Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - erteleye erteleye kısmet bu güneymiş

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

erteleye erteleye kısmet bu güneymiş

erteleye erteleye kısmet bu güneymiş
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.06.2006 - 19:56    Mesaj konusu: erteleye erteleye kısmet bu güneymiş Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ertelenen umut bilmem neyi hasta edermiş...Bunu kim söylemiş bilmiyorum ama umutların ertelenmemesi gerektiği kanısındayım.Uzun yıllardır içimde olan motosiklet tutkusu nihayet renklendi. Geçen hafta cuma gününden itibaren hayatımın en farklı günlerini yaşadım. Özellikle bu gün daha farklı oldu. Motosikletime kavuştum...Kavuştum ama bana ait olduğu ilk kilometrelerini artçı olarak geçirdim...geç olsun güç olmasın demişler..Ömrüm olduğu sürece uzun kilometreler yaparım umarım...

Başlığı açarken biraz tereddüt ettim..Eve geldiğimde aldığım bir ölüm haberi beni şok etti..Motosiklet tutkusunu rafa kaldırmak geçti içimden. Yani başlamadan bitirmek...Ölüm haberlerini duydukça üzülüyorum ama hiç tanıdığımın başına gelmemişti...

Neyse konumuza döneyim..Bu motosikletin sahibi olmamda emeği geçen Maxell'e çok teşekkür ederim. Ayrıca göstermiş olduğu yakın ilgi ve misafirperverliği için teşekkür ederim...

Şimdi sıra fotolarda ama henüz kendi çektiğim fotolar olmadığı için forumlardaki resimleri ekliyorum...En kısa zamanda değiştiririm...

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 03.06.2006 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 03.06.2006 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız belasız kullanman dileğiyle... Göz kırpıyorum
Canakkaleli17
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 03.06.2006 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun gule gule kullan motor guzel görunuyo Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Canakkaleli17 Çevrimdışı Canakkaleli17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KingExorcist
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Güzelbahçe/İzmir

MesajTarih: 03.06.2006 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kulllan Gülümsüyorum kazasız belasız Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Kişisel Bi Mevzu...
Başa dön
KingExorcist Çevrimdışı KingExorcist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redlineracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 03.06.2006 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

apocalyptica, hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanman dileğiyle... Dil çıkarıyorum
Başa dön
redlineracing Çevrimdışı redlineracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaansanver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.06.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayrlı olsn iyi günlerde kullan !!
:alkış
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arkalastik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 03.06.2006 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

apocalyptica, hayırlı uğurlu kazasız belasız ve arızasız olur umarım. maxell abimizin eski motoru.Gördüğüm en güzel er 5. Umarım uzun uzun kullanırsın motorunu. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

2005 YBR 125/ SIYAH
Başa dön
arkalastik Çevrimdışı arkalastik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
batuhan35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 03.06.2006 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

apocalyptica, hayırlı oslun
allah kaza bela vermesın.... Dil çıkarıyorum
ama bılmedıgın bırsey var bende er-5 hastasıyım
ınsallah bende en kısa surede senın er-5ın kadar guzel bır
makıneye sahıp olurum.... Bravo
ızmır e selamlar... Gülümsüyorum
Başa dön
batuhan35 Çevrimdışı batuhan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mazot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Urla... famagusta/Cyprus

MesajTarih: 03.06.2006 - 23:11    Mesaj konusu: tebrik... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

apocalyptica

motorun hayırlı uğurlu olsun cok güzel bir seçim yapmıssın.. Dil çıkarıyorum

kısmet olursa 2 hafta sonra ordayım. gezeriz artık... Çok gülüyorum
Başa dön
mazot Çevrimdışı mazot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 03.06.2006 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel çok kazasız,belasız güzel günlerde kullan inşallah! Gülümsüyorum
Başa dön
ac-dc Çevrimdışı ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 03.06.2006 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne tatlı bir ER 5 böyle...hayırlı olsun...
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 03.06.2006 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.06.2006 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..
arkalastik, Evet çok güzel motor. Bu arada motor eski değil ki nerden çıkardın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
batuhan35, Hayal et..Hayal edersen gerçekleşebilir..İnşallah kısa zamanda sen de gönlündeki motora kavuşursun
ahmet535, Bekliyorum..nihayet gelebiliyorsun İzmir'e.

Umarım hayırlı olur ve kaza bela yüzü görmem..

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cosmos_85
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale_küçükkuyu

MesajTarih: 04.06.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olur işallah kazasız belasız sürüşler dilerim Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal