Tarih: 05.06.2006 - 11:26 Mesaj konusu:
bizimkileri kandırma calısmaları son hızla sürüyor artık dayanacak gücüm kalmadı rüyalarımda buyuk makine sürmekten ve bu ruyalar cok gercekcıydı sabah moral bozukluguyla uyanmaktan bıktım arabayı satıp ne olursa olsun ruyalarımı gerceklestrıcem suan bırde runnerım var onu satmayı dusunmuyorum saga sola onunla gıtmek ıcın kenarda kalması cok ıyı olur dıye dusunuyorum heee bırde onu rencide etmek istemem hala cok zevkle bındıgım maviş kızım benım boyundan buyuk ıslere imzasını atmıstır hep konuya donelım olurda bızımkılerı kandırırsam hemen buyuk makıneye atlayıp popomu asvalta surtup kıvılcım cıkartmak ıstemıyorumm özel ders almam lazım fıyat uygun olursa cok daha ıyı olur yardımlarınızı beklıyorum
Tarih: 05.06.2006 - 14:39 Mesaj konusu:
paşalar yaş 27 saat ucretı ortalama ne kadar mesela vıteslı motor hıc kullanmadım ve cok fena gazdayım heran race alabılırım ne yapmam gerek ılgınıze sımdıden tesekkur
Kayıt: Dec 03, 2005 Mesajlar: 2220 Nereden: "-.81_DüzcE.-"
Tarih: 05.06.2006 - 14:44 Mesaj konusu:
Alıntı:
paşalar yaş 27 saat ucretı ortalama ne kadar mesela vıteslı motor hıc kullanmadım ve cok fena gazdayım heran race alabılırım ne yapmam gerek ılgınıze sımdıden tesekkur
ilk motor olarak race mi alcan sakın haa ölmek mi istiyon sen _________________ "-.crazy team.-" -ѕєякαикαяαуєℓ-
0 ян(+) 81 вf 657
abicim hiç vitesli motor kullanmamışsan race ile başlayamazsın paran çok olabilir race alabilirsin ama süre messin ölürsün ilk başta ufak 125cc ile başlaman gerekli hiç vitesli motora binmemişin race olmaz çok teğlikeli gaza gelme ölümünle sonuşlanır
ilk başta forumdaki tavsiyeleri ve uyarıları dikkate al.
forumdan tecrübeli gördüğün birisine rica et. eminim ki vakit olduktan sonra kimse seni kırmaycaktır.
diğer bir başka yol ise sürüş eğitimi veren şahıs veya şirketlere danışacaksın ve haliylen belli bir ücret karşılığı eğitmini alacaksın.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız