Tarih: 02.06.2006 - 17:05 Mesaj konusu: Jeep Kullanan Bayanlara Dikkat
Arkadaşlar inanamıyorum walla, yeni motor kullanan biriyim ama illet ettim artık şu bayan jeeplilerden koskoca yollara sığamadılar yaa çok sıkıştırıyolar küçücük motorumla yolun neresinden gideceğimi şaşırıyorum bazen.. bide bu jeepli bayanlar hemcinsim olacaklar..
sadece tavsiyem scooter kullanıyorsanız dikkat edin hepsini pizzacı sanıyolar çünkü
sevgiler
------------------
Tamamı büyük harf başlık yazmak "Forum Kuralları"na aykırı.Başlığı düzenledim.Web Team... _________________ THYS YS NO ORDYNARY LOVE
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 02.06.2006 - 17:13 Mesaj konusu:
ozlemlerim malesef ben artık çoğu bayandan korkuyorum
afedersiniz ama bide bazısı cadaloz oluyor ben yolumdan gidiyorum ana yola o çıkıyor ve yol ver işareti var hem jet gibi çıkıyor bide arkama geçip korna basıyor ya deli oluyorum napiim die _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Kayıt: May 20, 2006 Mesajlar: 356 Nereden: Levent, İstanbul
Tarih: 02.06.2006 - 17:42 Mesaj konusu:
bayan mı allaha yakın bana uzak olsun
ki bunlardan biri de deniz akkayadır feci şekilde sıkıştırdı benı bugun yanı gercekten yetenek ve zeka lazım trafıge cıkmak ıcın. ehlıyet belkı de en son ıhtıyac duyulan şey olmalı _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
Tarih: 02.06.2006 - 18:06 Mesaj konusu:
Bayanların motosiklet veya her türlü motorlu taşıtları kullanmasına karşıyım.Eğer çok istiyorlarsa trafiğe kapalı alanlarda kullansınlar.Milletin canını almasınlar.
Lütfen kimse darılmasın... :nono:
necro,vites küçült canım biraz,yaşına başına uygun konuş :nono:
sayıca azınlık olsalarda iyi kullanan bayanlarda var,genellememek lazım.ama siz yınede bayan bi şöförle karsılasırsanız ıkı kere dikkatli olun _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Tarih: 02.06.2006 - 18:22 Mesaj konusu:
Geçen anayolda ilerliyorum, tali yoldan bir bayan çıkmak üzere. Sağa baktı boş. Sola baktı ben. Çıkıverdi önüme . Zor durdum. _________________ Toplumlar layyk olduklary ?ekilde yönetilirler.
Tarih: 02.06.2006 - 18:32 Mesaj konusu:
Arkadaşların bazılarının dediği gibi arabaları kullanan kişi bir bayansa çok daha dikkatli olun. İyi kullanan sayısı o kadar az ki. Eğer trafiğe çıkıyorsanız her aracı piskopar ve alkollü olarak düşünün. Kesinlikle fren mesafenizi iyi ayarlayın ve yerlerin tozlu olduğunu anımsayın aksi takdirde vahim sonuçlar ortaya çıkabilir.
Tarih: 02.06.2006 - 19:40 Mesaj konusu:
ozlemlerim, sadece scooterları değil 2 teker olan her aracı hesaba almıyorlar
Gözlerine bişey kaçmış sanki göremiyolar yada görmemezlikten geliyorlar :321: _________________ TEKeRler yerde kalsyn!
Hyzly giit... Veya EVE GYT
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız