Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - merhaba ben race motor sürüş dersi almak istiyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

merhaba ben race motor sürüş dersi almak istiyorum

merhaba ben race motor sürüş dersi almak istiyorum
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DiEsEl_poWer
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.06.2006 - 10:37    Mesaj konusu: merhaba ben race motor sürüş dersi almak istiyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ist bahçelievlerde oturuyorum cok uzak olmamak sartıyla saat ve gun fark etmez bu kanuda bilgisi olan arkadaslar varsa lütfen yardımcı olsun
Başa dön
DiEsEl_poWer Çevrimdışı DiEsEl_poWer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bilmiyorum da sana yardımcı olacak arkadaşlar cevap verecektir
Başa dön
zek Çevrimdışı zek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
devil_19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım pistte ders veriyolar ama bu konusyla ilgilenen arkadasların sana yardımcı olmaları daha mantıklı Dil çıkarıyorum
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 05.06.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk önce bir kendi tanıtsaydın be ama neyse yardım edenler çıkacaktır
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DiEsEl_poWer
Üye
Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizimkileri kandırma calısmaları son hızla sürüyor artık dayanacak gücüm kalmadı rüyalarımda buyuk makine sürmekten ve bu ruyalar cok gercekcıydı sabah moral bozukluguyla uyanmaktan bıktım arabayı satıp ne olursa olsun ruyalarımı gerceklestrıcem suan bırde runnerım var onu satmayı dusunmuyorum saga sola onunla gıtmek ıcın kenarda kalması cok ıyı olur dıye dusunuyorum heee bırde onu rencide etmek istemem Çok gülüyorum hala cok zevkle bındıgım maviş kızım benım boyundan buyuk ıslere imzasını atmıstır hep konuya donelım olurda bızımkılerı kandırırsam hemen buyuk makıneye atlayıp popomu asvalta surtup kıvılcım cıkartmak ıstemıyorumm özel ders almam lazım fıyat uygun olursa cok daha ıyı olur yardımlarınızı beklıyorum

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

adım taner ve motorsuz benbir hiçim Gülümsüyorum
Başa dön
DiEsEl_poWer Çevrimdışı DiEsEl_poWer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2TEKeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ?anlyurfa

MesajTarih: 05.06.2006 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

montana demiş ki:

Katılıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Maksat bende maydanoz olayıım hehe :P :P
2TEKeR Çevrimdışı 2TEKeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nmtears
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.06.2006 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayır bence cevap cermeyeceklerdir.

yav bu ne Gülümsüyorum

bu nasil forum.
bosluk okuyorum paso imdaaatt!!!!!!!!!!!!!!!!!

rica ediyorum soyle cevaplar yazmayin
arada duzgun cevap ayzan arkadaslarin mesajlari da gume gidiyor
scroll-down yaparken

2TEKeR demiş ki:
montana demiş ki:

Katılıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Maksat bende maydanoz olayıım hehe :P :P
Başa dön
nmtears Çevrimdışı nmtears Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2TEKeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ?anlyurfa

MesajTarih: 05.06.2006 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nmtears, kardeşim bende kızıyorum zaten
montana, 'ya ince bi sitem yolladım
2TEKeR Çevrimdışı 2TEKeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DiEsEl_poWer
Üye
Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok ilgilendınız ve aydınlattınız pırıl pırıl oldum cok saolun
Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim sen bi anlat kaç yaşındasın nasıl bi motor kursu almak istiyosun seni pırıl pırıl yaparız

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

maddi imkanın nasıl bu işler pahalı hobi biliyosun dostum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DiEsEl_poWer
Üye
Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paşalar yaş 27 saat ucretı ortalama ne kadar mesela vıteslı motor hıc kullanmadım ve cok fena gazdayım heran race alabılırım ne yapmam gerek ılgınıze sımdıden tesekkur
Başa dön
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 05.06.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

paşalar yaş 27 saat ucretı ortalama ne kadar mesela vıteslı motor hıc kullanmadım ve cok fena gazdayım heran race alabılırım ne yapmam gerek ılgınıze sımdıden tesekkur

ilk motor olarak race mi alcan sakın haa ölmek mi istiyon sen
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
redlineracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 05.06.2006 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DiEsEl_poWer, çok yanlış bir karar Öfkeliyim Küçük hacimli motorsikletle başla ilk önce. Yoksa imamın 4 kolluyla güzel bir gezinti yaparsın... Dil çıkarıyorum
Başa dön
redlineracing Çevrimdışı redlineracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim hiç vitesli motor kullanmamışsan race ile başlayamazsın paran çok olabilir race alabilirsin ama süre messin ölürsün ilk başta ufak 125cc ile başlaman gerekli hiç vitesli motora binmemişin race olmaz çok teğlikeli gaza gelme ölümünle sonuşlanır
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doktorrr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk başta forumdaki tavsiyeleri ve uyarıları dikkate al.
forumdan tecrübeli gördüğün birisine rica et. eminim ki vakit olduktan sonra kimse seni kırmaycaktır.
diğer bir başka yol ise sürüş eğitimi veren şahıs veya şirketlere danışacaksın ve haliylen belli bir ücret karşılığı eğitmini alacaksın.
Başa dön
doktorrr Çevrimdışı doktorrr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal