Tarih: 05.06.2006 - 08:26 Mesaj konusu: yolda kaldığınızda.....
pazar günü kingdobermann dan eski motorumu alıp dönerken boğaz köprüsü üzerinde lastik patladı..(2.kez..) motoru ite ite gişe çıkışına kadar götürdüm...sonra trafik vakfının çekicisi ile motoru maltepe ye kadar götürsün istedim..açılış 60 tl km başı 3 ytl istedi..yani maltepe 17 km olsa köprünün çıkışından total 110 tl tutacak...arkadaşımı aradım bana birisini yolla die..(o da eski motorcu ve şimdi servisi var..) gelen araca nasıl bindirecez die düşünürken bir baktım..gelen fıat minübüs...arka kapakları açtı genç bir arkadaşımız ..içerden rampayı indirdi..motoru bindirdi araca..4 taraftan sabitledi kemerlerle...meğerse bu arkadaş bu iş için özel yaptırtmış aracını..yolda kalan arkadaşlara motorunuz güvenli bir şekilde istediğiniz yere gidiyor..ayrıca fiyatıda çok uygun..maltepe ye 110 isteyen sözde vakıf..bu adam bu işten para kazanıyor 30 tl aldı...hangisi vakıf arkadaşlar sizce..??her motorcunun cep telinde yazması gereken bir numara ACİL DURUM: Mehmet ŞİMŞEK 0 532 391 09 08 ( ah hulutii ..olmaz beaaa bişey olmaz beaa.. inmedi o kadar bea..) :321: _________________ Gold (-)
Tarih: 05.06.2006 - 08:43 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun maksimus, keşke beni arasaydın; ben boğaz köprüsüne 3 km. mesafedeyim. Alırdım takımlarımı ve motosikletini hiç bir yere taşımadan, aynen durduğu yerde lastiğini onarırdım valla!
Patlayan lastik büyük ihtimalle ön lastiktir... :hıım kingdobermann'nın stoppielerine ön lastik mi dayanır?
Hatta o motosikletin ön amörtisörleri bile patlaktır kim bilir? _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 05.06.2006 - 08:49 Mesaj konusu:
Hemmen kaydettim abicim.Teşekkürler paylaşımın için... _________________ www.naclan.com
The person you are trying to shoot NOT AVAILABLE,Please try again later.
Tarih: 05.06.2006 - 08:54 Mesaj konusu:
saol cumoni ...ama motor burgman idi...aksilik arka lastik idi..aslında bana gelirken önce kingdobermann yolda kaldı..beni aradı 10 30 da gidip aldım onu..lastiğe çivi batıp çıkmış..pompa götürdüm bir civata sokup deliğe şişirip lastikçiye kadar gittik..ben onu bıraktım geri eve..tam çıktık başladı kaçırmaya..huluti gider bea..az indi falan dedi.. sonuç malum..
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
ne demek heinz..bulmuşa döndüm walla..arkadaşta motorcuymuş bu arada..hayatını öyle kazanıyor..çokta efendi birisi... _________________ Gold (-)
Tarih: 05.06.2006 - 09:16 Mesaj konusu:
geçmiş olsun baba yaa hulusi abini ipiyle kuyuya inilirmi dünde beni arı soktu ben off moff derken bişey olmaz bea witamin bıraktı sana diyo adam yaa
bu arada bilgilendirdiğin için sğl abi _________________ fear nothing risk everything ( SPEED KINGS )
CBR 1100 xx
Tarih: 05.06.2006 - 09:24 Mesaj konusu:
maksimus, konuyla alakası tam alakası yok ama
1- panelvanların bogaz köprüsünden geçmesi yasak değil mi?
2- polis olaya müdahale etmedi mi? (hem sana hem de panelvana)
3- bu topik reklam amaçlı olabilir mi?
Tarih: 05.06.2006 - 09:26 Mesaj konusu:
Sevgili maksimus geçmiş olsun... Bu arada senin alıntını genel mesaj olarak tepeden yazdım. Arkadaşı arayıp onun da iznini aldım. Umarım böyle zor durumda kimseler kalmaz, kalırsa da Mehmet kardeşimizin var olduğunu bilmek içimizi rahatlatır. İnşallah bütün Türkiye'de Mehmetler çoğalır... Eeeee motor aşkı bu, düştüğü yeri farklı farklı yakıyor... _________________
Tarih: 05.06.2006 - 09:34 Mesaj konusu:
saol hulk..çok iyi ettin.. :alkış :alkış ahmet kardeş konyada birisi belki yapar bu işi çok akıllıca bişey..
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
kırtasiyeci ....okursan gişe çıkışı die yazmıştım..beylerbeyi sapağından aldı arkadaş beni..boğaz köprüsünde polis bana neden müdahele etsin anlamadım..lastik patladı die asmaszlar herhalde adamı..reklam amaçlı soruna diyeceğim hiçbişey yok...sadece :alkış :alkış :alkış _________________ Gold (-)
Tarih: 05.06.2006 - 09:44 Mesaj konusu:
Adam faydalı bi paylaşımda bulunmuş, başına gelen durumu anlatıyor ama bakın arkadaşlarımız neler yazmış :hıım
kirtasiyeci,
Alıntı:
1- panelvanların bogaz köprüsünden geçmesi yasak değil mi?
2- polis olaya müdahale etmedi mi? (hem sana hem de panelvana)
3- bu topik reklam amaçlı olabilir mi?
bu zihniyete şaşıyorum doğrusu
1-panelwanların ruhsatında ne yazdığı we camlı olup olmadığıyla orantılı.
2-polis görürse müdahale eder
3-sen fazla fesat düşünüyor olabilirmisin ?
saygılar..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız