Tarih: 05.06.2006 - 20:42 Mesaj konusu: motor ile sahibi arasında duygusal bağ olur mu?? :)
selam arkadaşlar bende mi bir tuhaflık başladı yoksa bütün motordelilerinde görülen bir olay mı bu bilmiyorum, ben motoru canlı bir varlık gibi görmeye başladım. otoparka bırakıp eve döndüğümde sanki arkamdan gözyaşları döküyormuş ya da birkaç gün görmediğimde bana küsecekmiş gibi düşünmeye başladım ben iyice deliriyorum galiba hadi hayırlısı... _________________ herkes delirmi? yaw...
Tarih: 06.06.2006 - 08:44 Mesaj konusu:
Sende tuhaflık yok tipik MD sendromuna yakalanmışsın. Çözüm olarak günde en az 2 saat motorsikletle dolaşman, ona iyi bakmaya devam edip, yanına kimseyi yaklaştırmaman yeterli olur
bence sen cok normalsin...ben bana ait olmayan motorları bile canlı gozuyle bakıp ay ne seker ne super ne sirin sey diye seviyorum....bu yolda devam...motor sevilmezmi yahu
MD ler için normal bi durum zamanla alışırsın bu duruma zaten motorunu sadece bi ulaşım taşıtı olarak görürsen sende bi gariplik vardır _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 06.06.2006 - 09:04 Mesaj konusu:
antiochos, senin durumunda endişelenecek bir şey yok.Ben daha beterlerini gördüm Mesela motorunu eşinden kıskanlar yada bir arkadaşının motoruna bindiğini "acanba motoruma ihanet mi ediyorum" diye düşünenler de var.Seninki normal yani... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 06.06.2006 - 09:12 Mesaj konusu:
sadece sende diil bu herkeste vardır bence hatta kız arkadasım bir dönem beni motordan kıskanır hale gelmişti,motorla daha çok ilgileniyormuşum,e neyapayım sanadamı pasta çila çekip yıkayım sonra zincirin varda benmi temizlemiyorum demiştim
antiochos, senin durumunda endişelenecek bir şey yok.Ben daha beterlerini gördüm Mesela motorunu eşinden kıskanlar yada bir arkadaşının motoruna bindiğini "acanba motoruma ihanet mi ediyorum" diye düşünenler de var.Seninki normal yani...
Ya birisi sizin motorunuzu isterse!!!Bin dereden su getiriyorum vermemek için ama arabamı isteyen herkese veriyorum...Bu da aradaki bağdan oluyo sanırım... _________________ Motorsuz Motordelisi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız