 1,000 ytl zararın olur.
?MeR Çevrimdışı ?MeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_SANDSTORM_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 31.05.2006 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağol ömer bende o cıvarda hesapladım ve dediğn gibi yakaşık 1000 YTL zarar yapıyom.
Başa dön
_SANDSTORM_ Çevrimdışı _SANDSTORM_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
?MeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.05.2006 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sende sagol.
ama bu işin yazı ustundeki hali
piyasa ne durumda
ne kadara gider o tartısılır :!:

motoru satıp mont kaskı falanda sahibinden gibi bir sitede satarsan tam fiyatını alabilirsin belki mont ve kaskın
ama zaman alıcaktır satman
?MeR Çevrimdışı ?MeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lewent
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2006 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bu gün aldım motoru keşke haberim olsaydı
Başa dön
lewent Çevrimdışı lewent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 31.05.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en kısa zamanda satılır inşallah. Alanada satanada hayırlısı olsun.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cagritumer83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 31.05.2006 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4250 ytl den fazla veren olmaz bence :P
motorcucgl125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 31.05.2006 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 4000ytl den fazla vermem Dil çıkarıyorum
Başa dön
motorcucgl125 Çevrimdışı motorcucgl125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 01.06.2006 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. ele düştüğü zaman zararın 1000 ytl yi de geçer be abi..Biz burda motorcular olarak dostunuz. E dostta acı söyler.Piyasa şartlarına göre motorun ve korumaların ancak 4000 Ytl civarında alıcı bulabilir.
En az zararla satman dileğiyle..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 01.06.2006 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nette bir dolaş görürsün en iyisi 4000 ytl
Başa dön
CLAW Çevrimdışı CLAW Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
abadi
Üye
Üye

Nereden: insanın kendini garipsediği yerden...ist.

MesajTarih: 03.06.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler bende satıyorum...resmini koymayı becersem güzel olucak ama beceriksizin tekiyim...mavi gıranajını orjinal giri beyaz reflektörle giydirdim alevli şekiller felan(grafikkerlik varda sölemesi ayıp araba felanda giydiriyoruz)gece parlıyor dehşet görünüyor Çok gülüyorum
her hafta motor aksamını yaglar bakarım motoruma...

*mavi renk
*4.908km de
*bertone orjinal kendinden kurmalı alarm
*+20 kalınlaştır ön arka lastik
*tank ped
*jant fosforu

ilgilenen arkadaşlar 0555 697 2007 den ulaşa bilir
hyosung gt 250r la takas olur
Başa dön
abadi Çevrimdışı abadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yavuzzz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucgl125, selamlarrrrrrrrrrr :alkış Göz kırpıyorum
Başa dön
yavuzzz Çevrimdışı yavuzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xstrcsxsaa9q6wa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abadi,
satamadın gıttı heryerde yazmıssın bea Çok gülüyorum
xstrcsxsaa9q6wa Çevrimdışı xstrcsxsaa9q6wa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mini_bikeRRs
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL-caDDe

MesajTarih: 04.06.2006 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4.000 fiyat biç pazarlık payıda bırakma weren werir zaten daha aşağısıda olmaz
Başa dön
mini_bikeRRs Çevrimdışı mini_bikeRRs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3500 den 1ytl fazla veren motordan anlamayan acemilerdir :chu: sıfırı 5000 zaten 1500 de motorun ılk sahıbı ayrıcalıgı gıtmiş işte o dur :hıım
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal