Ertelenen umut bilmem neyi hasta edermiş...Bunu kim söylemiş bilmiyorum ama umutların ertelenmemesi gerektiği kanısındayım.Uzun yıllardır içimde olan motosiklet tutkusu nihayet renklendi. Geçen hafta cuma gününden itibaren hayatımın en farklı günlerini yaşadım. Özellikle bu gün daha farklı oldu. Motosikletime kavuştum...Kavuştum ama bana ait olduğu ilk kilometrelerini artçı olarak geçirdim...geç olsun güç olmasın demişler..Ömrüm olduğu sürece uzun kilometreler yaparım umarım...
Başlığı açarken biraz tereddüt ettim..Eve geldiğimde aldığım bir ölüm haberi beni şok etti..Motosiklet tutkusunu rafa kaldırmak geçti içimden. Yani başlamadan bitirmek...Ölüm haberlerini duydukça üzülüyorum ama hiç tanıdığımın başına gelmemişti...
Neyse konumuza döneyim..Bu motosikletin sahibi olmamda emeği geçen Maxell'e çok teşekkür ederim. Ayrıca göstermiş olduğu yakın ilgi ve misafirperverliği için teşekkür ederim...
Şimdi sıra fotolarda ama henüz kendi çektiğim fotolar olmadığı için forumlardaki resimleri ekliyorum...En kısa zamanda değiştiririm...
apocalyptica, hayırlı uğurlu kazasız belasız ve arızasız olur umarım. maxell abimizin eski motoru.Gördüğüm en güzel er 5. Umarım uzun uzun kullanırsın motorunu. _________________ Ne Olursa Olsun, YASAMAYA MECBURSUN!
Tarih: 03.06.2006 - 22:58 Mesaj konusu:
apocalyptica, hayırlı oslun
allah kaza bela vermesın....
ama bılmedıgın bırsey var bende er-5 hastasıyım
ınsallah bende en kısa surede senın er-5ın kadar guzel bır
makıneye sahıp olurum....
ızmır e selamlar... _________________ it's my life_1982 __kymco activ110__ 34 DF 9496 - A rh(+)
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 03.06.2006 - 23:22 Mesaj konusu:
bu ne tatlı bir ER 5 böyle...hayırlı olsun... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1138 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 03.06.2006 - 23:49 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..
arkalastik, Evet çok güzel motor. Bu arada motor eski değil ki nerden çıkardın batuhan35, Hayal et..Hayal edersen gerçekleşebilir..İnşallah kısa zamanda sen de gönlündeki motora kavuşursun
ahmet535, Bekliyorum..nihayet gelebiliyorsun İzmir'e.
Umarım hayırlı olur ve kaza bela yüzü görmem.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız