Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 250 lık crısur motor kn ne yakar ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

250 lık crısur motor kn ne yakar ?

250 lık crısur motor kn ne yakar ?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yalibuk
Üye
Üye

MesajTarih: 03.06.2006 - 22:55    Mesaj konusu: Re: 250 lık crısur motor km ne yakar ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaslar bende jınlun 250-5 var km 100 lıra yakıyo 35 ytl lık benzınle 350 km yol yapıyorum bana cok gelıyo bu rakam normal mı yoksa bı ayar mı gerekıyo ?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

yalibuk demiş ki:
selam arkadaslar bende jınlun 250-5 var km 100 lıra yakıyo 35 ytl lık benzınle 350 km yol yapıyorum bana cok gelıyo bu rakam normal mı yoksa bı ayar mı gerekıyo ?
Başa dön
yalibuk Çevrimdışı yalibuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 03.06.2006 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yol mu cok gelıyo fıyat mı anlamadım :hıım
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batuhan35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 03.06.2006 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalibuk, merhaba senınle gezılerle gorusmusmuyduk
eger ıstanbulkdaysan gorusmus olabılırz cunkı boyole bır konudan bahsetmıstık neyse bence 250cc bır makıne ıcın normal....!
Başa dön
batuhan35 Çevrimdışı batuhan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yalibuk
Üye
Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana normal gıbı gelmıyo neden dıyeceksınız 1.6 toyota gazlı km de 150 ytl yakıyo bu benım kafamda soru ısaretı bırakıyo
Başa dön
yalibuk Çevrimdışı yalibuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hot_Rod
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.06.2006 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yanlış hesap yapmadıysam 71 YKR yakıyor kanuni tiger 250 (bugün hesaplamıştım) Gülümsüyorum
Başa dön
Hot_Rod Çevrimdışı Hot_Rod Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 20.11.2006 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla çok iyi rakam bence kanuni seyhan 250 lik war.130 ciwarı yakıyor.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal