Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD sonunda aldım ehlyeti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD sonunda aldım ehlyeti

MD sonunda aldım ehlyeti

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:08    Mesaj konusu: MD sonunda aldım ehlyeti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bugün içim içime sığmıyor hem doğum günüm hemde A2 Ehliyetimi aldığım gün cok sevinçliyim ve allah olmayanlarada nasip ve görmek nasip etsin sizlerle paylaşmak istedim hepinize saygılar ve sevgiler :alkış :3
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam tam nirvana'ya ulaşmışsın tebrikler... Daha nice yıllara sevgiyle, coşkuyla ve motorla.... :alkış :3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_nirvana_, doğum günün kutlu olsun şu temmuzdaki sınavı geçersem ağustosta bende ehliyet sahibi olcam.ama bana şimdilik K sınıfı verdiler sınawa kadar bunla idare et dediler acaba polis bişi demio mu
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_nirvana_, hayırlı olsun dostum darısı başıma :alkış :3
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK - CrazY_DriveR_18 - 46CeM46 - cok sağolasınız nice hep beraber kazasız günlere CrazY_DriveR_18 inşallah sende hayırlısıyla alırsın teşekkürler .
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

CrazY_DriveR_18 inşallah sende hayırlısıyla alırsın teşekkürler .

inşallah be inşallah :4
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_nirvana_, ben de yeni aldım ehliyeti sanada bana da tüm md arkadaşlara yeni alanlara hayırlı olsun
turkmenaga Çevrimdışı turkmenaga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
icelive
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız cezasız günlerde inş :alkış

Ama bende istiyorummmmm. Hani bana Üzgünüm
Başa dön
icelive Çevrimdışı icelive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Derin_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul - Anadolu

MesajTarih: 05.06.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyetin de yeni yaşında hayırlı olsun. :alkış

A2 , inşallah bana da nasip olur. ( Bu temmuz da sınav var . ) Bravo

Pratik yapmam lazımm :hıım

Derin

A Rh(+)
Başa dön
Derin_ Çevrimdışı Derin_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal