Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Başımız Sağ Olsun Atilla TUNÇ Abimizi Kaybettik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Başımız Sağ Olsun Atilla TUNÇ Abimizi Kaybettik

Başımız Sağ Olsun Atilla TUNÇ Abimizi Kaybettik
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Başımız Sağ Olsun Atilla TUNÇ Abimizi Kaybettik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaslar izmirde Super Eva Grubu üyesi ve birçok kişininde yakından tanıdığı ve sevdiği Atilla TUNÇ abimizi Kastamonuda yaptığı kaza sonucu kaybettik Ailesine Sabır diliorum Tüm motor Camiasının Başı Sağolsun Dünya İyisi Bir Motosiklet tutkununu da ha bu sevda uğruna toprağa vermek zorunda kalıyoruz Biraz daha dikkat.....
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yokum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin. ailesine sabır diliyorum
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sağolsun Üzgünüm ailesine ve motor camiasına bende sabır diliyorum. arkadaşlar dikkatli olalım ilk kazamı bu gün yaptım üstüne bu olay da beni gerçekten çok üzdü.. hepimizin başı sağolsun..
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mini_bikeRRs
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL-caDDe

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmen eğlesin çok üzüldüm
Başa dön
mini_bikeRRs Çevrimdışı mini_bikeRRs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin kaza nasıl olmuş aydınlatırmısınız
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2TEKeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ?anlyurfa

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun ne diyelim
Baki Allah
2TEKeR Çevrimdışı 2TEKeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorsuzmotormanyagi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahim cildiracam yeteeeeeeeeeerrrrrrrrrr Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
motorsuzmotormanyagi Çevrimdışı motorsuzmotormanyagi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bildiğimiz kadarıyla kaza virajı alamayıp Trafik levhasına caspması sonucunda gerçekleşmiş Hepsi tecrübeli ve eğitimli kullanıcılar olan bir grubun karadeniz turu sırasında gerçekleşmiş bugun haber geldiğinde inanmak istemedim inanamadım ama gerçekti Alsancak stadının orda Marangoz Dükkanları vardı Hatırlayamayanlar için 1200Gs.. kullandı uzun Bi süre kazayı yeni motosikletiyle yapmış
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin... Ağlıyorum
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VvalentinoO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağ olsun Allah sabırlar versin ailesine...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İçimden bişeler koptu şu anda. Ağlıyorum Ağlıyorum Allah rahmet eylesin . Ailesine sabır diliyorum.

G@Zi net Balikesir...
Başa dön
arabaci Çevrimdışı arabaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin... Ağlıyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah allah... Cok uzuldum, nur icinde yatsin...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin..Ailesine Sabır Versin
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 03.06.2006 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin..
Allah'ım haftada bir yada iki haftada bir yasıyorduk bu acıları zaten niye simdi hergun tekrarlanıyor!
Dayanamıyorum artık herhangi bi siteyi okumaya!! Ağlıyorum Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal