Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Otoyolda karşınıza bir öküz çıkarsa !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Otoyolda karşınıza bir öküz çıkarsa !

Otoyolda karşınıza bir öküz çıkarsa !
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Mumin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara - Çayyolu

MesajTarih: 04.06.2006 - 15:00    Mesaj konusu: Otoyolda karşınıza bir öküz çıkarsa ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar geçen gün İstanbul'dan Ankara'ya dönüşüm sırasında dilovasına 7 km kala (tahminen Turgut arkadaşımızın kaza yaptığı mevkilere yakın bir yerde) trafik aniden durdu. Çok süratli olmadığım için emniyetli bir biçimde yavaşladım. Ensol şeridin bariyer tarfına yanaşmış iki araç dikkatimi çekti. Orta şeritte ise debelenen bir öküz. Zavallı hayvan can çekişiyor. Sanırım 20sn falan önce olmuş, çünkü çarpan sürücü arabasından yeni iniyordu. Minibüs türevi bir araçtı ve sağ tarafı hasarlı idi. Bir motorcuya denk gelse idi halini düşünemiyorum.

Otoyol da olsa karşınıza bir hayvan çıkabilir.

Otoyolda yerlerde bazan viraj önlerinde dökülmüş mazot gördüm. Virajı 0 derece açı ile almanızı (!) mümkün kılabilir.

Havalar ısındı. Sıcaklık benim sürüş konsantrasyonuma oldukça menfi tesir yapıyor. Bütün sene motor kullanıyorum. Bu havalar bence yağışlı havalardan tehlikeli. Bir rehavet, aldırmazlık ve sahte emniyet hissi veriyor. Ekstra dikkat diyorum. Güvenli sürüşler dilerim. Allah hepimizi kazlardan korusun.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 04.06.2006 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim yollarda uzaylı çıksa bile şaşırmam :!:
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mumin, valla arkadasım burası malesef tr herşey olabilir o öküz çıkmış yola çıkaran öküz hayvanını neden takip etmiyo insan hayatı çık mu ucuz
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Erdemss
Üye
Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öküzzz super Çok gülüyorum
bir kaza aracıdır
bide carparsan ödersin parasını ona gore:D :alkış :alkış :alkış
Başa dön
Erdemss Çevrimdışı Erdemss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 04.06.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla başlıgı okuyunca çok güldüm..Gülümsüyorum

ya dioruz ya illa karşına öküz çıkmasına gerek ya arkadan aklı olmayan beyinsiz biri gelir vurur gene hayatını kaybedersin.(rahmetli olan arkadaşımız gibi) ki öküzde çıkmıyor degil.Çobanlar otoban kenarlarında inekleri otlatıyolar.inek yola fırlarmı diyede hiç düşünmüyolar..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 04.06.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee abıcım adı ustunde ıste okuz ne olcak okuzzzz.. Göz kırpıyorum
Başa dön
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asibey
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.06.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amin abi kazasız belasız sürüşler[/b]
Başa dön
asibey Çevrimdışı asibey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arrap
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 04.06.2006 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burası turkiyee köpek balıgı bile cıkar belimi olur Çok gülüyorum
Başa dön
Arrap Çevrimdışı Arrap Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 04.06.2006 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke bir tane öküz çıksa
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 04.06.2006 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Öküzmü çıktı iyi abi gene bufalo falan çıkmamış çıkar yani
Başa dön
Carcharoth Çevrimdışı Carcharoth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
r00t
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle herkese merhaba...
Valla 4-5 gündür motor kullanıyorum, öküzler filan sonuçta bilmeden önüne atlıyor motorun..
Benim en az 2-3 kişi geldiğimi göre göre arabayla önüme atladı, bunların adını siz koyun..
r00t Çevrimdışı r00t Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkiye burası her an herşey olabilir
otobanda gazlarken yanına dışarı elinde tespih ve sigara olan bir kol sarkmış bi ufo gelse ve bas gaza bas dese yine şaşırma Göz kırpıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oliver
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:1 katııyorum..sıcak rehavet getiriyor.diğer öküzlere dikkat
Başa dön
oliver Çevrimdışı oliver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 04.06.2006 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Otoyolda yerlerde bazan viraj önlerinde dökülmüş mazot gördüm. Virajı 0 derece açı ile almanızı (!) mümkün kılabilir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Yaptım ben 0 derece. Allahtan çok yavaştım bişey olmadı. Viraj alırken bir baktım yatıyorum gidonları bıraktım, motora bir topuk darbesiyle altında kalmadan kurtuldum.
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sinancem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.06.2006 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zavalı öküz bilmezki otobanı Ağlıyorum ama birde iki ayaklı öküzler var bildiğ halde yolun senin hakkın olduğunu yinede atlar önüne. nede olsa 4 tekerli ya Öfkeliyim

fotograf+motorsiklet= sinancem
Başa dön
sinancem Çevrimdışı sinancem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal