Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni aşkım cbf250

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni aşkım cbf250

yeni aşkım cbf250
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 02.06.2006 - 21:04    Mesaj konusu: yeni aşkım cbf250 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 hafta plaka çıkmasını bekledikten sonra kavuştum makinama çanakkaleden alıp akçaya geldim canakkaleli17 nickli yani kuzenim ile Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racinger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: seyyar takylyyorum

MesajTarih: 02.06.2006 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...
çok iyi bi seçim Dil çıkarıyorum
Canakkaleli17
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 02.06.2006 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla 120km bir bucuk saatte geldik gerçekten cok guzeldi tabi usta söförun arkasında gelmek bir baska oluyor Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Canakkaleli17 Çevrimdışı Canakkaleli17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AtillaPatik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.06.2006 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun topragım allah kaza bela vermesin :P :P :P
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı AtillaPatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nisan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi ve güzel günlerde uzun yıllar kullanman dileğimle.

Lütfen dikkat! Kendimize karşı biraz bencil olup rahat davranabiliyoruz ama ricam önce sizi sevenleri düşünün ve olabildiğince temkinli, dikkatli kullanın. Sevdiklerinizi üzmeyin!..
Başa dön
Nisan Çevrimdışı Nisan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 02.06.2006 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canakkaleli hayırlı olsun kazasız sürüşler
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mgocekli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 02.06.2006 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canakkaleli, arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan valla benimde çok hoşuma gidiyo bu motor.Artık YBR ile ustalaşınca taşı kırmakta sıra buna gelir inşallah.
Başa dön
mgocekli Çevrimdışı mgocekli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2006 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel makina herkese tavsiye ederim yani Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 02.06.2006 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan çok şık... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_numan_tas_
Üye
Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 02.06.2006 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan gerçekten çok şık Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
_numan_tas_ Çevrimdışı _numan_tas_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 02.06.2006 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun canakkaleli,Allah tabanını düz bastırsın...

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Coastrider
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.06.2006 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle... Asil durmuş siyah renk Gülümsüyorum
ecemcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbulllll

MesajTarih: 02.06.2006 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyah bi de yaa :chu: çoooooookkk şeker Gülümsüyorum Gülümsüyorum çıplak motor sevmiyorum ama ona bile rağzıym şu an Üzgünüm Üzgünüm yardım fonu aççam kendime..aileden destek yoook Ağlıyorum Ağlıyorum almıyolar we asla almicaklarmışşş :!: ama ben alıcam Çok gülüyorum Çok gülüyorum
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p Gülümsüyorum)
Başa dön
ecemcan Çevrimdışı ecemcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2006 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

çoooooookkk şeker

sen daha şekersin ablacım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
cosmos_85
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale_küçükkuyu

MesajTarih: 03.06.2006 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olur işallah sana toprağım...ama biraz ayıp mı ettin ne :2 ben daha çok resim bekliyordum :hıım vaktin yoktur sanırım ondan eklememişsindir kesin Çok gülüyorum hadi iyi günler kolay gelsin resimleri çoğalt please...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal