Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor ile sahibi arasında duygusal bağ olur mu?? :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor ile sahibi arasında duygusal bağ olur mu?? :)

motor ile sahibi arasında duygusal bağ olur mu?? :)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
antiochos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.06.2006 - 20:42    Mesaj konusu: motor ile sahibi arasında duygusal bağ olur mu?? :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar bende mi bir tuhaflık başladı yoksa bütün motordelilerinde görülen bir olay mı bu bilmiyorum, ben motoru canlı bir varlık gibi görmeye başladım. otoparka bırakıp eve döndüğümde sanki arkamdan gözyaşları döküyormuş ya da birkaç gün görmediğimde bana küsecekmiş gibi düşünmeye başladım ben iyice deliriyorum galiba hadi hayırlısı...

cbr 125r
Başa dön
antiochos Çevrimdışı antiochos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 06.06.2006 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sende tuhaflık yok tipik MD sendromuna yakalanmışsın. Çözüm olarak günde en az 2 saat motorsikletle dolaşman, ona iyi bakmaya devam edip, yanına kimseyi yaklaştırmaman yeterli olur Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.06.2006 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yıllardır her sabah motorumu ''bebeğiimm'' diye seslenip öyle çalıştırıyorum, yani war bi duygusal bağ Çok gülüyorum :P
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
supershadow
Üye
Üye

Nereden: 34-SAW

MesajTarih: 06.06.2006 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence sen cok normalsin...ben bana ait olmayan motorları bile canlı gozuyle bakıp ay ne seker ne super ne sirin sey diye seviyorum....bu yolda devam...motor sevilmezmi yahu Dil çıkarıyorum
Başa dön
supershadow Çevrimdışı supershadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 06.06.2006 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sende bişey yok arkadaşım aynen bende öleyim ve motoruma aşığım Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 06.06.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD ler için normal bi durum zamanla alışırsın bu duruma zaten motorunu sadece bi ulaşım taşıtı olarak görürsen sende bi gariplik vardır
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 06.06.2006 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antiochos, senin durumunda endişelenecek bir şey yok.Ben daha beterlerini gördüm Şok oldum Mesela motorunu eşinden kıskanlar yada bir arkadaşının motoruna bindiğini "acanba motoruma ihanet mi ediyorum" diye düşünenler de var.Seninki normal yani...

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
icelive
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.06.2006 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herhalde aracı olan erkeklerin genel alışkanlıklarından biridir aracıyla duygusal bir bağın oluşması... Bravo Bravo
Başa dön
icelive Çevrimdışı icelive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.06.2006 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viraja yatarken bu duygusal bağ daha da artıyor bende ! :alkış
Başa dön
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.06.2006 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim oluor baskasını bilmem cok duygulu anlar yaşıyoruz Ağlıyorum
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 06.06.2006 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece sende diil bu herkeste vardır bence hatta kız arkadasım bir dönem beni motordan kıskanır hale gelmişti,motorla daha çok ilgileniyormuşum,e neyapayım sanadamı pasta çila çekip yıkayım sonra zincirin varda benmi temizlemiyorum demiştim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arrap
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 06.06.2006 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi cıtıgım kız hergun motorumun muhabetini etmekten sıkılmıştı bigun buluştugumuzda motorunmu benmi deseler ne dersin dedi bende motorum dedim ayrıldık Gülümsüyorum
Başa dön
Arrap Çevrimdışı Arrap Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2006 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arrap demiş ki:
şimdi cıtıgım kız hergun motorumun muhabetini etmekten sıkılmıştı bigun buluştugumuzda motorunmu benmi deseler ne dersin dedi bende motorum dedim ayrıldık Gülümsüyorum

Kesinlikle doğru. Motorun üstüne biniyoruz bizi uçuruyor.. Kız arkadaş öyle mi ? Bir sürü kapris, naz.. İki saat beklersin gelmez.. Daha neler..

O nedenle her zaman motora binmek daha iyidir.. :3
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
talkie
Üye
Üye

Nereden: U?ak

MesajTarih: 06.06.2006 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bluenight demiş ki:
antiochos, senin durumunda endişelenecek bir şey yok.Ben daha beterlerini gördüm Şok oldum Mesela motorunu eşinden kıskanlar yada bir arkadaşının motoruna bindiğini "acanba motoruma ihanet mi ediyorum" diye düşünenler de var.Seninki normal yani...

Ya birisi sizin motorunuzu isterse!!!Bin dereden su getiriyorum vermemek için ama arabamı isteyen herkese veriyorum...Bu da aradaki bağdan oluyo sanırım...
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 07.06.2006 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arrap demiş ki:

Ben de nişanlımdan ayrıldım bu yüzden... Pişman değilim.
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal