Tarih: 03.06.2006 - 16:04 Mesaj konusu: Başımız Sağ Olsun Atilla TUNÇ Abimizi Kaybettik
Sevgili arkadaslar izmirde Super Eva Grubu üyesi ve birçok kişininde yakından tanıdığı ve sevdiği Atilla TUNÇ abimizi Kastamonuda yaptığı kaza sonucu kaybettik Ailesine Sabır diliorum Tüm motor Camiasının Başı Sağolsun Dünya İyisi Bir Motosiklet tutkununu da ha bu sevda uğruna toprağa vermek zorunda kalıyoruz Biraz daha dikkat..... _________________ --24 kasym--
başımız sağolsun ailesine ve motor camiasına bende sabır diliyorum. arkadaşlar dikkatli olalım ilk kazamı bu gün yaptım üstüne bu olay da beni gerçekten çok üzdü.. hepimizin başı sağolsun..
Arkadaşlar bildiğimiz kadarıyla kaza virajı alamayıp Trafik levhasına caspması sonucunda gerçekleşmiş Hepsi tecrübeli ve eğitimli kullanıcılar olan bir grubun karadeniz turu sırasında gerçekleşmiş bugun haber geldiğinde inanmak istemedim inanamadım ama gerçekti Alsancak stadının orda Marangoz Dükkanları vardı Hatırlayamayanlar için 1200Gs.. kullandı uzun Bi süre kazayı yeni motosikletiyle yapmış _________________ --24 kasym--
Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 523 Nereden: Istanbul-Kozyatagi
Tarih: 03.06.2006 - 16:28 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin..
Allah'ım haftada bir yada iki haftada bir yasıyorduk bu acıları zaten niye simdi hergun tekrarlanıyor!
Dayanamıyorum artık herhangi bi siteyi okumaya!! _________________ 80 günde devrialem yaptym bööle "alem" görmedim
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız