Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türkiyede üretilen ilk motorlar yakında geliyor.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türkiyede üretilen ilk motorlar yakında geliyor.

Türkiyede üretilen ilk motorlar yakında geliyor.
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 02.06.2006 - 13:16    Mesaj konusu: Türkiyede üretilen ilk motorlar yakında geliyor. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosa Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd. Şti. ve Motosan A.Ş ortaklığı ile Manisanın Turgutlu ilçesinde Tamamı türkiyede üretilecek motosiklet fabrikası açılıyor.

İşte haberin örneği;
Turgutlu OSB'ye, Japon patentli motosiklet üretimi yapan Motosa firması 10 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Motosa bu amaçla Turgutlu OSB'den 25 bin 500 metrekarelik yer satın aldı.
İhracat yapacak
Motosa Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd. Şti. ve Motosan A.Ş'nin sahibi Selçuk Aslan, bölgede inşaata hemen başlayacaklarını, 3 yıl içinde 10 milyon dolarlık yatırım gerçekleştireceklerini belirterek, "İlk motorlarımızı da 7 ay sonra imal etmiş olacağız" dedi.
Japon patentli Modenas ve Tiger marka motosikletleri üreteceklerini söyleyen Aslan, "110, 125 ve 200 cc gücündeki motosikletleri üretip ihraç edeceğiz. Tam kapasiteye geçtiğimizde üretim artacak, yurtdışındaki birçok ülkeye ihracat yapacağız.
:alkış

Arkadaşlar bu fabrikayı geçenlerde gezdim. Müthiş hızla bitiriliyor. Ve herkesin kalitesinden memnun olduğu Modenas motorlarını Motosa ismiyle üretecek. Hatta şu anda Modenasın hiç üretmediği YBR tipinde 200cc'lik bir turing modelinin de prototipini görme şansım oldu. Çok güzel bir motor. Umarım bu sayede çinlilerden bir nebze olsun kurtulmuş oluruz. :alkış
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
katobar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.06.2006 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vatana millete hayırlı olsun :: :alkış
Başa dön
katobar Çevrimdışı katobar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.06.2006 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Umarım bu sayede çinlilerden bir nebze olsun kurtulmuş oluruz.

Yıllarca Kanuni Dudullu'da üretim yaparken adı sadece Türkçe olduğu için hep horlandı... Keşke İzmir'deki gibi yabancı bir isimle çıksaymış... Bütün motor camiasına hayırlı olsun... En azından parça ve servis problemi yaşanmayacak aletler çıkacak yollara... :alkış Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 02.06.2006 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun :alkış :alkış
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 02.06.2006 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi haber bu vatannımıza hayırlı olsun
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdiden hayırlı olsun vatana millete diyoruz da bakalım bunlar motosikletin yüzde kaçını ürete bilecekler? Sonuçta bu da bir montaj fabrikası olacak gibi geliyor bana.

Ya seçilen cc lere ne demeli? Ben olsaydım ve gerçekten Türk Malı modeller üretiyor olsaydım; önce 100 cc.yi geçmeyen (MTV'den muaf tutulacak) modelleri mutlaka üretirdim. Diğer modelleri ise 200 cc ve 400 cc.lik modeller olarak sıralardım.

TR Malı özgün bir marka üretiyorsam, bu markanın genel adını ve model adlarını da titizlikle tespit ederdim. Mesela genel marka adını DEMİRAT ve modellerin adlarını da TAY, AYGIR, KISRAK, BEYGİR, ve hatta KÜHEYLAN, DÜLDÜL, MİDİLLİ, SAFKAN, KIRAT falan gibi tüm at sıfat ve cinslerini kullanarak sıralardım her halde Bravo
Yahu bunlar ya bu işi bilmiyorlar ya da ben bir moktan anlamıyorum! Hepsi taklitçi bunların; YUH ULAN... Öfkeliyim
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vatana millete hayırlı olsun
kizilderili
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun :alkış kaliteli olsun üç kuruş fazla olsun 200cc racing bence patlar 250cc olsa daha iyi olurdu :alkış
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi haber bugün bizde manisa turgutludan misafirler vardı onlar da aynı şeyi söylediler ne diyelim biütün motor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun Çok gülüyorum
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:24    Mesaj konusu: Re: Türkiyede üretilen ilk motorlar yakında geliyor. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaptanpoyraz demiş ki:
Japon patentli Modenas

işte bu haber çok güzel...Modenas benim favori yarıotomatik markam...
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kızılderili, 200cc'lik olan racing değil. Turing/enduro karışımı. YBR ye benziyor.
cumoni, Abicim be nerde onlarda o vizyon. Ahhh ah harcanıyorsun buralarda vesselam.
Zaten bu motorcu milletini bir tek sen anlıyorsun. Sende yanlış anlıyorsun Çok gülüyorum :chu: Sevgiler.
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni,
Alıntı:

Şimdiden hayırlı olsun vatana millete diyoruz da bakalım bunlar motosikletin yüzde kaçını ürete bilecekler? Sonuçta bu da bir montaj fabrikası olacak gibi geliyor bana.

Ya seçilen cc lere ne demeli? Ben olsaydım ve gerçekten Türk Malı modeller üretiyor olsaydım; önce 100 cc.yi geçmeyen (MTV'den muaf tutulacak) modelleri mutlaka üretirdim. Diğer modelleri ise 200 cc ve 400 cc.lik modeller olarak sıralardım.

TR Malı özgün bir marka üretiyorsam, bu markanın genel adını ve model adlarını da titizlikle tespit ederdim. Mesela genel marka adını DEMİRAT ve modellerin adlarını da TAY, AYGIR, KISRAK, BEYGİR, ve hatta KÜHEYLAN, DÜLDÜL, MİDİLLİ, SAFKAN, KIRAT falan gibi tüm at sıfat ve cinslerini kullanarak sıralardım her halde
Yahu bunlar ya bu işi bilmiyorlar ya da ben bir moktan anlamıyorum! Hepsi taklitçi bunların; YUH ULAN...

+1
neden %100 , tasarımıyla motoruyla yapımı üretimi kısacası herşeyiyle türk üretimi motor üretilmiyor ki
yada böyle olmayan motoru neden türk kabul ediyoruz anlamıyorum Öfkeliyim
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hele bi üretsinlerde bi bakalım nasıl bişeymiş :hıım
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yozen
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale-Yenice 1711

MesajTarih: 02.06.2006 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun...Hiç olmazsa Yerli olmasının avatajı mutlaka olur Zaten bu çin motorlarına KOTA koymalı devlet. Yılda 5000 den fazla Çin makinası girmesin. (ABD bize tekstilde nasıl kota koyuyosa..) Hiç olmazsa verdiğimiz para kaliteli makinalara gider.. Korkuyorum birçok çin makınası yarın yedek parça diye bağıracak...

Honda NX4 Falcon
Başa dön
yozen Çevrimdışı yozen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2006 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yozen demiş ki:
Hayırlı olsun...Hiç olmazsa Yerli olmasının avatajı mutlaka olur Zaten bu çin motorlarına KOTA koymalı devlet. Yılda 5000 den fazla Çin makinası girmesin. (ABD bize tekstilde nasıl kota koyuyosa..) Hiç olmazsa verdiğimiz para kaliteli makinalara gider.. Korkuyorum birçok çin makınası yarın yedek parça diye bağıracak...

Zaten bence bu motorların en büyük avantajı yedek parça sorunu olmaması olacak.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal