Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yolda kaldığınızda.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yolda kaldığınızda.....

yolda kaldığınızda.....
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.06.2006 - 08:26    Mesaj konusu: yolda kaldığınızda..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar günü kingdobermann dan eski motorumu alıp dönerken boğaz köprüsü üzerinde lastik patladı..(2.kez..) motoru ite ite gişe çıkışına kadar götürdüm...sonra trafik vakfının çekicisi ile motoru maltepe ye kadar götürsün istedim..açılış 60 tl km başı 3 ytl istedi..yani maltepe 17 km olsa köprünün çıkışından total 110 tl tutacak...arkadaşımı aradım bana birisini yolla die..(o da eski motorcu ve şimdi servisi var..) gelen araca nasıl bindirecez die düşünürken bir baktım..gelen fıat minübüs...arka kapakları açtı genç bir arkadaşımız ..içerden rampayı indirdi..motoru bindirdi araca..4 taraftan sabitledi kemerlerle...meğerse bu arkadaş bu iş için özel yaptırtmış aracını..yolda kalan arkadaşlara motorunuz güvenli bir şekilde istediğiniz yere gidiyor..ayrıca fiyatıda çok uygun..maltepe ye 110 isteyen sözde vakıf..bu adam bu işten para kazanıyor 30 tl aldı...hangisi vakıf arkadaşlar sizce..??her motorcunun cep telinde yazması gereken bir numara ACİL DURUM: Mehmet ŞİMŞEK 0 532 391 09 08 ( ah hulutii ..olmaz beaaa bişey olmaz beaa.. inmedi o kadar bea..) :321:
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 05.06.2006 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun maksimus, keşke beni arasaydın; ben boğaz köprüsüne 3 km. mesafedeyim. Alırdım takımlarımı ve motosikletini hiç bir yere taşımadan, aynen durduğu yerde lastiğini onarırdım valla!
Patlayan lastik büyük ihtimalle ön lastiktir... :hıım kingdobermann'nın stoppielerine ön lastik mi dayanır?
Hatta o motosikletin ön amörtisörleri bile patlaktır kim bilir? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HeinzBrausewetter
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.06.2006 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hemmen kaydettim abicim.Teşekkürler paylaşımın için... Dil çıkarıyorum

The person you are trying to shoot NOT AVAILABLE,Please try again later.
Başa dön
HeinzBrausewetter Çevrimdışı HeinzBrausewetter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
brushman
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, yok abi patlak değil yaa makine ateş walla, dün yine yaptı yapacağını
Başa dön
brushman Çevrimdışı brushman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol cumoni ...ama motor burgman idi...aksilik arka lastik idi..aslında bana gelirken önce kingdobermann yolda kaldı..beni aradı 10 30 da gidip aldım onu..lastiğe çivi batıp çıkmış..pompa götürdüm bir civata sokup deliğe şişirip lastikçiye kadar gittik..ben onu bıraktım geri eve..tam çıktık başladı kaçırmaya..huluti gider bea..az indi falan dedi.. sonuç malum..

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ne demek heinz..bulmuşa döndüm walla..arkadaşta motorcuymuş bu arada..hayatını öyle kazanıyor..çokta efendi birisi...
shaqshad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.06.2006 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:P kaydettik numarayı saol varol
Başa dön
shaqshad Çevrimdışı shaqshad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
J_F_N_E
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun baba yaa Çok gülüyorum hulusi abini ipiyle kuyuya inilirmi dünde beni arı soktu ben off moff derken bişey olmaz bea witamin bıraktı sana diyo adam yaa Çok gülüyorum
bu arada bilgilendirdiğin için sğl abi Dil çıkarıyorum
J_F_N_E Çevrimdışı J_F_N_E Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kirtasiyeci
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maksimus, konuyla alakası tam alakası yok ama
1- panelvanların bogaz köprüsünden geçmesi yasak değil mi?
2- polis olaya müdahale etmedi mi? (hem sana hem de panelvana)
3- bu topik reklam amaçlı olabilir mi?
Başa dön
kirtasiyeci Çevrimdışı kirtasiyeci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.06.2006 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maksimus, geçmiş olsun dostum bulundugun mevkiye göre yazdın numarayı ben konyadayım Çok gülüyorum
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili maksimus geçmiş olsun... Bu arada senin alıntını genel mesaj olarak tepeden yazdım. Arkadaşı arayıp onun da iznini aldım. Umarım böyle zor durumda kimseler kalmaz, kalırsa da Mehmet kardeşimizin var olduğunu bilmek içimizi rahatlatır. İnşallah bütün Türkiye'de Mehmetler çoğalır... Eeeee motor aşkı bu, düştüğü yeri farklı farklı yakıyor... Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol hulk..çok iyi ettin.. :alkış :alkış ahmet kardeş konyada birisi belki yapar bu işi çok akıllıca bişey..

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

kırtasiyeci ....okursan gişe çıkışı die yazmıştım..beylerbeyi sapağından aldı arkadaş beni..boğaz köprüsünde polis bana neden müdahele etsin anlamadım..lastik patladı die asmaszlar herhalde adamı..reklam amaçlı soruna diyeceğim hiçbişey yok...sadece :alkış :alkış :alkış
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

numarayı aldık saol işallah ıhtıyaç olmaz Bravo
brushman
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kirtasiyeci, saçmalışsın hocam
Başa dön
brushman Çevrimdışı brushman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol jfne...
Alıntı:

bişey olmaz bea witamin bıraktı sana diyo adam yaa

:3 Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum :3 :3
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam faydalı bi paylaşımda bulunmuş, başına gelen durumu anlatıyor ama bakın arkadaşlarımız neler yazmış :hıım
kirtasiyeci,
Alıntı:

1- panelvanların bogaz köprüsünden geçmesi yasak değil mi?
2- polis olaya müdahale etmedi mi? (hem sana hem de panelvana)
3- bu topik reklam amaçlı olabilir mi?

bu zihniyete şaşıyorum doğrusu
1-panelwanların ruhsatında ne yazdığı we camlı olup olmadığıyla orantılı.
2-polis görürse müdahale eder Dil çıkarıyorum
3-sen fazla fesat düşünüyor olabilirmisin ?
saygılar..

Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal