inşallah fiyatı çok yüksek tutmazlar yaa ben aşık oldum alete seneye ybr yi satıp kesin alırım valla... _________________ ?imdilik yamaha ybr 125 siyah...
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 05.06.2006 - 00:48 Mesaj konusu:
alın size göstergeleri. çok güzel olmuş bence. 21 beygir yazıyordu ama site ispanyolcaydı heralde tek orasını anladım
_________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 05.06.2006 - 01:19 Mesaj konusu:
anca 250 lik piyasasına yeni motorlar girmeye başladı türkiyede
cbf 250 ye rakip geldi ama 250 race piyasasını sadece hyosunga nasıl bırakıyor bu 4 büyük firma onu anlamadım _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
çok haklısın kardeş küçük hacimli race motorlar 125 dışında yok türkiyede ondan sonra cbr 125 ten r6ya geç pat kaza haberi. avrupadaki gibi tarzı olan motorları kademe kademe kullanma şansımız çok az.125 race ye bin sonra 250 naket e ondan sonra 500 turing e sonrada f 600 race çok karmaşık yaaa oysa ben 125 ten başlamak üzere kademe kademe sadece race motor kullanmak istiyorum mesela ama türkiyeye getiren yok.
aslında 125cc üstü tecrübem yok. tip olarak cbf ten daha şık gibi geldi. fazer 6 yürümüyormu ilk defa senden duydum valla _________________ ?imdilik yamaha ybr 125 siyah...
arkadaşlar twister2dan çok farklı olmazda belki fiyatı yamaha'yı daha pahalı sürerler piyasaya ybr,nin sinyalinin camı bile 15ytl ayıp walla acaba kaça mal ediyorlar ki sanırsın kıristalten yapıyorlar çok ayıp be
seni anlıyorum sedacığım! ben daha yeni başladım başlangıç için ybr 125 önerdiler bende aldım ama tahminlerime göre 2 yıl sonra fazer 6 alırım herhalde. acemi ablası acemi kızma
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
yaa dd onu koyma bunu koyma nereye koycam ben? bu kadar germeseniz ortamı diyorum...! biz böyle mutluyuz sen yorma kafanı...! _________________ ?imdilik yamaha ybr 125 siyah...
ruyasina mi yattin, kaynak ne bilader _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız