Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD Çeşme Fotoğrafları 04.06.2006

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD Çeşme Fotoğrafları 04.06.2006

İzmir MD Çeşme Fotoğrafları 04.06.2006
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 05.06.2006 - 10:02    Mesaj konusu: İzmir MD Çeşme Fotoğrafları 04.06.2006 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.Uluslararası ÇEŞME Motosiklet FESTİVALİ (30 Agus-03 Eylül) nin yapılacağı Kumbeach'e gittik bu hafta sonu..Hem festivalimizin yapılacağı yeri görmek hem de denize girmek için..

Sevgili Atilla Tunç'un cenaze namazına katıldık.Sevenlerine Allah sabır versin,mekanı cennet olsun..

Ve Çesme'ye doğru yola çıktık

Arabada SevgiTan'a "Sana süpriz doğumgünü yapıyoruz pastanı almaya gideceğiz ilk önce " diyen MehmetTAN sen antiromantik bir adamsın Öfkeliyim

İşte Kumbeach:kapıda bizi karşılayan Haldun Bey'e teşekkürler..

Deliler Çardakları istila etmiş,karnımız aç diye yakınırken Çok gülüyorum

Doğan abi Kumbeache vardığımızda yattı giderken uyandı Çok gülüyorum

Çeşme'ye inip Balık yemek lazım :P

[/url]

Benim makinamdaki fotoğraflar bu kadar.Fatih'in ve Seyyahkedinin makinasına takılanları bekliyoruz...

Kumbeach sezonu henüz açmadığı için o koca plaj dün bizimdi.Festivalde hep birlikte orada olacağız..

Oldfart Volkiiii senin sarmalar yaşıyor arkadaşım..Kimseye el sürdürmedim..Şoklayıp dondurdum sarmalarını..Cuma günü getireceğim Göz kırpıyorum

En son Rabbit tarafından 05.06.2006 - 10:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit şimdi Çevrimiçi Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.06.2006 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel ablam yaa Üzgünüm Gelemediğime çok üzüldüm.. İşyerimdeki sorumsuz arkadaşlardan kurtulamadım.. Üzgünüm

Allah içinize sindirsin.. Resimlere bayıldım.. Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohh ya millet geziyo kafayı sıyıracam yemin ederimm
güzel olmus tebrikler :alkış dewamını bekliyoruz :alkış
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 05.06.2006 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi ne güzel eğlenmişsiniz. :3 Herzamanki gibi bol eğlenceli geçmiş.
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 05.06.2006 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e aşkolsun.. Çok gülüyorum Seyyahkedi olarak sonuçta katılmadık mı etkinliğe yaani? Bravo Ayrıca ben "gözlemci" sıfatı olan biriyim.. "uyuyan gözlemci"... Çok gülüyorum :3
arpia
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.06.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel geçmiş belli .. Orada olamamak çok kötü Üzgünüm
Bu arada askere gidiyorum diyodum ama almadılar beni hainler.
Kasım'a ertelendi Gülümsüyorum

Fatih o havlulu halin hiç hoşuma gitmedi, biz yokken yüz bakalım ayrıca altında olan 35 CBR 52'nin de sesi bi güzelmiş Gülümsüyorum o ayakla 270 gördün ya ben nediim sana Gülümsüyorum

Güzelliklerin devamını dilerim..
arpia Çevrimdışı arpia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 05.06.2006 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bendeki resimlere baktım da... koymayayım dedim sonra... derisi yüzülmüş tavşan resimleri filan çekmişim.. diğerleri de koyulanların aynısı... Gülümsüyorum
Urfaly
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: S.URFA

MesajTarih: 05.06.2006 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seyyah abi onu bunu bilmeyiz derisi yüzülmüş tavşan resimleri isteriz Gülümsüyorum)
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 05.06.2006 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, Şok oldum Derisi yüzülmüş davşan resimleri olmaaaaaaaas :nono:

Doğan abi sen hem bana sarmada yardım etme,hem bide bana kız..Ben mi dedim yahu çardağa kıvrıl uyu diye Çok gülüyorum Ama hava ,yer tam uyuyakalmak için idealdi haklısın abicim haklısın,uykulu gözlemci :P
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 05.06.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OLdFaRT, :chu: Ben di mi Çok gülüyorum Volki iki tencere sarmayı 1 dk içinde nasıl hüplettiler bir görsen şaşardın valla..Beni bile ezip geçtiler Üzgünüm Çantama kendime ayırdığım sarmalarımı bile yemişler,iki kulaç atıp gelene kadar...Yamyam bunlar yamyam Çok gülüyorum

Gelemeyenler heveslerini Festivale saklasın :3
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.06.2006 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

antiromantik bir adam

:321: bu lafa bittim valla Çok gülüyorum
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Urfaly
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: S.URFA

MesajTarih: 05.06.2006 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit demiş ki:
OLdFaRT, :chu: Ben di mi Çok gülüyorum Volki iki tencere sarmayı 1 dk içinde nasıl hüplettiler bir görsen şaşardın valla..Beni bile ezip geçtiler Üzgünüm Çantama kendime ayırdığım sarmalarımı bile yemişler,iki kulaç atıp gelene kadar...Yamyam bunlar yamyam Çok gülüyorum

Gelemeyenler heveslerini Festivale saklasın :3
bunlara yamyam demek yanlıs bunlar yamyamıda yer Gülümsüyorum)
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 05.06.2006 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazpapagan demiş ki:
Vallahi ne güzel eğlenmişsiniz. :3 Herzamanki gibi bol eğlenceli geçmiş.

M.D farkı olsa gerek Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Harikasınız
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 05.06.2006 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit inanmayacaksın ama ben de gelecektim... :alkış
Son anda içimden bir ses '' Gitmeee sana sarma kalmayacak'' dedi... :P
Eeee bu pazar nereye gidiyoruz... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, WUHAHAHAHAHA
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal