Arabada SevgiTan'a "Sana süpriz doğumgünü yapıyoruz pastanı almaya gideceğiz ilk önce " diyen MehmetTAN sen antiromantik bir adamsın
İşte Kumbeach:kapıda bizi karşılayan Haldun Bey'e teşekkürler..
Deliler Çardakları istila etmiş,karnımız aç diye yakınırken
Doğan abi Kumbeache vardığımızda yattı giderken uyandı
Çeşme'ye inip Balık yemek lazım :P
[/url]
Benim makinamdaki fotoğraflar bu kadar.Fatih'in ve Seyyahkedinin makinasına takılanları bekliyoruz...
Kumbeach sezonu henüz açmadığı için o koca plaj dün bizimdi.Festivalde hep birlikte orada olacağız..
Oldfart Volkiiii senin sarmalar yaşıyor arkadaşım..Kimseye el sürdürmedim..Şoklayıp dondurdum sarmalarını..Cuma günü getireceğim _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 05.06.2006 - 10:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1986 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 05.06.2006 - 10:16 Mesaj konusu:
e aşkolsun.. Seyyahkedi olarak sonuçta katılmadık mı etkinliğe yaani? Ayrıca ben "gözlemci" sıfatı olan biriyim.. "uyuyan gözlemci"... :3 _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
Çok güzel geçmiş belli .. Orada olamamak çok kötü
Bu arada askere gidiyorum diyodum ama almadılar beni hainler.
Kasım'a ertelendi
Fatih o havlulu halin hiç hoşuma gitmedi, biz yokken yüz bakalım ayrıca altında olan 35 CBR 52'nin de sesi bi güzelmiş o ayakla 270 gördün ya ben nediim sana
Güzelliklerin devamını dilerim.. _________________ To be Or noT To Be
iki teker ile dört teker arasyndaki fark
Doğan abi sen hem bana sarmada yardım etme,hem bide bana kız..Ben mi dedim yahu çardağa kıvrıl uyu diye Ama hava ,yer tam uyuyakalmak için idealdi haklısın abicim haklısın,uykulu gözlemci :P _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
OLdFaRT, :chu: Ben di mi Volki iki tencere sarmayı 1 dk içinde nasıl hüplettiler bir görsen şaşardın valla..Beni bile ezip geçtiler Çantama kendime ayırdığım sarmalarımı bile yemişler,iki kulaç atıp gelene kadar...Yamyam bunlar yamyam
Gelemeyenler heveslerini Festivale saklasın :3 _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
OLdFaRT, :chu: Ben di mi Volki iki tencere sarmayı 1 dk içinde nasıl hüplettiler bir görsen şaşardın valla..Beni bile ezip geçtiler Çantama kendime ayırdığım sarmalarımı bile yemişler,iki kulaç atıp gelene kadar...Yamyam bunlar yamyam
Gelemeyenler heveslerini Festivale saklasın :3
bunlara yamyam demek yanlıs bunlar yamyamıda yer ) _________________ selam ahali ben kadirnamy de?er urfaly
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 05.06.2006 - 13:12 Mesaj konusu:
Rabbit inanmayacaksın ama ben de gelecektim... :alkış
Son anda içimden bir ses '' Gitmeee sana sarma kalmayacak'' dedi... :P
Eeee bu pazar nereye gidiyoruz... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız