Selam arkadaşlar geçen gün İstanbul'dan Ankara'ya dönüşüm sırasında dilovasına 7 km kala (tahminen Turgut arkadaşımızın kaza yaptığı mevkilere yakın bir yerde) trafik aniden durdu. Çok süratli olmadığım için emniyetli bir biçimde yavaşladım. Ensol şeridin bariyer tarfına yanaşmış iki araç dikkatimi çekti. Orta şeritte ise debelenen bir öküz. Zavallı hayvan can çekişiyor. Sanırım 20sn falan önce olmuş, çünkü çarpan sürücü arabasından yeni iniyordu. Minibüs türevi bir araçtı ve sağ tarafı hasarlı idi. Bir motorcuya denk gelse idi halini düşünemiyorum.
Otoyol da olsa karşınıza bir hayvan çıkabilir.
Otoyolda yerlerde bazan viraj önlerinde dökülmüş mazot gördüm. Virajı 0 derece açı ile almanızı (!) mümkün kılabilir.
Havalar ısındı. Sıcaklık benim sürüş konsantrasyonuma oldukça menfi tesir yapıyor. Bütün sene motor kullanıyorum. Bu havalar bence yağışlı havalardan tehlikeli. Bir rehavet, aldırmazlık ve sahte emniyet hissi veriyor. Ekstra dikkat diyorum. Güvenli sürüşler dilerim. Allah hepimizi kazlardan korusun. _________________ cbf500
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 04.06.2006 - 15:13 Mesaj konusu:
valla başlıgı okuyunca çok güldüm..
ya dioruz ya illa karşına öküz çıkmasına gerek ya arkadan aklı olmayan beyinsiz biri gelir vurur gene hayatını kaybedersin.(rahmetli olan arkadaşımız gibi) ki öküzde çıkmıyor degil.Çobanlar otoban kenarlarında inekleri otlatıyolar.inek yola fırlarmı diyede hiç düşünmüyolar.. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Öncelikle herkese merhaba...
Valla 4-5 gündür motor kullanıyorum, öküzler filan sonuçta bilmeden önüne atlıyor motorun..
Benim en az 2-3 kişi geldiğimi göre göre arabayla önüme atladı, bunların adını siz koyun.. _________________ Park Motors - Suadiye
www.parkmotors.net
türkiye burası her an herşey olabilir
otobanda gazlarken yanına dışarı elinde tespih ve sigara olan bir kol sarkmış bi ufo gelse ve bas gaza bas dese yine şaşırma
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 04.06.2006 - 17:12 Mesaj konusu:
Alıntı:
Otoyolda yerlerde bazan viraj önlerinde dökülmüş mazot gördüm. Virajı 0 derece açı ile almanızı (!) mümkün kılabilir.
Yaptım ben 0 derece. Allahtan çok yavaştım bişey olmadı. Viraj alırken bir baktım yatıyorum gidonları bıraktım, motora bir topuk darbesiyle altında kalmadan kurtuldum.
Tarih: 04.06.2006 - 17:33 Mesaj konusu:
zavalı öküz bilmezki otobanı ama birde iki ayaklı öküzler var bildiğ halde yolun senin hakkın olduğunu yinede atlar önüne. nede olsa 4 tekerli ya _________________ fotograf özgürlüktür
motorsiklet özgürlüktür
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız